Skocz do zawartości

Czujnik Klamki Sprzęgła Uszkodzone Zabezpieczenie.

Gość Woytec
 Share

Rekomendowane odpowiedzi

Panowie mam pytanko, dziś w ferworze walki przy zmianie dźwigni (poprzednie były dość zmęczone jedną załatwił poprzedni właściciel drugą ja) podczas zmiany dźwigni sprzęgła jak kretyn połamałem to zabezpieczenie przed zapaleniem bez wciśnięcia sprzęgła... sad.gif pewnie dałoby rade tak jeździć ale taki już jestem że lubię mieć wszystko sprawne smile.gif Po tym przydługim wstępie zapytam czy ktoś wie gdzie takie cudo kupić? Jak tego szukać? Może ktoś ma na zbyciu? Z góry dzięki za pomoc...

Edytowane przez jab2

dzięki za błyskawiczną pomoc :)

czujnik już zamówiony i jedzie :)

przy okazji zapytam czy jest gdzieś manual jak rozkręcić kierownice... tzn w planach mam malowanie oryginalnej proszkowo na czarno i chętnie przyjmę wszelkie info jak się do tego zabrać fachowo... :)

..przy okazji zapytam czy jest gdzieś manual jak rozkręcić kierownice... tzn w planach mam malowanie oryginalnej proszkowo na czarno i chętnie przyjmę wszelkie info jak się do tego zabrać fachowo... :)

Ale do tego nie potrzeba instrukcji.Zdejmujesz przełączniki zbiornik płynu manetki klamki i odkręcasz od półki.Cała operacja 10 minut :)

Ale do tego nie potrzeba instrukcji.Zdejmujesz przełączniki zbiornik płynu manetki klamki i odkręcasz od półki.Cała operacja 10 minut :)

jutro się za to zabiorę :)

Share

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony akceptujesz regulamin oraz politykę prywatności.Regulamin Polityka prywatnościUmieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.