Skocz do zawartości

Czyszczenie Gazników W Wannie Ultradzwiękowej - Tanio !

Cielak
 Share

Rekomendowane odpowiedzi

dodałem filmiki dla niedowiarków :D

cielak powiedz mi filmik jest z środkami czy jeszcze ze zwykła woda ?

masz napisane w pierwszym poscie :D woda + plyn do naczyn :) mysle ze jak na wode to efekt dobry :D

Ja chetnie sie skusze na ta usluge ale ktorys z was po czyszczeniu zrobi mi synchro i regulacje :) oczywiscie wszystko odplatnie .

cielak :P a mnie sie nie podoba bo mam nalot i widzie go dalej na filmiku u ciebie też

Ja chetnie sie skusze na ta usluge ale ktorys z was po czyszczeniu zrobi mi synchro i regulacje :) oczywiscie wszystko odplatnie .

Poczekaj jak dojdą plyny i umawiaj sie w motokracji na serwis - ja juz z qnerkosem sie dogadamy

pytaj serwis to ci powie ile ;P moja cene znasz.

• 2 weeks later...

dobra - dla zainteresowanych - mam plyny specjalne do myjki zakupione mozna odpalac biznesss :D

Kiedyś się do ciebie zgłoszę, może jakieś rabat ;)

Edytowane przez Hubson

Kiedyś się do ciebie zgłoszę, może jakieś rabat ;)

heheh ty nie dostaniesz;P hehe -a szczerze to zapraszam - zrobimy jakies czyszczonko :D

cielak powiedz mi jeszcze

tak jak ci pisałem w lipcu do ciebie się wybiorę osobiście ale powiedz mi jeszcze bo nie pamiętam jak duża masz ta wanna bo chciał bym zapodać ci mój bak bo w środku mam trochę syfu rdza.

Czy jak wejdzie ci bak do wanny zda to egzamin ? da sie tak wyczyścić ?

Nawet gdyby zbiornik wszedl do wanny to jak to ma dzialac ?

Wyczysci ci zewnetrze baku, ale nie srodek.

Tam niestety trzeba uzyc sposobow tradycyjnych.

Nawet gdyby zbiornik wszedl do wanny to jak to ma dzialac ?

Wyczysci ci zewnetrze baku, ale nie srodek.

Tam niestety trzeba uzyc sposobow tradycyjnych.

to tak samo jakby nie czyscil gaznikow w srodku;P mysle ze czyscic by wyczyscil ale nie wlezie w zaden sposob bak mi do myjki - takie myjki co by ogarnialy nasze baki to mysle ze ok 10k pln ;/

to tak samo jakby nie czyscil gaznikow w srodku;P mysle ze czyscic by wyczyscil ale nie wlezie w zaden sposob bak mi do myjki - takie myjki co by ogarnialy nasze baki to mysle ze ok 10k pln ;/

A to ty masz taką z biedronki za 60zł ??:P

Teraz wszystko się wydało :lol:

no k**wa;/ wydalo sie - ja przeciez piluje gazniki na czesci i czyszcze szczotka i kleje pozniej poxipolem - fuck ze tez musiales mnie wydac ;P

o k**wa, jaka marudna klientela :)

cielak- jebnij cenę 200zł a dla nie marudzących promocję na 100 i wszyscy będą zadowoleni:)

Panowie, nie liczcie na to że w jakimkolwiek serwisie ktoś się będzie p*****lił z nalotem albo niedoczyszczeniem... opierdzielą naftaliną po wierzchu, złożą a jak się zjebie- przyjedziecie jeszcze raz i znów zapłacicie bo ,,Panie poprawka gratis ale za regulację trza zapłacić" :)

Prawda jest tylko jedna: najlepiej to zrobić samemu, a jak kto nie ma czasu to 100zł...

masz racje - dla marudzacych 300 a niemarudzacych 100 :D i wezcie sie w garsc bo juz 3 strony tematu a chetnego nie ma;P

ja nie wiem po c**j to w ogóle czyścić :] dodatkowo trzeba potem wybulić kolejne 200-250 za ustawienie ich i synchro (czyszczenie jakie by nie było jest w cenie) no ale ;)

masz racje - dla marudzacych 300 a niemarudzacych 100 :D i wezcie sie w garsc bo juz 3 strony tematu a chetnego nie ma;P

i prędko nie będzie - sezon jest w pełni :P zmień branżę Cielak i weź się za czyszczenie tą myjką zalanej elektroniki :P

ee tam elektronika, zawsze może czyścić butelki po cytrynówie ,czy co oni tam tankują, dla jakiegoś skupu :D

• Upvote 1

A to ty masz taką z biedronki za 60zł ??:P

Teraz wszystko się wydało :lol:

Nie prawda bo z Lidla. Sory to było silniejsze ode mnie :D

i prędko nie będzie - sezon jest w pełni :P zmień branżę Cielak i weź się za czyszczenie tą myjką zalanej elektroniki :P

taaa - a przyjdzie zima i bedziecie sie zapisywac w kolejce ;P juz nie mowcie ze jak 3 dni nie pojezdzicie to bedzie katastrofa (Daniela nie dotyczy) ;P

Oj coś czuję że zaraz się bany posypią za konkretny off top.

Ale przynajmniej temat ciągle na pierwszej pozycji i wszyscy wiedzą, że cielak jeszcze nie zwija interesu :P

Zaraz będą płakać ludzie, że im nie działa "motor" po czyszczeniu, że chodzi nie równo i coś brzęczy.

Bez kompleksowej usługi to trudny temat, na końcu potrzebna jest synchronizacja i regulacja mieszanki.

No i do tych 100 trzeba jeszcze dołożyć wysyłkę w jedną stronę, czyli 120+250+ wyjęcie i włożenie.

Jedni pomylą linki, drudzy wogóle nie będą potrafili ich włożyć z powrotem, 3-ci poprzycinają bakiem odpowietrzenia, czwartym popłynie syf z baku, co piąty zacznie z tego powodu grzebać znów w gaźniku, a co 6 zastanowi się, że jak już tyle wie to i myjkę znajdzie za rogiem.

Miejscowo super sprawa, Wojtecki zostawia moto, szybko jeden dzień roboty i cały następny dzidowanie nim po lasach :o

A później Merciemu haje wyserwisować raz dwa i Wrocław zaraz będzie zadowolony :)