Skocz do zawartości

Termin Zlotu Pbc 2011

Łukasz600
 Share

Termin zlotu PBC 2011  

138 użytkowników zagłosowało

1. 1. Kiedy Wam najbardziej pasuje zlot?

• przeÅ?om czerwca/lipca
    • przeÅ?om lipiec/sierpieÅ?
    • koniec sierpnia
    • inne (dopisz odpowiedni poniżej ale bez offtopa)

Rekomendowane odpowiedzi

a ja tam pierd.... biorę urlop

w Zielonego lub Balbinkę i yazda a co to...

nie sama praca/szkołą żyje człowiek :P

:mario:

ja p*****le .............. z tego wynika ,że będzie 50 zlotów po max 2 osoby każdy.........ogarnijcie się chopy - to nie koncert życzeń !!

Na to wygląda... bo jeszcze się taki nie narodził coby wszystkim dogodził...

Ile m-cy można wałkować taką kwestię :o

Proponuję wylosować termin i kropka.

ciężko widzę dograć termin... jako, że ja też muszę brać pod uwagę szkołę, to jak będzie ustalony konkretny termin to ja się dostosuję i albo będę albo nie. Niestety, taki urok zjazdów końcoworocznych :/

9-10 Lipiec dla mnie było by OK.

Podpisuję się pod tym :) Weekend 8/9/10 lipca jak najbardziej na tak, ale to się okaże co wyjdzie z głosowania.

8/9/10 Lipiec dla mnie ok :)

• 3 weeks later...

Predzej sie sezon skończy niż do spotkania dojdzie :P

Na mnie w tym roku nie patrzcie, pierw muszę zrealizować plan:

a ) Rumcajs na PBC

b ) zgaś k**wa ten motor - zmienia pracę

c ) ZaQ zmienia pracę na mniej czasochłonną

Żywiec wilkomen :P

ale wtedy i tylko wtedy CBDU :)

Edytowane przez ZaQaZ

Predzej sie sezon skończy niż do spotkania dojdzie :P

czarno :ok: widzę (niestety)

Koniec czerwca-początek lipca to sesja, także sporo osób odpadnie.

Edytowane przez Pitbull

Koniec czerwca-początek lipca to sesja, także sporo osób odpadnie.

Pit - Ty wierzysz w to co napisałeś?

Koniec czerwca? Liczysz na to, że koniec czerwca da się ogarnąć z tematem?

Jak to będzie szło w takim tempie jak idzie do tej pory to może uda nam się zorganizować na następny rok z tym zlotem.

Były osoby chętne do organizacji w Górach Sowich. Teraz cisza.

Jak nie wyszło to może powinni dać znać, że nie da rady, szukamy innego miejsca. Dawać inne propozycje.

A tu cisza. Nie wiadomo o co chodzi. Co niektórzy jak widzę sami już zaczęli szukać innych miejsc na zlot.

.

Były osoby chętne do organizacji w Górach Sowich. Teraz cisza.

Jak nie wyszło to może powinni dać znać, że nie da rady, szukamy innego miejsca. Dawać inne propozycje.

A tu cisza. Nie wiadomo o co chodzi.

Organizacja zlotu w Górach Sowich to kwestia telefonu i przelewu.

Ale póki co nie ma czego organizować. Większości za daleko, innym termin nie pasuje - szanowni Formułowicze nie potrafią się dogadać!

Z gęby cholewy nie będe robił i rezerwowal po znajomości "na pałę". Koszt podalem - chętnych (prawie) brak. Wpłata całości na konto, rezerwacja i jazda!

A co ze schroniskiem w Sokolcu? Było kilka propozycji, entuzjazmu brak.

• Upvote 1

Dużo ludzi czeka na konkretny termin, miejsce i kwotę. Pytanie się czy komuś pasuje czy nie mija się z celem, bo jest nas na forum z 500 aktywnych osób i każdemu będzie inny termin pasował.

Według mnie osoba, która chce zorganizować zlot powinna zarezerwować wstępnie miejsce (po konsultacji z władzą), założyć nowy temat informujący, że oficjalny zlot jest tam i tam, od tego do tego, podać cenę. Następnie otworzyć temat z listę chętnych i zbierać siano. I tak pewnie nie zbierze się więcej niż 50 osób.

Witam!

Skoro sprawa zlotu PBC wygláda tak jak wygláda i zainteresowanych tez jest nie wielu (ze o organizacji nie wspomne) to moze zwyczajnie umówmy sié na jakis zlot ogólny, gdzie wszystkie atrakcje juz bédá, bo gdzie kto nocuje to raczej nie ma znaczenia, a przy piwie mozemy usiásc razem.

To takie moje luzne mysli...

Pozdro

Saku - jeżeli będzie konkret i będzie oznajmiony oficjalny termin to wtedy będą też chętni. Później robimy listę i składkę to zapewniam Cię, że znajdzie się te 30 - 40 osób. Jest trochę osób, które jak będzie termin to pojadą. Ja czekam na oficjalny termin bo mi każdy pasuje i tak czy owak to wybieram się na zlot czy to będzie on na początku lipca czy w sierpniu.

Mówię wam konkretne miejsce, termin, później robimy listę, konto do przelewów jak w tamtym roku i napewno się zbiorą osoby. Myślę, że większość wrocławiaków się zjawi bo mają rzut beretem. Ja mam 450km ale i tak się wybieram.

no tylko lipa jest, że termin nie ogarnięty i brakuje pewnego rygoru i rządów twardej ręki mi się wydaje. sonda o termin była, 8-10 wygrał i nic w temacie...

mi też niby wszystkie terminy pasują ale znajomi: "jedziemy na spływ kajakowy. 1-3 chcesz jechać" i skąd ja mam wiedzieć czy nagle nie okaże się, że zlot jednak 1-3 będzie...

dodam, że nie chodzi mi o samą organizację miejsca ale takie oficjalne ogłoszenie terminu...

Edytowane przez piotrekg

"jedziemy na spływ kajakowy. 1-3 chcesz jechać"

proste -spław ich :D :D :D :D

widać ,że w tym roku cięzko bedzie cos zorganizować...;(

proste -spław ich :D :D :D :D

widać ,że w tym roku cięzko bedzie cos zorganizować...;(

widzisz gdyby to byli kumple ale to jest 5 dziewczyn i jeden koleś który stwierdził, że nie ma c***a i jako jedyny penis nie pojedzie :D

ale jak Ty pojedziesz to za wiele nie zmieni :D :D :D :D :D :D

p.s daj cynka jak ładne to Cie zastąpie ;)

Edytowane przez dzichad1 - �ysy

laskę wiejskiej kupię i będzie atrapa :)

właśnie miałem edytować czy jesteś chętny... :lol:

edit: ładne

Edytowane przez piotrekg

to dawaj foty i robimy zlot połączony ze spływem kajakowym !! Co Wy na to chopy ??

a poważniej to w środe sie spotykamy większą grupą we Wro to jak będziemy pamiętać to porozmawiamy o zlocie może coś sie wymuka

to dawaj foty i robimy zlot połączony ze spływem kajakowym !! Co Wy na to chopy ??

a poważniej to w środe sie spotykamy większą grupą we Wro to jak będziemy pamiętać to porozmawiamy o zlocie może coś sie wymuka

Możecie coś tam ogarnąć. Po kilku cytrynach może dojdziecie do porozumienia.

dobra dobra nic tu nie łączymy, a fot nie dam bo później na zlocie będziecie się na ręce siłować

48738-typowy-kawaler.jpg

;)

ogarnijta, ogranijta tylko nie zapijcie tak, że pozapominacie coście ustalili :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Share

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony akceptujesz regulamin oraz politykę prywatności.Regulamin Polityka prywatnościUmieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.