Skocz do zawartości

Termin Zlotu Pbc 2011

Łukasz600
 Share

Termin zlotu PBC 2011  

138 użytkowników zagłosowało

1. 1. Kiedy Wam najbardziej pasuje zlot?

• przeÅ?om czerwca/lipca
    • przeÅ?om lipiec/sierpieÅ?
    • koniec sierpnia
    • inne (dopisz odpowiedni poniżej ale bez offtopa)

Rekomendowane odpowiedzi

Mi pasuje okolica i odległość odpowiednia, a chętnie pokaże mojemu plecaczkowi kotlinę kłodzką - Duszniki Zdrój

patrz Jugów

rafix - zgadzam sie, że mówiac dystans głównie chodziło o kase i czas jaki potrzeba na dojazd (np. ja mógłbym wyjechac dopiero w sobote rano). Myśle, że 2k to przesada, ale 1k to realna sumka jak na taką odległość. A co do sondy, to może ja wyzerować, i niech każdy klika od początku?

Ja nie mam pojecia skad bierzecie takie sumy.... 1200km to 100l paliwa a to z 500zł... Nocleg na zlocie nie bedzie drogi - pewnie ze 100zł na 2 dni. Do tego 3 cytrynówki po 17 zł = 50zł, chlebek, kiełbaska, chińska zupka, mineralka na kaca = 50zł... Nie trzeba od razu spać a apartamebtach i stołować sie drogich restauracjach....

Nie przesadzajmy ze wszystkim....

Na trasie 1200 km to max 70 litrów a nie 100. Mało kto wytrzyma zapier*anie przez 600km. Taką trasę jedzie się tempem oszczędzającym siły jeźdźca a nie pałuje 200km/h.

Na trasie 1200 km to max 70 litrów a nie 100. Mało kto wytrzyma zapier*anie przez 600km. Taką trasę jedzie się tempem oszczędzającym siły jeźdźca a nie pałuje 200km/h.

oj tam oj tam... zeszłego lata wracając ze zlotu w Żywcu do Rzymu miałem "przelotową" 280 do Brna. Potem już tylko 220 bo łeb urywało. Więc jak się chce to się da ;)

Jack, Krzysztof, Masher może określicie sie jako mody czy będziecie a jak tak to kiedy pasi. Qner i Tomek idą dobrym tokiem rozumowania :D

Bedzie jasna sprawa czy reszta modów tez sie pisze

ja w tym roku osobiście niestety nie dam rady.

to kto nas na dresy poprowadzi ? :D :D :D :D :D

więc na zlot koniec czerwca/lipiec już 50% Modów reflekci :D

Dawajcie konkret termin,cene i lecimy z koksem.

PS.To będzie w górach i we Wrocku rozumiem ?

PS2.Tym razem nie dam ciała jak na ostatnim :( Nie odwodnię się już.Mam nauczkę :)

bylem dzis na torze w Radomiu i rozmawialem z babeczka w sekretariacie a efekt jest taki:

-jesli chcecie miejsce zeby sie po prostu "%" , nagadac, wykrzyczec, postrzelacz wydechu.... - to nie to miejsce

- opcja jest taka, ze mozna wynajac obiekt dla siebie na caly dzien, wolne terminy weekendowe ktore glownie mnie interesowaly to niedziela 26.06.11 i sobota 02.07.11 koszt w dni weekendowe to 2450k brutto za obiekt, 150 do reki dla "opiekuna" ktory bedzie to nadzorowal (zasady na torze bla bla bla) i ok 150zl ubezpieczenie grupowe sportowe. czyli razem 2750k zl

jest tez moziwosc wynajecia toru we wtorek/srode/czwartek i wtedy koszt to 1850zl za obiekt i reszta bez zmian czyli razem ok 2150zl

bezposrednio obok toru (za siatka z przejsciem) jest "pole namiotowe"? na ktorym mozna sie rozstawic z kempingami/grilami/namiotami

impra teoretycznie trwa od 9 do 18, ale przy indywidualnym dogadaniu z nadzorca mozna to przedluzyc do poranka dnia nastepnego. no to chyba tyle....podsumowujac:

widze to tak ze jezdzimy/grillujemy caly dzien a pozniej % z zachowaniem pewnych zasad czyli bez darcia mozdy i odciny o polnocy:) - rano w niedziele zwijamy menele, lub smiganko a pozniej po 18 wyjazd na jakies odludne miejsce w okolicy gdzie nikt nie bedzie musial sie hamowac.

to tyle takiego ogolnego rysu, jesli slaba opcja to prosze powiedziec zebym zamknal ryj:) wtedy prezestane szukac miejsca na uboczu itp a jak pasuje to mozna to dostosowywac

edit: nie czytalem wszystkich 7 stron, wiec jesli juz jest konkret propozycja to post mozna olac

Edytowane przez kacper1r6

Nie odwodnię się już

już my zadbamy byś się nie odwódnił :D :D :D

tak jak Tomek pisał - konkrety. Jeden z nas już wstępnie klepnął termin koniec czerwca w Jugowie. Cena jak pisał 170zł dwa noclegi na wypasie z żarłem. Nie ma pomostu na którym można palić gumy ale ponoć też jest fajnie

już my zadbamy byś się nie odwódnił :D :D :D

tak jak Tomek pisał - konkrety. Jeden z nas już wstępnie klepnął termin koniec czerwca w Jugowie. Cena jak pisał 170zł dwa noclegi na wypasie z żarłem. Nie ma pomostu na którym można palić gumy ale ponoć też jest fajnie

zaraz zaraz ja mam chyba problem z czytaniem... czy koniec czerwca w jurgowie to jest oficjalny zlot??

no na razie w sondzie przełom czerwca/lipca wygrywa wiec.....

no chyba ,że są jakies alternatywy (ale tak aby można było drzec morde :lol: bo miejsca dla emerytów gdzie nie można przypalić kapcia ewentualnie posłuchać kominów to raczej nie ten klimat) :lol:

no jak tak to obstawa przegrywa...

Jurgów ok.

Kraków kiedy i jak tam napierd..... :D:vroom:

jestem pierwszy.......domek musi byc.........za wygodnicki jestem na namiot........jak cos kazdy bierze po cegle na zlot i na miejscu mi zrobicie chate :D :D :D

w tej sprawie z Bangout-em gadaliśmy takie pixy Ci ze szpitala weźmie, że przyjedziesz w pt a niedziele się obudzisz :D

Edytowane przez piotrekg

trzymam za słowo :lol:

Jurgów ok.

Kraków kiedy i jak tam napierd..... :D:vroom:

Jak będzie się zbliżała godzina zero to Kraków, już się jakoś dostosuje :D

Edytowane przez baldhead

Ludzieeee opamiętajta się! :rozpacz:

Trudno równocześnie ustalać/zmieniać i termin i lokalizację.

To jest klepnięty ten termin bożocielny czy nie :pytajnik:

Bez przesady z tą demokracją - ktoś to musi w końcu ogarnąć :angry: i tak (znając życie 2/3 dyskutantów nie zjawi się w żadnym miejscu w dowolnym terminie).

Tym bardziej że jak nie Zlot to jest to dobry termin na "Tor Radom"... albo inne atrakcje.

KTO weźmie wszystkich (potencjalnie zainteresowanych) za ...

kierownicę - i wskaże jedynie słuszne miejsce i czas?

• Upvote 1

ja właśnie odkryłem, że 23 jest wolny. dzięki Wiking :) dlatego ja pewnie już w czwartek się pojawię we WR.

może jakieś piwko/soczek :D się uda wypić na rynku?

Edytowane przez piotrekg

Dobra, dawajcie mi konkretne daty = czyli od-do - potem ankieta i będzie można decydować - macie 3 dni

Dobra, dawajcie mi konkretne daty = czyli od-do - potem ankieta i będzie można decydować - macie 3 dni

ja daję 23-26 3 noclegi

Edytowane przez piotrekg

Każdy termin tylko nie 1-3 LIpca mam szkołę i jej nie przeskoczę a robote sobie jakoś załatwię.

ja optuję za lipcem, a o długim łikendzie mogę zapomnieć, ciocia ola nie dopuszcza do siebie myśli, że ktoś może mieć aż 4 dni wolnego :D

24-26 czerwca wstępnie pasuje bo nie mam szkoły a robotę się załatwi jakoś jak by co...A dokłądnie to będę wiedział jutro jak nowy grafik wystawia w pracy. Miejscówka pasuje, 430 km nie jest takie straszne a po drodze zawsze można sie z kimś zmotać.

9-10 Lipiec dla mnie było by OK.

ja p*****le .............. z tego wynika ,że będzie 50 zlotów po max 2 osoby każdy.........ogarnijcie się chopy - to nie koncert życzeń !!

to ja się ogarniam ;) i póki co to pasuje mi termin od dziś do sylwestra oczywiście jak nic po drodze nie wyskoczy ;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Share

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony akceptujesz regulamin oraz politykę prywatności.Regulamin Polityka prywatnościUmieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.