Skocz do zawartości

Piernikowisko

piotrekp
 Share

Rekomendowane odpowiedzi

@Gigant Wejdź na stronę zlotu tam masz kontakt do Odysa napisz i spytaj jak wygląda sprawa miejsc jest tez chyba opcja rozstawienia namiotu ale nie wiem jak to dokładnie wygląda.

@Wiking ooj 8-9 to dla mnie za późno ruszam z miejsca 6 max 0630 latam niezbyt szybko więc muszę wyruszać wcześniej wykupiłem obiad pierwszego dnia więc chciałbym zdążyć ;)

• Odpowiedzi 76
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

• Ezekiel

14

• gigant

11

• Wiking

14

Top Posters In This Topic

Posted Images

Hmmm ... no to szanse na zmontowanie peletonu ...umiarkowane. Ja tam też jeżdżę wolno (~120km/h) ale wystarczy mi jak dotrę na kolację :D

Panowie przyjeżdża ktoś w piątek na piernikowisko, bo niestety w moim przypadku sobota to za późno bo w niedzielę ruszamy z plecakiem dalej i w razie sobotniego przyjazdu guzik po Bieszczadach polatamy. :(

Witam.

Widzę Panowie ,ze trzeba to towarzystwo ogarnąć.

Z listy uczestników:

Robert S. (czerwony bandit)

Wiking (PBC)

Dzvonec (PBC)

Smukły (PBC)

nezka (PBC)

i jeszcze Gigant ma ochotę na wypad w Bieszczady.

Widze ,ze większość "ludziów" jest z kierunku Warszawy.

Najlepiej wyglądałoby spotkanie u mnie w Mielcu ( mapka w poście wyżej)- jest to prawie "po drodze".

Widzę,ze nie tworzycie jednego zwartego peletonu tylko każdy jedzie na własna łapę, więc można umówić zbiórkę w jednym miejscu i czekać na innych - powiedzmy do godz 11 lub 12 - wypić kawę, odpocząć i jazda dalej .

Dojazd do Bukowca ode mnie okrężną fajną trasą zająłby ok 3,5-4 godz bez pospiechu z podziwianiem widoków i byłaby zaliczona "wielka pętla".

Proszę o skomentowanie propozycji lub podanie innej - jeżeli moja propozycja jest do zaakceptowania dla kogoś - dajcie znać - zamknę psa :D

pozdrawiam

nezka

U mnie opcja wygląda tak:

Wyjazd w sobotę rano (mam nadzieję, że ktoś się podłączy).

Tegóż dnia musze trafić do Sanoka (tam mam wesele u znajomych)

W niedzielę po 12 powinienem być już świeżutki i myślałem trafić na Piernikowisko i tam poprosić was o nocleg w domku waszym (jeśli sie zgadzacie to odzywam sie do organizatorów). Oczywiście tutaj będziemy musieli się łapać telefonicznie bo pewnie już wystrzelicie gdzieś na jazdy.

Tegóż dnia witam się z wami i piję symboliczne piwko.

W poniedziałek... cisnę w trasę... gdzieś... nocuję gdzieś ...

Wtorek powrót do Warszawy w godzinach popoludniowych.

trafić na Piernikowisko i tam poprosić was o nocleg w domku waszym (jeśli sie zgadzacie to odzywam sie do organizatorów)..

Witam

Chętnie Gigant... ale bez opcji jak Żywcu :D

pozdrawiam

nezka

No tak tak... bedę się oszczędzał bo w trase chce dalej pocisnąć. Zresztą już nie robię w "pizzy"... ograniczam alkohol :D Pracuje nad pewnością siebie bez chlania :D

EDIT1:

Dzwoniłem do tego Odysa... powiedział, że bez problemu moge dojecvhac i tylko na miejscu sie dogadam z kierowniczka. Dołączę do was i liczę na kawełek podłogi. Ktoś leci z Wawy w sobotę rano?

Kontynuując wypocinę Nezki...

Z listy uczestników:

Robert S. (czerwony bandit)

Wiking (PBC)

Dzvonec (PBC)

Smukły (PBC)

nezka (PBC)

gigant (PBC)

EDIT2:

To ja Nezka mogę do ciebie z rana jakoś zajechać w sobotę na tą kawę jeśli nikt inny nie bedzie chciał :D BTW: bierzesz jakieś swoje arcydzieło jak do Żywca? :D

Edytowane przez gigant

Witam, mam zamar jechać w bieszczadki razem z plecakiem, własnie w sobotę rano wyjazd ok 9, powrót chyba w pon, nie mam noclegu, jak by było miejsce moze bym podjechał na piernikowisko.. jak Ci pasuje gigant możemy razem lecieć

Witam, mam zamar jechać w bieszczadki razem z plecakiem, własnie w sobotę rano wyjazd ok 9, powrót chyba w pon, nie mam noclegu, jak by było miejsce moze bym podjechał na piernikowisko.. jak Ci pasuje gigant możemy razem lecieć

Ok. Nie da się wyjechać ok 8 (choć ja mógłbym nawet o 6 bo puste drogi są a ja tak lubię)? No i jadę wstępnie tylko do Sanoka :)

Edytowane przez gigant

Hej Gigant jak masz chęć lecieć skoro świt to zabierz się ze mną będzie też kumpel na Trampku to sobie we 3 polecimy prędkość podróżna ok 90-100 max 120km/h umówmy się o 6 pod Multikinem na Ursynowie stamtąd polecimy na Ochote po Trampka i walimy w Bieszczady będziemy jechać przez Sanok co ty na to?

Gigant ja Ci odstąpię nocleg z niedzieli na poniedziałek bo my z plecakiem w niedzielę ruszamy dalej.

Hej Gigant jak masz chęć lecieć skoro świt to zabierz się ze mną będzie też kumpel na Trampku to sobie we 3 polecimy prędkość podróżna ok 90-100 max 120km/h umówmy się o 6 pod Multikinem na Ursynowie stamtąd polecimy na Ochote po Trampka i walimy w Bieszczady będziemy jechać przez Sanok co ty na to?

Ta opcja mnie podnieca. Dziś po południu deklaruję godzinę, o której jadę.

Gigant ja Ci odstąpię nocleg z niedzieli na poniedziałek bo my z plecakiem w niedzielę ruszamy dalej.

Super! Dzięki wielkie :D

Mogę odstapic komus zainteresowanemu wyjazdem rezerwacje od 29- 02 . Wpłata 80 zł.Dzisiaj rano dowiedziałem sie że syn miał wypadek na skuterze...dziewczyna z 1 miesięcznym stażem kierowcy wymusiła pierwszeństwo !Leży w szpitalu w gorsecie na obserwacji.Mam nadzieje że będzie wszystko dobrze.Także rozumiecie ....nie pojade..Powodzenia ..i uważajcie na siebie....

Ojj Współczuje wypiję zdrowie Młodego coby szybko do zdrowia wracał.

@Ezekiel - cisnę z wami z rana... Chciałbym w miare mieć konkretną prędkość by na 12 do sanoka dolecieć :)

@smukly - szybkiego powrotu do zdrowia dla młodszego. Baby nie umieją jeździć...

PS

Prośba do ludzi, którzy będa na Piernikowisku. Podajcie mi na priv swoje numery telefonów bym w niedziele się z wami kontaktował. Bo nie bedę wiedział nawet, w którym domku jesteście... lub jak będziecie latać to gdzie was łapać.

Edytowane przez gigant

@Ezekiel - cisnę z wami z rana... Chciałbym w miare mieć konkretną prędkość by na 12 do sanoka dolecieć :)

@smukly - szybkiego powrotu do zdrowia dla młodszego. Baby nie umieją jeździć...

Rozumiem że wiesz gdzie jest multikino na Ursynowie w razie czego obczaj trasę coby się nie spóźnić bądź na 6 w razie spóźnienia czekam 5 min i jadę jeśli chodzi o drobne ustalenia to zatankuj pod korek dopompuj opony przygotuj maszynę zjedz coś coby pierwszy dłuższy postój zrobić za Radomiem jeśli chodzi o prędkość to na 2 pasmówkach np do Radomia możemy cisnąć do 120 na jednopasmówkach 90-100 max myślę że i tak zdążymy do 12 dotrzeć do Sanoka :)

Rozumiem że wiesz gdzie jest multikino na Ursynowie w razie czego obczaj trasę coby się nie spóźnić bądź na 6 w razie spóźnienia czekam 5 min i jadę jeśli chodzi o drobne ustalenia to zatankuj pod korek dopompuj opony przygotuj maszynę zjedz coś coby pierwszy dłuższy postój zrobić za Radomiem jeśli chodzi o prędkość to na 2 pasmówkach np do Radomia możemy cisnąć do 120 na jednopasmówkach 90-100 max myślę że i tak zdążymy do 12 dotrzeć do Sanoka :)

Przy metrze Imielin, tak?

Przy metrze Imielin, tak?

Dokładnie tak stań gdzieś na widoku i do zobaczyska :)

Ja ruszam dzisiaj tj. piątek.

Do zobaczenia na miejscu.

Mój tel 696641984

Dokładnie tak stań gdzieś na widoku i do zobaczyska :)

Ale starajmy się w trasie mieć jakąś ciekawą prędkość. Nie mówię gnać jak szalony ale też nie spacerówka. I jeśli uznam, że nie wyrabiamy się z czasem pozwolę sobie pognać do przodu. Dam wtedy znać. Ale ogólnie to z wami cisnę :)

EDIT:

zapiszcie moj numer: 608 097 738. Jak zadzwonie to żebyście wiedzieli, że to ja :0

Edytowane przez gigant

Ale starajmy się w trasie mieć jakąś ciekawą prędkość. Nie mówię gnać jak szalony ale też nie spacerówka. I jeśli uznam, że nie wyrabiamy się z czasem pozwolę sobie pognać do przodu. Dam wtedy znać. Ale ogólnie to z wami cisnę :)

EDIT:

zapiszcie moj numer: 608 097 738. Jak zadzwonie to żebyście wiedzieli, że to ja :0

Jeśli poczujesz że się nie wyrabiasz lub że tempo jest zbyt wolne po prostu Nas wyprzedź.

Ja wczoraj późnym wieczorem powróciłem przemarznięty ale zadowolony pogoda wygoniła mnie wcześniej niż bym chciał Transalp którego eskortowałem ponieważ poszła linka sprzęgła został naprawiony w Leski za pomocą linki od Rometa i mojego autorskiego mocowania zrobionego z drutu i z pomogą tej prowizorki bez przeszkód dojechał do Warszawy a ja kupuje do Bandziora nike sprzęgła którą w razie co będę wozić, wracając załapałem się jeszcze na turniej Rycerski w Iłży. Bieszczadzkie winkielki dały dużo radości ale przekonałem się że trzeba uważać i założyć wyższe gmole które mniej ograniczają prześwit w złożeniu bo o mało nie wylądowałbym w pięknym Bieszczadzkim krajobrazie. Wiking oglądał to zdarzenie mając miejsce w pierwszym rzędzie :) Szkoda że pogoda nie dopisała :/post-199-0-14228600-1304448164_thumb.jpg

Edytowane przez Ezekiel

My dziś w deszczu wracaliśmy. Myślałem, że sobie paluchy odmrożę.