Skocz do zawartości

Rzeźba W Instalacji

Cielak
 Share

Rekomendowane odpowiedzi

daj znać czy się udało z nowym przekaźnikiem, ciekawe że przekaźnik by takie jaja robił :/

Edytowane przez baldhead

na 95% nowy przekaznik pomogl - na dokladniejsze testy musze poczekac bo bylem tylko chwile w garazu

edit.

a wiec dzis polazlem i podlaczylem wszystko jak nalezy - winny za fazowanie okazal sie przekaznik ktory przy stuknieciu w niego załaczał :D teraz juz mam podpiete wszystko ladnie pieknie i dziala po przekreceniu stacyjki :) teraz tylko otwornice trza kupic i w****ac dziure w owiewce na zapalniczke;)

wielkie dziekówki dla baldheada za pomoc przy choinkowaniu dziora!

Edytowane przez Cielak

Cielak,

A w którym miejscu planujesz wrzucić gniazdko? Ja póki co przytroczyłem do kierownicy ale mój pierwszy plan zakładał dziurawienie owiewki.

I tak się zastanawiam gdzie to wstawić.

Krzyś D.

na czarny wypelnieniu pod zegarami bo jest na tyle miejsca;)

• 1 month later...

pod co podłączyć zapalniczkę, żeby działała tylko wtedy kiedy jest przekręcony kluczyk ?

Teraz sie zastanawiam czy to sens... przeciez jak nie podlacze czegos co bedzie pobierało ten prad to nie rozladuje aku...

Teraz sie zastanawiam czy to sens... przeciez jak nie podlacze czegos co bedzie pobierało ten prad to nie rozladuje aku...

Ale ktoś może ci to zrobić...I problem gotowy,jeśli gniazdo masz na wierzchu... :(

najlepiej jakiś bezpiecznik, potem przez przekaźnik, sterowanie przekaźnika wzięte np. +12 ze świateł( ty masz już chyba automatyczne światła po kluczyku ), +12 ze switcha od tylego hebla,

Baldhead z Twoimi rysunkami dla Cielaka kilka postów wcześniej podłączenie czegokolwiek to pestka !

Dzięki Baldhead : )))

spoko, polecam się :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Share

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony akceptujesz regulamin oraz politykę prywatności.Regulamin Polityka prywatnościUmieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.