Skocz do zawartości

Usd W B12?

chriss
 Share

Rekomendowane odpowiedzi

widziałem w necie kilka Banditów 1200 z przednim Upside Down'em, ale szukając po forach na całym świecie nie mogę znaleźć od czego takie zawieszenie dopasować. Niby gdzieś są wzmianki, że od Gixa litrowego K2-K3, jeszcze gdzieś widziałem, że od ZX-7R pasuje razem z półkami, ale tak naprawdę co gdzie i jak to c***a wiem.

Ma ktoś pojęcie jak to ugryźć?

np tak jak ten ma zrobione http://allegro.pl/gsf-1200-bandit-1200-suzuki-streetfighter-i1408441341.html

Dołączam się do pytania. BTW. Wiesz co Chriss, na starym forum był ktoś kto zrobił SF z upsajdałnem.

"The GSXR1100M forks will go in very easy. The Bandit wheel will go straight in with the only thing you really have to change is the steering stem from your original forks into the upside downies."

ponoć dobre sprężyny progresywne będą robiły lepszą robotę niż USD, sam już nie wiem :(

Nie o to chodzi - nie potrzebujesz USD zeby miec w przednim zawieszeniu cartridge, a to od niego zalezy porzadne dzialanie przodu.

Biorac pod uwage geometrie Bandita, to zupelnie wystarczajace beda przednie zawieszenia starego olejaka GSXR od 90r wyposazone w cartridge.

Wymienia sie caly przod razemz z kolem i hamulcami - to wbrew pozorom najtansze i najskuteczniejsze rozwiazanie.

Jezeli nowa generacja Bandita ma cartridge, to nie widze celu zamiany tego przodu na USD ( wiekszy ciezar ).

Edytowane przez Adam M

Powiem tak na angielskim forum bandita jest tysiac tematow takich jak twoje , jest sporo tematow ilustrowanych ze zdjeciami robionymi krok po kroku ... Tez jestem powaznie zainteresowany ww tematem i moze w niedalekiej przyszlosci znajdzie sie cos takiego u mnie .

rozważam USD od Gixa 1000 K4 lub K8

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Share

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony akceptujesz regulamin oraz politykę prywatności.Regulamin Polityka prywatnościUmieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.