Skocz do zawartości

Piernikowisko

piotrekp
 Share

Rekomendowane odpowiedzi

Ja będę zapewne nocował w pokojach na domek się nie piszę bo nie mam jeszcze akceptu na urlop i nie chcę wprowadzać fermentu do rezerwacji a tak to Odys mnie gdzieś upchnie i nie będzie problemu.

Co do leżenia i chlania to nie ze mną, piffko dla towarzystwa bardzo chętnie ale ogólnie to też jadę tam pojeździć ostatnim razem tak się chało że do wieczora alkohol parował z człowieka i strach było jeździć tym razem nie tak wyobrażam sobie zabawę na zlocie.

Co do ogniska to organizuje je gospodarz na prośbę organizatora i w zeszłym roku nie była to żadna impreza na zapisy po prostu ognisko i browar przychodzi kto chętny i bawi się wspólnie, będzie pewnie też jak ostatnio karaoke, co do niespodzianki to być może będzie zorganizowany jakiś rajd a la Felkowski czy coś w tym stylu ale nie znam szczegółów więc zobaczy się na miejscu co organizator wymyślił.

Tak czy inaczej spotkamy się na miejscu i coś polatamy Bandyta Bandyte pozna ;)

• Odpowiedzi 76
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

• Ezekiel

14

• gigant

11

• Wiking

14

Top Posters In This Topic

Posted Images

Noclegi pt-sob , sob -niedziela . niedziela -poniedziałek. Razem 3 . Na razie zarezerwujmy domek a z jedzeniem to się zobaczy na miejscu.Tak myślę , że będzie prościej.Zawsze można wykupić po przyjeździe. Ponieważ jest 1 miejsce a ktoś może chce jechać z plecakiem ....dopisujcie sie do ekipy- w razie czego zrobimy "dostawkę". :spioch: +1 .Viking - co Ty na to ???

U mnie nastąpiła zmiana pracodawca dał się we znaki :/ przyjeżdżam 30 na obiad wyjeżdżam 03 po śniadaniu :/

Będę śledził temat bo jak zwykle chęci są tylko nie wiadomo jak z wolnym czasem będzie. Na początku kwietnia się okaże...

Ja podobnie jak kolega Biały jestem wstępnie zainteresowany i z chęcią bym z Wawy wyruszył z jakąś brygadą na weekend w bieszczady -będe się przyglądał :unsure:

• 2 weeks later...

Noclegi pt-sob , sob -niedziela . niedziela -poniedziałek. Razem 3 . Na razie zarezerwujmy domek a z jedzeniem to się zobaczy na miejscu.Tak myślę , że będzie prościej.Zawsze można wykupić po przyjeździe. Ponieważ jest 1 miejsce a ktoś może chce jechać z plecakiem ....dopisujcie sie do ekipy- w razie czego zrobimy "dostawkę". :spioch: +1 .Viking - co Ty na to ???

DOMEK (szt. 1) ZAKLEPANY!

Proszę zainteresowanych o kontakt w trybie indywidualnym/potwierdzenie rezerwacji przez zaliczkę :tuptup:

Wysłałem się do Odysa - a jak tam reszta domkowiczów :pytajnik:

Edytowane przez Wiking

Ja również napisałem do Odysa i przelew na rezerwacje poszedł.

Jutro załatwiam sprawę definitywnie i wpłacam kasę na rezerwację! :chatownik:

Zgłoszenie już właśnie wysłałem!! :rolleyes:

Edytowane przez smukly

No to jesteśmy zabukowani - spiernikowani :D

Zostało 1 wolne miejsce w domku PBC, ogłaszam przetarg nieograniczony ...

No to jesteśmy zabukowani - spiernikowani :D

Zostało 1 wolne miejsce w domku PBC, ogłaszam przetarg nieograniczony ...

Witam.

Zatrzymaj je dla mnie .

podaj komu i ile kasy wpłacić.

pozdrawiam

nezka

Witam.

Zatrzymaj je dla mnie .

podaj komu i ile kasy wpłacić.

pozdrawiam

nezka

Zgłoszenie wypełniasz z dopiskiem PBC na adres ...patrz post nr 1 -pytasz ile zaliczki - w poście zwrotnym od Odys-a poda Ci konto i kwotę :)

No Panowie miło zauważyć ,że odliczyliśmy się w komplecie...także będzie się działo :vroom: - Bieszczady Nasze ! :motorek:

zapowiada sie mocna reprezentacja PBC :) ja też będe :)

• 1 month later...

Nie wiecie, czy można wpaść na to Piernikowisko jako gość? Będę w Bieszczadach na motongu bo na własną łapę sie wybieram. I pytanko czy da sie z wami na latanie ustawić.

planuje wyjazd na piątek. Kwestia czasu i trasy do ustalenia. Fajnie byłoby jakoś sie ustawić i razem polecieć.

A jak tam Nezka i Dzvonec jedziecie? bo Viking ponoć w sobote ????A domek zarezerwowany na 5 osób....

Witam.

Pewnie ,ze jade.

Bede na miejscu w sobote rano i zostaje do niedzieli.

Chciałbym jakis nr tel kontaktowego abysmy mogli sie spotkac w sobote ewentualnie gdzies na trasie.

Jak bedzie wam po drodze zapraszam w piatek lub sobote rano do mnie na kawe.

TUTAJ

pozdrawiam

nezka

Smukły a Ty kiedy przyjeżdżasz w piątek czy sobotę, bo ja miałem w piątek przyjechać ale jak wszyscy na sobotę dotrą to i ja się dostosuję.

Mój tel: 696641984

Ja lecę z Wawy 30.04.2011 skoro świt i zostaje do 3 do rana jestem wpisany jako Robert.S (czerwony Bandit)

Dawno nie zaglądałem bo byłem zalatany ... B)

Jadę w sobotę - umówiłem się już z kumplem z Brwinowa [niezrzeszony]. Może się jakoś skoordynujemy (zbierzemy do kupy)?

Dla mnie skoro świt - to najwcześniej ~ 9.00 (no dobra, dla dobra spawy może być kole 8-ej) :D

MOgę jechać z kimś z wawy rano. Jadę w bieszczady. JAk to wygląda na tym piernikowisku? Można jak coś liczyć na jakiś kawałek podłogi?