Skocz do zawartości

JackRM
 Share

Rekomendowane odpowiedzi

Zakładam ten wątek, bo spotykam się już po raz kolejny z sytuacją, że ktoś kupuje jakiś produkt (najczęściej w internecie) a po zakupie, już jako "Valued Customer" otrzymuje różne newslettery lub "Coupon Code" na różne artykuły ze sklepu w którym się wcześniej zaopatrzył a których już nie potrzebuje bo już kupił. Często jednak inni mogliby z tego skorzystać robiąc zakupy "ze zniżką" w tym samym miejscu.

Wpisujmy w tym wątku różne zniżki na co mamy - niech inni też skorzystają.

Najlepiej w formacie : towar, typ zniżki, miejsce, okres ważności, jak skorzystać

Ja może zacznę:

1. przewody hamulcowe HEL PERFORMANCE, obniżka ceny z £72.50 na £58.00, strona: http://www.helmobile.com, ważność: do 1. kwietnia 2011, wpisać FORUM w okienko "Enter Discount Coupon Code" / działa też kupując od nich na Ebayu.

Jak ktoś chce to posiadam kupon znizkowy na oc 50 zł a ac niby 100 w liberty direct 71497887 ilosć osób bez znaczenia

Edytowane przez jasiek

Zniżka na całą ofertę, 5% rabatu na wszystko na www.halomoto.pl jak na razie ważne bezterminowo, żeby skorzystać trzeba być fanem na http://www.facebook.com/Halomoto a robiąc zakupy trzeba użyć kodu promocyjnego 'facebook' - rabat powinien 'wskoczyć' automatycznie. Zniżka dla powracających klientów :-)

Edytowane przez w.t.

• 5 weeks later...

Panowie, dziś ostatni dzień na kupon zniżkowy. Kto się przymierzał do oplotu to ogień. Jutro już dupa blada bo się kończy termin zniżki.

ja mam voucher na jakies biur podrozy we wrocku na wartosc 100zl jakby kogos interesowalo;P

• 4 months later...

Witam

Posiadam taki kupon, jeżeli ktoś robi sobie fotoksiążke to uprawnia go do 50% zniżki. Wszystkie informacje są na zdjęciu kupon ważny tak jak piszę do 31.10.2011r

Jeżeli ktoś będzie chętny pisać na PW wtedy wyślę kod, kto pierwszy ten lepszy :D

Dodatkowe informację można zasięgać w FOTOJOKER

kuponb.jpg

JUŻ NIEAKTUALNE KOD WYSŁANY

Edytowane przez skins81

• 1 month later...

Nie wiem czy to tu, ale...

Warszawa, Jagiellońska 55, Libertymotors - sklep będzie istniał do 15 października, bo przenoszą się. Sukcesywnie po trochu pakują i wyworzą towar, a póki co obniżki na zawartość sklepu.

Przykładowo rękawice Adrenaline Winter 110zł (zamiast 114 na allegro), kurtka Alpinastars Verona 510zł (jedna z ofert allegro 499).

W sumie to do bani ta promocja, no ale można pojechać przymierzyć i jak pasuje to kupić w cenie allegro B)

• 1 month later...

Drukujesz kupon, może byc czarno biały

Bierzesz w tesco produkt Garnier, idziesz do kasy, dajesz kupon i dostajesz 5 zł rabatu.

Polecam szampon Garnier 250 ml (różne rodzaje) który po rabacie kosztuje 24 grosze :)

Kupon dostępny tutaj

Edytowane przez Mazi

Jakby co to mam kod rabatowy do wpisania przy zakupach online w sklepie www.fc-moto.de. (10% zniżki od cen na stronie, ważne że produkty, które są aktualnie w promocji też lecą 10% w dół). Ważny do 27 listopada

Tak właśnie patrzę i chyba każdy kto wejdzie na stronę ma ten rabat, nie trzeba być zalogowanym:) Jeżeli tak, to nie ma tematu, w przeciwnym razie służę kodem:)

Edytowane przez Stempel

Jakby ktoś potrzebował nowych pierścieni ze złota, czy niemotocyklowych jeansów, to w najbliższy weekend (25-27 listopada) przy płatności kartą debetową/kredytową mBanku dostanie rabat:

- Apart - 10%

- Aryton - 25%

- Hego`s - 15%

- La Senza - 25%

- Levi`s - 20%

- Nine West - 25%

- Stefanel - 20%

- Vistula - 20%

- Wólczanka - 20%

- Yves Rocher - drugi produkt za 1 gr.

Przypomnij sprzedawcy o naliczeniu zniżki. Rabaty nie łączą się z innymi promocjami.

W BOOSTERZE w Katowicach do odbioru są kupony rabatowe na pranie ciuchów tekstylnych (60 dych za komplet). Cena jak i to co proponują wydaje się godne polecenia.

Wrzucam link do strony z promocją

http://www.booster.com.pl/promocje/35-promocjapranieodziezy

• 6 months later...

Nie wiem czy to odpowiednie miejsce, ale lepiej żeby jak najwięcej osób wiedziało. Bo za DARMO !! :D

http://www.suzuki-mo...pieczne-wakacje

edit:

ale oferują też 20% rabat na części, poza tym jest to darmowe więc chyba nie oczekujesz że ktoś za darmo zrobi Ci WSZYSTKO w motocyklu?

Poza tym jest wiele osób które z mechaniką nie mają nic wspólnego, i wielu tzw. "pierdół" samemu nie zrobi/sprawdzi.

Edytowane przez grucha

Oferują tylko sprawdzenie a nie naprawienie, a to można samemu zrobić za darmo.

W regulaminie jest co oferują. Poziom oleju, stan klocków, opon i całą resztę to każdy może sam zrobić a nawet powinien przed każdą jazdą.

http://www.suzuki-moto.pl/inc/news/2012/120611/regulamin.pdf

• 9 months later...

Jakby ktoś potrzebował, to dostałem rabat stałego klienta 10% na zakupy ze sklepu www.e-wama.pl (ŁOŻYSKA, TULEJE, PIERŚCIENIE, USZCZELNIACZE).

• 7 months later...
  • 1 year later...
  • 3 weeks later...

Kupon za 100 zł, inne zniżki, wszystko fajne ale za ile minimalnie należy zakupić aby można było skorzystać?

Sam mam 20 Euro w Polo przy minimalnym zakupie od 60 Euro do 24 grudnia, online do 31 stycznia.

Takie małe dodatkowe informacje byłyby dobre.

• 5 months later...

mam kupon na zakupy w  www.taniaksiazka.pl na 10pln, ważny do 31-07, przy zakupach za min 59zł. 

• 6 months later...

Kupon  do sferis na zakup xbox one zniżka 200zł

Edytowane przez pieczara

• 2 months later...

do kiedy?

Na kuponie z kodem nie ma żadnej informacji o terminie ważności kodu.

Na wszelki wypadek założyłbym, że  do końca marca można wykorzystać ;) 

• 3 weeks later...

trochę późno, ale mam ulotki z -5% na moto akcesoria na Prymasa Tysiąclecia w Warszawie :D do 31 marca niestety :(

• 3 weeks later...