Skocz do zawartości

Termin Zlotu Pbc 2011

Łukasz600
 Share

Termin zlotu PBC 2011  

138 użytkowników zagłosowało

1. 1. Kiedy Wam najbardziej pasuje zlot?

• przeÅ?om czerwca/lipca
    • przeÅ?om lipiec/sierpieÅ?
    • koniec sierpnia
    • inne (dopisz odpowiedni poniżej ale bez offtopa)

Rekomendowane odpowiedzi

Marqs co z tego że ktoś powie że podejmie się organizacji zlotu nad morzem jak pojedzie tam 10 osób ? wybierzmy miejsce a znajdzie się organizator

a wojtecki nie ma racji, bo gdyby odnieść to do żywca

zlot nie doszedłby do skutku...ale wiadomo że punk widzenia

zależy od miejsca siedzenia.

dla grupy pomorze Żywiec był na drugim

końcu kraju, i wtedy nikt nie martwił się o to że możemy nie dotrzeć

na miejsce ze względu choćby na koszty. osobiście uważam że

takie coś jak zlot PBC winno odbywać się w centrum Polski

w ten sposób sprawiedliwe potraktowano by wszystkich

bandytów. ale to moje zdanie na ten temat.

toteż dlatego każdy kto jest zainteresowany organizacją

powinien przedstawić miejscówy które są odpowiednie dla zlotu.

np w osobnym temacie "PREZENTACJE ...bla bla bla

by każdy mógł obejrzeć i ocenić dane miejsce.

następnie w drodze głosowania z kilku propozycji

wybieramy jedną, potem wybieramy termin...

coś na zasadzie konkursu...

• Upvote 1

Okolice Międzyrzecza polecam... No i kto nie widział bunkrów miałby okazję... MRU robi wrażenie... Sporo tam agro na wioskach... Często chlam tam z ekipą i jest siii. pozdro

Ja już zaproponowałem w temacie "propozycje miejsca" - się zacytuję:

A co powiecie na TERMIN: 25.06.11 (a zwłaszcza 24/25)

tzn długoweekendowo :D

bo 23.06 - Święto, 24 - piątek wiec można by po/do-jechać wszędzie :vroom:

Dobrze mówi - polać mu. Ja 24 wziąłem urlop :). No i do tego czasu powinienem już mieć 2oo :)

nie chcę się za bardzo wp**** bo niwatety prawe wiem, że mnie nie będzie... ale..

11.06 Spotkanie w Ostrowcu Św.

25.06 Zlot PBC

czy to zda egzain? nie za mała przerwa??? Jak ktoś "zawalczy" w Ostrowcu, to przez miesiąc na PBC nie wejdzie :D

może być też tak... ktoś "zawalczy" i tak mu się spodoba, że prosto z Ostrowca pojedzie na zlot....

Temat dyskusyjny....

a ja się namiotowców pytam, będzie jakiś tojtoj? bo kac kupa nie zna litości... :D

tym samym nawiązuję do tematu, że mamy tu starych, schorowanych ludzi, co to potrzebuję łoża i okładu z piersi dwa razy dziennie, patrz ja... :D

Mnie dziwi, że chcecie namioty.

Miejscówki teraz tanie jak barszcz. O np. tu: http://www.sowidwor.pl/page14.php

Góry Sowie to poniemieckie sztolnie, twierdze i winkle, a z całym szacunkiem w MRU to tylko długi pusty korytarz......

przeczytaj jeszcze raz cały temat od początku to będziesz wiedział czemu chcemy namioty

a w skrócie to..albo jedziesz odpocząć w zaciszu gór sowich + masaże i sauny albo lecisz z nami na zlot gdzie jedynym momentem ciszy będzie chwila miedzy 4 a 7 gdzie prawie wszyscy będą spać

• Upvote 1

Mi 25.06 urlop sie zaczyna do 1.08.2011 także zlot PBC gitara. A co do 11.06.2011 w ostrowcu to będę lub nie. Pozdro!smile.gif

przeczytaj jeszcze raz cały temat od początku to będziesz wiedział czemu chcemy namioty

a w skrócie to..albo jedziesz odpocząć w zaciszu gór sowich + masaże i sauny albo lecisz z nami na zlot gdzie jedynym momentem ciszy będzie chwila miedzy 4 a 7 gdzie prawie wszyscy będą spać

Temat czytam cały.

A tą miejscówkę wskazałem, gdyż akurat w tym miejscu kilka razy do roku są organizowane imprezy motocyklowe z całą towarzyszącą oprawą: pijaństwem, rzyganiem, paleniem gum, i katowaniem tłumików, itd., itp. Zawsze miejsówka z łóżkiem, prysznicem i toaletą lepsza od srania w krzakach. Chyba...

ale w tym czasie na pewno reszta ośrodka jest pusta i nikomu to nie przeszkadza.. my nie mamy takiej możliwości..dlatego trzeba szukać czegoś na odludziu

ps. czasami trzeba się odchamić a taki wypad pod namioty jest idealny ;)

• 2 weeks later...

Temat czytam cały.

A tą miejscówkę wskazałem, gdyż akurat w tym miejscu kilka razy do roku są organizowane imprezy motocyklowe z całą towarzyszącą oprawą: pijaństwem, rzyganiem, paleniem gum, i katowaniem tłumików, itd., itp. Zawsze miejsówka z łóżkiem, prysznicem i toaletą lepsza od srania w krzakach. Chyba...

+1

cała oprawa motocyklowa, nie wyklucza takich warunkow moim zdaniem

przełom czerwca/lipca git. na moje oko pomysł Wikinga z długim zda egzamin!

:huh: no dobra - to ja też jestem ZA! :lol:

:huh: no dobra - to ja też jestem ZA! :lol:

oj pisze i przegladam z koma forum dlatego nie dopisalem, ze chodzi o "dlugi weekend" - 23 czerwca :) (bo to chyba byl Twoj pomysl)

zapomnialem na jakim forum jestem i co z takich wypowiedzi jak "jestem za dlugim" moze wyniknac:P

• 3 months later...

Panowie powiedzcie ile trzeba liczyć osób na taki zlot? Mogę się rozejrzeć za jakimś miejscem tylko w pierwszej kolejności muszę wiedzieć chociaż widełki odnośnie szacunkowej liczby. Ile w zeszłym roku było osób w Żywcu? Wydaje mi się że idealnym miejsce musi znajdować się w pobliżu jakiś fajnych tras, żeby zlot połączyć z śmiganiem po winklach.

Edytowane przez Renowator

idealne miejsce koło Wro.......

bo po primo wóda na swoim wchodzi idealnie

po drugie primo znowu pół Wrocka bedzie sie pchała na drugi koniec Polski ? Niech Polska jedzie do Wro :D :D :D (to pojechałem po ambicji hehe)

Głosowałem na przełom czerwca i lipca, ale zdecydowanie czerwiec bo od 2 lipca jesteśmy nad morzem

Wydaje mi się że idealnym miejsce musi znajdować się w pobliżu jakiś fajnych tras, żeby zlot połączyć z śmiganiem po winklach.

masz racje..wydaje Ci się, na zlocie się siedzi pije browara i wydurnia..odnośnie latania są osobne tematy

w zywcu nas było koło 20-30

Napisano (edytowane)

Ja bym się chętnie do Wrocka przejechał na zlocik :D Tylko znając życie i ludzi z Wrocka to ze śmigania chyba wyjdą nici. Każdy kaca będzie leczył choć w Żywcu Dało rade pojeździć :D

Edytowane przez �ukasz600

masz racje..wydaje Ci się, na zlocie się siedzi pije browara i wydurnia..odnośnie latania są osobne tematy

w zywcu nas było koło 20-30

Wojtecki glupio sie przyznac ale 100% racji

ale musi byc pomost aby Wojtecki lub Pit mieli na czym gumy palic......bez pomostu ni chu chu

Ej Łukasz jak chciales nas obrazic to..............nie udało sie :D :D

Edytowane przez dzichad1 - �ysy

Wojtecki glupio sie przyznac ale 100% racji

ale musi byc pomost aby Wojtecki lub Pit mieli na czym gumy palic......bez pomostu ni chu chu

Ej Łukasz jak chciales nas obrazic to..............nie udało sie :D :D

Wojteckiemu będzie potrzebny jakiś pomost na uboczu, bo jak za mało wypije to nie ma odwagi palić nad jeziorem, a jak za dużo to nie jest w stanie :)

... i gdzieś na uboczu.....żeby nie wspomnieć o nocnej akcji jakichś dresików w Żywcu, co to im któryś z Was dzieci w namiotach pobudził swoim przelotem :D

prawie prawie i byłby dym :)

ojtam ojtam Dźek.....jeszcze troche i by wisieli na drzewach zamiast czesci do Hajki Merciego :D :D :D

dobrze ,ze ja jako jedyny zachowałem trzeźwość umysłu bo pamiętam jak taki jeden Mod z Włoch (ale bez imion prosze ;) ) już za nimi prawie biegł :D :D :D

Edytowane przez dzichad1 - �ysy

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Share

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony akceptujesz regulamin oraz politykę prywatności.Regulamin Polityka prywatnościUmieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.