Skocz do zawartości

Ubezpieczenie Oc

Gość tomek83
 Share

Rekomendowane odpowiedzi

Bandyci ile płacicie za ubezpieczenie OC i w jakich firmach ubezpieczeniowych.

No bo ja mam w PZU i Poprzedni własciciel płacił 52zł bo podobno jako w tej jedynej ubezpieczalni nie ma od pojemności.

Link4 - 126zł

PS. Mam prośbę: na następny okres chcę wykupić też AC. Podajcie kwoty w różnych towarzystwach  :rolleyes:

Edytowane przez Kaban

tez PZU płace 54

nie cale 200 pln w tym ze moj ojciec niczym mnie za mlodu nie obdarowal w rejestracji a swoje auto mam od dmoch lat wiec znizek tez malo taka kwota jest w PZU a koledzy z max znizkami wlasnie tak placa okolo 60 zl dla mniej zarabiajacych lepiej wzaisc moto na wspolwlasciciela i jego zniżki dla nie mogacych lub bardziej przy rodzynkowanych na siebie i kwoty wyzsze np jak ja ps rodzynkiem nie jestem i nie bylem troche boli takie oc moto bo dochodzi jeszcze oc puszk ale swoje to swoje heh i pozdro

za dziora jakoś 190 zeta przy zwyżkach za wiek i minus 20% za bezszkodowość. Za puszke 99 zeta/miech (2.0 143 KM i warunki jak wcześniej)

było jakieś 80 a w tym roku, tzn starym we wrześniu już 120 czy 170 zapłaciłem zapłaciłem musiałbym sprawdzić... a co u was tak tanio??

tak tanio bo motor jest zarejestrowany na osobę która ma pełne zniżki plus zniżka za ciągłość w jednej firmie poprzedni właściciel też miał w PZU

wole tą 100 wydać na ubezpieczenie siebie od wypadków komunikacyjnych tzw NNW

Edytowane przez szoter

599 zł ;/ jak widzę, że płacicie 54 zł to mnie szlag zalewa, że ja muszę taką kasę bulić ;/

Ubezpieczyciel PZU

55zł (OC) + 75zł dodatkowe ubezpieczenie NNW na 5000 zł w tym też Auto Pomoc (komfort) = 130zł

Zniżki oczywiście 60%

Edytowane przez skins81

kurcze ja dostałem 5 dni temu kwitek z PZU i przy zniżce 60 procent naliczyli mi 88 zeta a jak NW to razem 167 zl

Warta - OC 71 zł + NNW 30 zł (3000 zł) = 101 zł przy maksymalnych zniżkach

PZU 60zł pełne zniżki 2 raty

NNW Signal Iduna 200zł na 100tyś zł (zwróciło się z nawiązką przy dzwonie puszką 8tyś zł szyję więc polecam)

To mnie chyba nie nalicza chyba 52zł tylko wiecej bo jestem współwłaścicielem samochodu dopiero 4/5lat

i chyba pelnej nie bede mial :unsure:

A to nw warto brać??W samochodach mam oc i nw.tylko czy warto??:):)

orientacja i rozeznanie w temacie/terenie ;) ...

przygotowania-->molestowanie pani w multi agencji ubezp

OC najlepiej w PZU (tak powiedziała) 140 na rok z góry,płatne jednorazowo;

pojemnosć nie jest istotna, zniżki 20%..wstepnie podałem rocznik 1998 i poj. 1200 cm3 i wartość 10 k

-----------------

auto(klekot 1.9 TDI 98`) AVIVA niestety musze radzić sobie sami przy 20% zniżki 900 PLN jednorazowo..:(

-----------------

na AC przy motocyklach starszych niz 10 lat nie ma co liczyć bo zwyżki sa zaporowe

-----------------

a i mam pytanie koledzy o NNW jak to działa jak wygląda?

opłaty zalezne od..ryzyka, ceny, watości.... zyski itp

wiem że jest google ale prosze Was Forumowicze o opinie

pzdr M

Edytowane przez mario

AC w pzu zaproponowali mi za 480 zł

sprawdziłem dokładnie 175zł OC+NNW w PZU. Max zniżki, nie za dużo coś? ;/

nie wiem czy wiecie ale można z nimi się targować wiec jak wydaje ci się troszkę za dużo to po negocjuj

Panowie wy płacicie takie niskie kwoty miesięcznie/kwartalnie/rocznie ?? 54zł to jest kwota za miesiąc czy jak, a te 200zł co poniektórzy piszą to za rok ?? Zastanawiam się w takim wypadku ile ja będę musiał wybulić za moje moto w PL na OC+NNW ewentualnie OC+AC+NNW. Będę musiał się w poniedziałek pofatygować do ubezpieczalni i pogadać ile by co mnie kosztowało.

OC i NW w WARCIE 93 ZŁ.

OC w PZU na cały rok 55,00 PLN

PZU Auto Pomoc Super + zagranica 195,00 PLN na rok

Edytowane przez Tomo

Zastanawiam się w takim wypadku ile ja będę musiał wybulić za moje moto w PL na OC+NNW ewentualnie OC+AC+NNW. Będę musiał się w poniedziałek pofatygować do ubezpieczalni i pogadać ile by co mnie kosztowało.

hejka;

idz do jakiejs multi agnecji ubezp.i tam pytaj; tylko cos poleconego i sprawdzonego przez znajomych

Ci (najczesciej Kobitki) ludzie nie sa z pierwszej łapanki i pomoga cos z sensem znaleźć :D

W PZU 121 zł OC+NNW(58+63) max. zniżki + 20% zniżki z grupowego ubezpieczenia(zakładowego) (suma ubezpieczenia 12 000),

Wysokość naliczanego ubezpieczenia jest naliczana od wartości sumy ubezpieczenia

Edytowane przez sebaj25

sebaj25

to mozna jakos powiazac ubezp zb w pracy ? z takim hm...napisz cos wiecej

Panowie wy płacicie takie niskie kwoty miesięcznie/kwartalnie/rocznie ?? 54zł to jest kwota za miesiąc czy jak, a te 200zł co poniektórzy piszą to za rok ?? Zastanawiam się w takim wypadku ile ja będę musiał wybulić za moje moto w PL na OC+NNW ewentualnie OC+AC+NNW. Będę musiał się w poniedziałek pofatygować do ubezpieczalni i pogadać ile by co mnie kosztowało.

Mowimy o rocznych opłatach:):)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Share

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony akceptujesz regulamin oraz politykę prywatności.Regulamin Polityka prywatnościUmieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.