Skocz do zawartości

"tuningowy" Zadupek - Może Ktoś Pomóc...

Gość Å�ukasz1
 Share

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Mam pytanie do posiadaczy Bandziorów i znających temat :D

Chciałbym w moim B1250GT coś pozmieniać i natknąłem się na taki oto film na YT:

Druga Yoshi R77 na lewą stronę nie wchodzi w grę bo to droga zabawa. Przynajmniej nie w tym sezonie :P

Bardziej mnie interesuje zadupek jaki właściciel moto zastosował. I teraz mam proste pytanie i serdeczną prośbę: gdzie można taki zadupek, a raczej wypełnienie/nadkole kupić. Od razu mówię, że szukałem w necie i poddaję się nie mogę znaleźć...

W moto-akcesoria mają chyba tylko ten na dwie osobne lampy (okrągłe) a ja szukam czegoś takiego jak na filmie czyli na farbyczny tak żeby właśnie w tym kształcie można było LED-a włożyć. Z błotnikiem na tył nie ma problemu, znalazłem w kilku miejscach.

Czy ktoś z Was może wie gdzie takie nadkole można kupić? Może jakieś "zagramaniczne" serwisy?

Pozdrawiam,

Łukasz

w tym temacie polecam http://ermax.fr

Ja kupilem od nich tylny mod rejestracji z kierunkami i lampa STOP LED do B-Kinga.

Jakosc wykonania i spasowania elementow naprawde bardzo dobra.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Share

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony akceptujesz regulamin oraz politykę prywatności.Regulamin Polityka prywatnościUmieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.