Skocz do zawartości

Wenezuela Nie Motocyklowo

gigant
 Share

Rekomendowane odpowiedzi

Serwus, tydzień temu wróciłem z Wenezueli. Byłem tam trochę ponad 3 tyg. Wiem, że temat niemotocyklowy, ale może ktoś się wybiera lub planuje to bym coś podpowiedział. Tak więc chcę się podzielić z wami galerią fotek, zapraszam do obejrzenia:

https://picasaweb.google.com/piotr.ciereszynski/Wenezuela2011?authkey=Gv1sRgCPD9wOSFrf7wWw#

Wycieczka JEST SUPER.

Ja byłem w Egipcie i Tunezji lecz nie umywają się do tego. Super sprawa

pyszne..

w jakiej kwocie się zamknąłeś

ciekawe klimaty murale samochody i motocykle

:mario:

Wszystko ładnie pięknie ale Wenezuelek na fotkach mało coś, a to takie piękne kobiety.... :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

fajna wyprawa, ile kosztuje 3 tygodniowy pobyt tam?

A mnie interesuje zdjęcie numer 44, mozesz powiedziec o nim cos wiecej xD ??

To wąż czy żaba ?

Edytowane przez Mohican

zdjecie 188, 216, 225 po prostu mistrzowskie..cała wyprawa kosmos, tylko pozazdrościć ! gratuluje ;)

W sumie wydałem ok 5-5,2k z przelotem, który kosztował mnie 1560zł w dwie strony.

Co do urody wenezuelek, to jeśli się jakaś ładna trafi to od razu ją wysyłają na konkursy piękności. Bo tak to takie tłuściutkie grube gnomy. U nich ładna kobieta trafia się tak często jak u nas przepiękna. Po powrocie do polski nie mogłem nacieszyć oczu polkami.

W zlewie siedziała żaba, którą moja koleżanka przywitała donośnym piskiem.

Świetne zdjęcia, to ja rozumiem pod hasłem: wycieczka. Nie dla mnie leżenie plackiem na jakiejś egzotycznej plaży.

Ja całyczas tak gnam, ale jak trafiliśmy tam na Margaritę to przyznam, że udzieliło mi sie leniuchowanie i zajebiście sie czułem nie myśląc o robocie a tylko leżałem sobie na lezaczku i sączyłem browarka :) Raz na kilka lat taki odpoczynek dobrze robi na głowę.

Gigant, moge ten link to fotek podeslać mojemu kumplowi? Czy to raczej tak prywatnie?

No i zazdroszczę ekipy. Ja na wypad do Tajlandii zebrałem jednoosobową ekipe w składzie Ja :).

Pieprzyć moto... śmigam to Wenezueli :)

Gigant, moge ten link to fotek podeslać mojemu kumplowi? Czy to raczej tak prywatnie?

No i zazdroszczę ekipy. Ja na wypad do Tajlandii zebrałem jednoosobową ekipe w składzie Ja :).

Pieprzyć moto... śmigam to Wenezueli :)

Spoko, możesz podać linka. Akurat ten albun na próbę dodałem z jakimiś blokadami prywatności.

Co do zbierania ekipy to tutaj frekwencja dopisała. Teraz zęby ostrzę na Syberię/ Nordkapp (motocyklem)/Islandia W przeciągu trzech lat na pewno zrobie te trzy kierunki, a przynajmniej będę usiłował. Bo wiecie nie będe się napinał na Nordkapp jeśli ktoś mi zaproponuje dobrą opcję wyjazdu np do Nowej Zelandii :D

Nordkapp zdobyłem w Sierpniu 2010. Polecam bo Norwegia i fiordy to niezapomniane widoki :) I pozytywnie zaskoczony bylem urodą Norweskich kobiet ;)))) Pozdrawiam globtroterow (czy jak sie to tam pisze )

Oj Polara tez pamietam, fajnie sie patrzy na zdjecia z tego samego miejsca gdzie wczesniej juz sie bylo, tez mi sie udalo zobaczyc na wlasne oczy ten widoczek z 3 palmami, przeplynac sie chyboczaca sie na boki ludeczka ale Salto Angel ogladalismy jednak tylko od gory, plaskowyze w tej okolicy poprostu powalaja a liczba wodospadow jest naprawde ogromna.