Skocz do zawartości

Bandyta - Bandycie

JackRM
 Share

Rekomendowane odpowiedzi

Podstawowe zabiegi resuscytacyjne

Kwalifikowana Pierwsza Pomoc

Zaawansowane Zabiegi resuscytacyjne

czyli

Ratownictwo Medyczne bo to mój wyuczony zawód...

• 2 weeks later...
  • Odpowiedzi 112
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

• nieaktywny2

3

• lelon

2

• Louder

3

Coś skrobnę...

-Fotografia mody

-Fotografia ślubna

-Hobbystycznie foto związane z motoryzacją

-Fotografia produktu

Nagłośnić małą/średnią impreze plenorową też dam rade

Nagrania dźwięku

Czasami kręce filmy jak mnie coś napadnie:)

no to ja też...

zawodowo:

-nauka gry fortepianie w szkołach artystycznych

-zajęcia umuzykalniające dla dzieci do 5 lat

-obsługa muzyczna imprez (bankiety, kolacje, wesela, koncerty)

hobbystycznie:

-turystyka rowerowa

-fotografia

-rekonstrukcja historyczna

Podsumowując, mogę komuś dzieciaka nauczyć grać na pianie, nagłośnić impreze lub wesele :usmiech:

Edytowane przez belfer

no to i ja:)

zawód wykonywany: a fuuu....prawnik- pracuje w cywilnym, ale pasją jest karne, więc jak ktoś podpadnie można po poradę;)

pozatym znam się na butach i makijażu ;)

mogę zrobić coś na drutkach lub szydełku, ew robiłam kiedyś kolczugi, jakby ktoś chciał :P

znam fajne trasy rowerowe na śląsku, zahaczające o opolskie;)

nauczę też gry w pokera :D

< boże, ale jestem ograniczona :P >

No to i ja wpisze co i jak.

Jestem sobie CEO w firmie CustomConstructions.... Czytaj sam się zatrudniam w jednoosobowej firmie... :) Branża stoczniowa drobna, głównie nie większe niż 100 metrów..

Podzespoły, jak i kompletne projekty. Praca w kompozytach, drewnie, i czego by tam jeszcze spece nie wymyślili.

Do tego przykładałem swoje przeszczepy, a dokładnie do podzespołów pokładowych...

Całkiem ładnie wyszło...

Interesuje się motocyklami, grami figurkowymi, technologiami cnc, kompozytami i mam otwarta głowę.

• 1 month later...

witam ja pomogę trochę inaczej od 15 lat warze piwo w browarze AMBER jeśli ktoś z kolegów nie chce płacić w sklepie za piwsko tylko po cenie jaką ma warzelany to załatwie po cenie jaka jest na magazynie w browarze. NR. tylko dla bandziorów 502074529. pozdrawiam i szerokości BINIU.

Więc teraz ja, być może mniej standardowo :P

Jako że siedzę w pedagogice (spec. wczesnoszkolna i przedszkolna) i psychologii (szczególnie rozwojowej i związków) możecie się do mnie zwracać jeśli potrzebujecie porady w tych kwestiach ;P

Poza tym, mogę nauczyć Wasze kobitki tańca brzucha, podstaw samby brazylijskiej, a jak dobrze pójdzie, to za jakiś czas - tribalu :jezyk2:

Jeśli zaś są wśród Was dyrektorzy szkół lub nauczyciele, to jako że jestem członkiem zespołu zajmującego się wprowadzaniem medytacji wg. o. Johna Maina w szkołach, mogę posypać kontaktami, jeśli ktoś jest zainteresowany tą tematyką :jezyk3:

Edytowane przez Nagini

Ja zajmuję się jak większość informatyką.

- strony internetowe

- programowanie php, sql

- grafika

Ponadto serwis samochodowy i motocyklowy. Od mechaniki po elektronikę.

LwG.

witam ja pomogę trochę inaczej od 15 lat warze piwo w browarze AMBER jeśli ktoś z kolegów nie chce płacić w sklepie za piwsko tylko po cenie jaką ma warzelany to załatwie po cenie jaka jest na magazynie w browarze. NR. tylko dla bandziorów 502074529. pozdrawiam i szerokości BINIU.

Biniu Lepiej naucz nas warzyć :piwo: i zrób tutoriala jak w warunkach domowych zrobić piwo, chętnie skorzystam:)

Biniu Lepiej naucz nas warzyć :piwo: i zrób tutoriala jak w warunkach domowych zrobić piwo, chętnie skorzystam:)

lelon kolego ja mam tyle piwska że nie damy rady tego wypić nie opłaca się warzyć w domu. ale dla ciebie coś wywarze. pozdrawiam, i jak będziesz w gdańsku i się nie odezwiesz to walne focha. narka

Pomogę we wszystkim, a szczególnie:

Wszystko związane z BHP (starszy inspektor bhp) i PPOŻ (praca w PSP)

- instrukcje przeciwpożarowe i na wypadek powstania pożaru

- ekspertyzy techniczne (warunki zamienne, zastępcze) z zakresu ochrony ppoż

- opinie o stanie bezpieczeństwa pożarowego

- symulacje ewakuacji, organizacje i przeprowadzanie ćwiczebnych ewakuacji

- prowadzenie dokumentacji ppoż,

- przygotowywanie odbioru budynku przez Straż Pożarną

- przygotowywanie dokumentacji z zakresu prowadzenia zakładów o dużym lub zwiększonym ryzyku wystąpienia poważnej awarii przemysłowej,

- doradztwo z zakresu ochrony i zabezpieczeń ppoż,

- szkolenia wstępne i okresowe z bhp

- szkolenia z zakresu ppoż

- szkolenia z zakresu pierwszej pomocy i ratownictwa medycznego

- informacje, podpowiedzi dot. technik linowych i ratownictwa wysokościowego, wspólne wypady

- informacje, podpowiedzi dot. technik nurkowania, wspólne wypady

- prace na wysokości, mycie okien, elewacji, montaż banerów i reklam na wysokości

- info o sportowej jeździe samochodem (licencja R1) :D :D

- na motocyklach też już coś się znam, swoje machiny rozkręcałem i skręcałem, narzędzia i 2 podnośniki do bajka też są

ogólnie pracuję w szacownej Państwowej Straży Pożarnej, więc jakby ktoś miał niemiłą przygodę (Boże uchowaj) to zawsze podpowiem i ewentualnie pomogę.

lelon, ja warzę piwo w domu. Fajna sprawa, jak jesteś na serio zainteresowany tematem to mogę udzielić kilku porad :) Zresztą całą bazę wiedzy znajdzie Ci wujek gugle pod hasłem "piwowarstwo amatorskie".

lelon kolego ja mam tyle piwska że nie damy rady tego wypić nie opłaca się warzyć w domu. ale dla ciebie coś wywarze. pozdrawiam, i jak będziesz w gdańsku i się nie odezwiesz to walne focha. narka

Biniu, ja mieszkam blisko i chętnie przejmę złoty trunek, którego nie jesteś sam w stanie przerobić :zeby: Odezwę się jeszcze na priv.

EDIT:

Wprawdzie już pisałem w przywitaniu, ale się powtórzę: mogę pomóc załatwić tańsze bilety autokarowe (Europa) oraz lotnicze (cały świat).

Edytowane przez zoozka

• 1 month later...

a więc:

ja mogę pomóc we wszelkich sprawach związanych z szerokopojętą geodezją.

poza tym coś tam kumam z informatyki także też służę pomoca, a w niedalekiej przyszłości mam zamiar posiadać duże zniżki na części samochodowe i motocyklowe... :)

pozdro

P.S. Mogę także pomoc przy wypijaniu trunku Binia :)

Edytowane przez zielu

to jak temat sie podniosl do gory 3 slowa nt. gdzie moge sie wypowiedziec i doradzic :

zawodowo :

- wdrozenie systemow IT wspomagajacych prace dzialu logistyki,

- logistyka - caly łancuch dostaw od producenta do odbiorcy (zakup/transport/odprawy/magazynowanie/konfekcjonowanie/copacking/dystrybucja itd.)

hobby :

- wędkarstwo słodkowodne oraz morskie

- gadgety - uwielbiam nowinki technologiczne

- karty - poker hold'em / brydż i wiele innych, aczkolwiek te 2 gry zabieraja mi sporo czasu ;)

- jak niektorzy ladnie wspominali - pomoc moge takze wypic conieco, za kolnierz nie wylewam.

jak sobie cos przypomne jeszcze to wyedytuje posta ;)

• 2 years later...

To i ja dorzucę w czym mogę pomóc:

Zawodowo:

• Aktualnie Analityk Biznesowy w firmie IT, więc gdzieś w tych okolicach mogę pogadać
  • Szeroko pojęta Informatyka, chociaż z tego co widzę, to nie jestem jedyny.

Hobbystycznie i około tematycznie:

• Jeśli ktoś chce wspólnie pobiegać Warszawa - Ursynów, służę towarzystwem
  • Pożyczyć książki - ebooki i te papierowe, przeważnie fantastyka jeśli Wawa lub okolice, również chętnie pomogę ;)
  • Potrzebujesz Junglera do LoLa? Tanka do SW:TOR? Ja chętnie, pogram w dobrym towarzystwie
  • Nowinki technologiczne - pomoc przy wyborze telefonu? Sign me in!
  • Spotkać się na Piwo (niestety innych trunków przeważnie nie przyswajam) i pograć w gry planszowo-towarzyskie. Check!
  • I coś na poważnie: Jeśli ktoś do swoich filmików z jazdy potrzebuje fajnego intro (outro?) (coś takiego) chętnie po godzinach mogę coś podłubać. Może nie jestem specjalistą, moja praca raczej opiera się na template'ach, ale mam soft ogarnięty, więc sporo można zrobić. Double CHECK! (pozwolę sobie ten punkt wrzucić do innego posta w dziale z filmikami)
  • + wszystko inne w granicach możliwości
Edytowane przez Hirad

• 2 years later...

Generalnie zajmuję się prowadzeniem inwestycji budowlanych, ale bardziej z tych większych... 

Co oznacza, że gdyby ktoś potrzebował info o FIDICu, dofinansowaniach unijnych, harmonogramach itp. to przynajmniej będę znał kilka słów które wypowie.

Jak ktoś mnie zapyta co sądzę o elementach budowanego domku, to z racji wykształcenia i uprawnień powiem co myślę, ale znam szpeni dużo lepszych ode mnie.

Poza tym siedzę sporo w fantastyce... Choć zastanawiam się jak ktoś mógłby wykorzystać. ;)

Najczęściej wiąże się to z różnego rodzaju literaturą, strojami i wszystkim co z ich wykonaniem się wiąże (w tym obróbki metali i materiałów "dziwnych"). 

Sporo też preleguję i szkolę, więc jakby ktoś chciał pogadać o tym jak ma pogadać na prezentacji to chętnie wesprę.

Ostatnimi czasy też sporo w branży "wychowywania dzieci" się obracam, więc może dyplomu nie mam, ale z doświadczenia chętnie powiem (i posłucham) co i jak...

• 2 months later...

Zawodowo problematyka związana z obróbką skrawaniem, ale wcześniej meble na wymiar ( nadal czasem się udzielam).

Mogę pomóc przy projekcie, wykonaniu lub wyrazić opinie - jeżeli takowa kogoś interesuje .

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Zawodowo problematyka związana z obróbką skrawaniem, ale wcześniej meble na wymiar ( nadal czasem się udzielam).

Mogę pomóc przy projekcie, wykonaniu lub wyrazić opinie - jeżeli takowa kogoś interesuje .

projekty kuchni też?

długo to robisz? potrzebował bym taki projekt. tak na spokojnie bez pośpiechu

Od dzieciaka ( rodzinna firma), całe studia na własną rękę. Jak coś to priv.

Hmmm. Ciekawy temat. Że też nie widziałem go wcześniej...

Zawodowo zajmuję się mechaniką samochodową. Specjalizacja: grupa PSA.

Mogę pomóc np. w sprawdzeniu citroena, albo peugeota po vin itp.

to i ja

zawodowo : planowanie sprzedaży, logistyka itp.

aktualnie w branży alkoholowej więc jak coś ktoś potrzebuje taniej wyrwać z wódy albo whiski, dawać znaka, z odpowiednim wyprzedzeniem mogę nawet ilości weselne ogarnąć.

Excel - hobibstyczne, coś tam wiem, ogarniam tworzenie wszelakich raportów

miejsce urzędowania - Warszawa Targówek

to i ja

zawodowo : planowanie sprzedaży, logistyka itp.

aktualnie w branży alkoholowej więc jak coś ktoś potrzebuje taniej wyrwać z wódy albo whiski, dawać znaka, z odpowiednim wyprzedzeniem mogę nawet ilości weselne ogarnąć.

Excel - hobibstyczne, coś tam wiem, ogarniam tworzenie wszelakich raportów

miejsce urzędowania - Warszawa Targówek

Cholera moje juz bylo pare ladnych lat temu. Hmm ale poprawiny zawsze mozna powtórzyć

Biniu Lepiej naucz nas warzyć piwo.gif i zrób tutoriala jak w warunkach domowych zrobić piwo, chętnie skorzystam:)

http://www.piwopiweczko.pl/

Wejdź do sklepu, poczytaj , zamów i trenuj :)

a  tu masz przepisy od mojego ulubionego prywatnego piwowara :P

https://www.piwo.org/forums/topic/19461-voytech/

Normalnie jak czytam wasze posty to czuje się jak analfabeta :P

Każdy fachowiec w czymś.

A ja po prostu pływam w życiu, próbują mnie utopić ale jakoś trzymam się na powierzchni.

Elektryk zawód wyuczony ale nigdy uprawnień nie miałem, instalacje w domu czy w pojeździe ogarnę.

Nauki społeczne czyli logistyk szef działu w sporej firmie, jedna wielka ściema ale ładnie brzmi.

Mechanikom nie daje zarobić, radzę sobie, mam gdzie i czym.

Edytowane przez Caesar