Skocz do zawartości

Sposób Na Starą Klacz :)

Tolinek
 Share

Rekomendowane odpowiedzi

Grill na balkonie = mandat 50zł, za zanieczyszczenie środowiska, podpunkt "zadymienie". Mam to przetrenowane, jak robisz grubszą imprezkę, to tel na straż pożarną, że pod takim a takim adresem będzie grill (elektryczny), macie gaśnicę i wszystko spoko + telefon kontaktowy (na okoliczność jakby Was chciał ktoś podp*****lić) i zrzuta na mandat. Straż miejska, albo polinezja nie da się namówić na jednego bo mają zarejestrowane wezwanie i muszą coś wypisać.

Jest takie powiedzenie, "jak Kuba Fidelowi, tak Fidel Kubie" ja bym wszelkie akcje zniszczeniowe odpuścił. Za to zaszedłbym parę razy z tekstem "jadę po zakupy do tesko, kupić coś pani?".

Poza tym "lau na mur" bo go głową nie przebijesz, wniej jest pewnie więcej zapmiętania niż w Tobie.

A ja bym po prostu włączył dyktafon i poszedł do tej pani do domku.Zapytał się grzecznie w czym ona widzi problem.Bez nerwów i krzyków pełny spokój.Jak zacznie coś krzyczeć wymyślać co żeś nie zrobił grzecznie zaprzeczać kłamstwom i pytać gdzie kiedy o której itd.Jak już piany dostanie dość mocnej i zacznie wyzywać wyjąć dyktafon z kieszeni i z uśmiecham na ustach powiedzieć że teraz już mam podstawy do założenia Pani sprawy cywilnej za pomówienie.Jeżeli Pani się nie uspokoi spotkamy się w sadzie.

Jeżeli taki zabieg nie podziała na Panią X to zgłaszać na policje cały czas informację żze ktoś spuścił powietrze w samochodzie.Że nachodzą cię menele .Że Ciebie i Twoją połowicę zaczepiają menele i że masz podstawy przypuszczać że za wszystkim stoi Pani X i na dowód przekazać nagranie z dyktafonu.

Drugie wyjście zrób imprezę na blokowisku dla mieszkańców.Popukaj po lokatorach i zagadaj może uda się wspólnie zrobić.Niby takie zapoznanie z lokatorami bo Ty nowy etc.Wszystkiego wtedy si dowiesz co i jak i tez będzie po problemie.

Panowie powiem wam że co niektóre pomysły ogień :P ciekawe który zda egzamin :P

Edytowane przez Michu

Panowie powiem wam że co niektóre pomysły ogień :P ciekawe który zda egzamin :P

nie no ogień to ja tam widziałem tylko na gównie ;)

Albo weź przylukaj kiedy siedzi w mieszkaniu i ją zaatakuj wkrętarką....kup 8-10 długich wkrętów do drewna potem pod osłoną nocy w paru miejscach drzwi do ościeżnicy poprzykręcaj....jakby mocno darła ryja zza drzwi to 20 cm wełny szklanej powinno ją skutecznie wytłumić a na klatce macie w sam raz wnęki..:D

Ja bym jej włożył szpilkę do zamka lub właśnie napuścił kleju. Po kilku razach pewnie by odpuściła :D

• 1 month later...

Tolinek nic nie pisze to pewnie babka go zatłukła :D

Hej

Jeśli temat jeszcze jest aktualny to ja polecam metodę z ogłoszeniem. Wynajdujesz wszystkie serwisy gdzie można wstawić darmowe ogłoszenia takie jak dla studenta lub Gumtree. Dodajesz ogłoszenie np że wynajmiesz mieszkanie i podajesz nr telefonu delikwenta. Po kilkudziesięciu telefonach z pytaniami o ogłoszenie na pewno taka osoba będzie miała dosyć.

Może z kobieciną nie wygrasz ale na pewno możesz jej uprzykrzyć trochę życie.

haha, ale mnie rozbawil ten wątek :D

Patenty macie niezle :)

Kiedyś też meiliśmy na stacji sąsiada strasznie problemowego. Jest taki zestaw mp3 uciażliwego sąsiada :) Dostał serie wiercenia o 3 w nocy, z subem 200W przy jego ścianie. Delikatnie odpuścił, ale takich ludzi ciężko przestawić mentalnie:)

i jaki wynik? kto wygrał wojnę? :D

Chyba ja, choć babka jeszcze podryguje czasem ;)

Chyba ja, choć babka jeszcze podryguje czasem ;)

Chociaż leżącego się nie bije... Ale skoro to stara klacz... :D

Bajdełej: zastosowałeś któryś ze sposobów polecanych przez Bandziorów czy tak sama z siebie dała na wstrzymanie?

• 3 months later...

!Update!

Ta stara p**da porysowała samochód mojego szwagra (lub zleciła porysowanie, nie wiadomo).

Po ostrej polerce nadal widać rysy........ Kto zna taniego lakiernika we Wro? W grę wchodzi metr

klapy tylnej i pół metra zderzaka. Tojota jaris, kolor srebrny.

Ciekawa historia się wywiązała. Baba wygrażała się przy świadkach, że "załatwi sprawę tego

samochodu" po czym spisała blachy. A następnego dnia fura porysowana ale za rękę autora

fresków nie złapałem. Oczywiście sprawa już na policji...

Zamów 10 dużych pizz z maksymalna ilościa dodatków pod jej adres :)

Tak czytam i czytam i mi wydaje się że jest nieszczęśliwie zakochana.

Edytowane przez RabuÅ›

Tolin. Mówiłeś że pracowała w WKU. Powinieneś wykożystać tą informacje.

np. majstujesz sobie jak przy moto. upewnij się ze patrzy. nie zwracaj uwagi na jej teksty. i w tym momecie wpadają przebierańcy (stroje wypożyczone). jakiś sierżant albo pułkownik z obstawą. podchodzi do Ciebie. salutuje. jakaś krótka rozmowa. gestykulujesz że niby wydajesz im jakieś instrukcje, po czym salut. goście odchodzą ty wracasz do motorka. nie zdziw się jak po takiej improwizacji zacznie Ci baba salutować na ulicy.

• Upvote 1

Tolin. Mówiłeś że pracowała w WKU. Powinieneś wykożystać tą informacje.

np. majstujesz sobie jak przy moto. upewnij się ze patrzy. nie zwracaj uwagi na jej teksty. i w tym momecie wpadają przebierańcy (stroje wypożyczone). jakiś sierżant albo pułkownik z obstawą. podchodzi do Ciebie. salutuje. jakaś krótka rozmowa. gestykulujesz że niby wydajesz im jakieś instrukcje, po czym salut. goście odchodzą ty wracasz do motorka. nie zdziw się jak po takiej improwizacji zacznie Ci baba salutować na ulicy.

buahahaha, nie wiem co bierzesz, ale musisz się podzielić :lol:

buahahaha, nie wiem co bierzesz, ale musisz się podzielić :lol:

Ja biore tak. Jak się obudze to wstaje prawą nogą. A jak się zapomne to lewą i też daje rade. :)

hej pomysłów dużo więc ja też się podzielę może się komuś przyda :)

Dawno dawno temu pewnej Pani strasznie przeszkadzała gra w piłkę przed blokiem. Wciąż goniła młodych sportowców a ponieważ orlików jeszcze nie było Ci sportowcy ciągle wracali. I pewnego dnia Ci młodzi udali się do starszyzny plemienno-osiodlowej co zrobić? W odpowiedzi usłyszeli "idźcie i posmarujcie klamki psim wywarem co leży na trawnikach w jej fiacie od wewnętrznej strony tak aby z zewnątrz nic nie było widać" . Młodzi tak jak usłyszeli tak zrobili :). Pewnego po południa kiedy kiedy Pani wyszła z klatki i udała się pospiesznie w stronę auta młodzi przerwali grę i usiedli w ławkowej loży z widokiem na Panią samochód i niespodziewankę. Po przekręceniu kluczyka w drzwiach i po ułamku sekundy, zobaczyli minę Pani, wglądał jak srający kot na pustyni. W dzisiejszych czasach powiedział bym mina jak w Master Card bezcenna. Można się domyślać że młodzi już więcej z Panią nie mieli problemów.

Musisz sam zadecydować co będzie najlepsze na nią ale z chamstwem trzeba odpowiednio :) Ale kilka pomysłów tu mi się bardzo spodobało szczególnie te uciążliwe tanie i nie do udowodnia.

Ps. A nikt jeszcze nie wspomniał o zbawiennym środku DOT-4 ( może być przechodzony po prostu każdy DOT w każdym stanie) świetnie nadaje się do usuwania lakieru ze wszelkich materiałów metalu drewna plastiku. I warto tu jeszcze wspomnieć o tłustej plami na wszelkich szklanych powierzchniach praktycznie nie do usunięcia. Świetnie również współpracuje z chińskimi pistoletami na wodę każdego kalibru. Tutaj ilość zastosowań dowolna i zależy od fantazji artysty.

Dobry temat, warto cały przeczytać :rolleyes:

Jack dobrze prawił na drugiej stronie - spuść powietrze a rano zaproponuj, że napompujesz itp. Ja takimi działaniami ułożyłem sąsiada m.in. pożyczyłem prostownik, pomogłem wynieść telewizor itp. Też był anty a teraz jest luz.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Share

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony akceptujesz regulamin oraz politykę prywatności.Regulamin Polityka prywatnościUmieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.