Skocz do zawartości

[Rękawice] Shima - Caldera Sport

Gość Cookie
 Share

Rekomendowane odpowiedzi

Wlasnie takie kupila sobie moja dziewczyna. Za taka cene (150 zl) chyba nic lepszego sie nie znajdzie dla dziewczyny. Po pierwsze jakosciowo sa calkiem przyjemne: miekka skora, dosc gruba, ochraniacz kostek, bardzo dobry PODWOJNY gorny rzep i dodatkowo rzep za nadgarskiem. Wizualnie prezentuja sie naprawde fajnie. W porownaniu do jakiegos Tsuchla, to niebo i ziemia. Wykonczenie mogloby byc troche lepsze - widac troche odstajacych nitek.

Rozmiarowka jest bardzo przyjemna, sa to typowo damskie rekawiczki - 2 miesiace szukalismy czegos, co trzymaloby sie na bardzo malej rece mojej dziewczyny.

Wiecej informacji za pare tygodni. Tutaj test na motogenie http://www.motogen.p...biet,art72.html

WAZNE - moja dziewczyna doswiadczyla tego (w dwoch parach), o czym pisza w tescie motogena - w lewej rekawicy protektor potrafi uwierac. Najlepiej osobiscie znalezc pare, ktora bedzie pasowac.

Edytowane przez Wojt

Ja mam tschula i sobie chwalę. Dobrze wykonane, bardzo wygodne i prezentują się ładnie.

Wydaje mi się, że recenzja powinna być pisana po jakimś czasie używania.

Ja kupiłem Adrenaline i na początku szef cisnął mnie w palec, ale teraz jest OK.

W tym samym czasie kumpel kupił probikera z kangurem po wewnętrznej i gdzie potrzeba szyta po zewnętrznej (och i ach) i już mu się popruły i oddawał do wymiany na gwrancji.

O shimie słyszałem negatywne opinie - słaba trwałość, więc prosze za rok dopisz tu aktualizację.

No i jeszcze czy dziewczyna jeździ jako kierowca, czy używa rękawiczek żeby Ciebie porządnie chwycić?

Napisalem teraz, bo jest duzo promocji na te rekawice. Dodatkowo jest poczatek sezonu i duzo osob robi wlasnie zakupy. Moja wypowiedz jest na pewno wartosciowa, bo wskazuje chociazby, ze problem z lewa rekawica jest czesty. Wydaje mi sie, ze produkt jest godny uwagi, wiec chce zeby inni mieli dostep do informacji. Jak ja zaczynalem z dziewczyna szukac, to w ogole nie wiedzielismy jakie marki sa godne uwagi, poza tymi najdrozszymi no i np. 4sr, ale za takie same pieniadze, tamte damskie wygladaja duzo mniej bezpiecznie.

Napisalem, ze wiecej informacji dodam za kilka tyg.

Dziewczyna na razie jezdzi jako pasazer.

Edytowane przez Cookie

• 1 year later...

ja mam shime prospeed i za taka cene jest ok-nie ma fajerwerkow, zle spasowany mankiet no i made in pakistan :)

A ja mam słonia w karafce- jak macie to napiszcie recenzje, poróbcie zdjęcia a nie piszecie tuuuuu. :P

Swoja drogą jak to jest recenzja to ja jestem dalajlama- do takiej pisaniny jest dział nowe nabytki- http://polishbanditcrew.pl/forum/25-nowe-nabytki/ - o tutaj, a recenzję napisz po tym sezonie.