Skocz do zawartości

Bandyta - Bandycie

JackRM
 Share

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 112
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

• nieaktywny2

3

• lelon

2

• Louder

3

AutoCAD 2D - rysunki, nauka

no popatrz Marcin, a ja właśnie wybieram się na studia inżynierskie "architektura" :rolleyes: .... hmmm,w takim razie zamiast szukać po stolicy to skrzynkę wódy przytargam i przyjęcie na studia jakoś załatwimy co? :lol:

- z racji wykonywanego zwodu mogę komuś willę zaprojektować :D min 400 m2

- pomoc w kwestiach prawa budowlanego

- ogólnie projektowanie architektoniczne

- jakby ktoś potrzebował towarzysza do milczenia to też pomogę B)

-pośrednictwo w nieruchomościach ze specjalizacją na komercję - głównie biura, lokale, hale a jak ktoś potrzebuje mieszkania, domu czy działki to skieruję na odpowiednie osoby :) Obszar działania głównie Kraków, a w razie potrzeby też Warszawa

-lubię dłubać przy motorach, ale z racji tego że w Kraku nie mam swojego miejsca na graty moim ostatnim pacjentem była wska :)

-pomogę też przy piwie :)

IT, od składania PC, do projektowania sieci LAN/WAN. CCNA, MCITP W2k8.

jeśli potrzeba rady w temacie MON też pomogę :)

Przerabiam konsole ps3 żeby mogły czytać BACKUPY ;) dla forumowiczów free

pozdrawiam :D

a ja serwis sprzetu ogrodniczego :) doradzę odnosnie wszystkiego co do ogrodu- Kosiarki ,pilarki do drzewa ,podkaszarki.mam to we krwiiii :D dłube w tym juz 10 rok

Edytowane przez kristiano79

Systemy alarmowe (głównie w budynkach, ale w moto i w autach też trochę założyłem), monitoring CCTV, instalacje domofonowe i video-domofonowe, serwis telefonów komórkowych, strojenie antenek CB, car audio i wszelkiego rodzaju modyfikacje rzeczy niemodyfikowalnych :P Wszystko od strony praktyczno-technicznej. Mam dostęp do narzędzi dość precyzyjnych (stacja lutownicza, mikroskop, wanna ultradźwiękowa). Z czasem to u mnie różnie, ale chęci do pomocy mam zawsze :)

hymmm w czym ja mogę pomoc ?

na pewno w doborze narzędzi do ogrodu kosiarki piły i etc.

Z wykształcenia ochrona środowiska

z pracy tymczasowej określenie czy blacha była szpachlowana - wgięcia wypukłości i ect- pracuje w fabryce która robi blachy do aut wszelkiej mazi, jeste osobą sprawdzającą te blachy. Mogę powiedziec jakiego auta nowego od roku 2010 nie kupywac :P

w mechanice co nie co mogę pomoc przy aucie jak i motocyklu przy aucie staram sie wszystko ogarniać sam z motocyklem rożnie bywa

a zainteresowania różne wszystko ostatnimi czasy polerowanie aluminium :P

i ogólnie jak coś to wołać i pytac

Od 10 lat szeroko pojęta tematyka zamówień publicznych. Doradzę zarówno tym którzy organizują przetargi publiczne jak i wszystkim tym którzy walczą o kontrakt ;)

szeroko pojęta mechanika motocyklowa i samochodowa + parę innych umiejętności się znajdzie

ja moge podobnie do Kokosa pomóc w języku angielskim.

Zawodowo:

- instalacje gazowe wszelkiej maści (wykluczając Autogas) - www.itgas.pl

hobbystycznie to wszystko co można sobie wyobrazić. Gdyby ktoś coś potrzebował w Gnieźnie lub okolicach, to walić do mnie śmiało - prawie wszystko można załatwić.

Edytowane przez chriss

to i ja mogę pomóc

Eutanazja ;) bez boleśnie, cicho , dyskrecja zachowana, np. po imprezie urodzinowej PBC ;)

zawód wykonywany: ślusarz

miejsce pracy: narzędziownia w zakładzie zajmującym się obróbką plastyczną

po za tym ZUS: mogę coś podpowiedzieć w wybranych zagadnieniach

Generalnie...

Sprzęt komputerowy (trochę hardware, trochę software), RTV, ostatnio również konsola PS3 na poziomie normalnego użytkownika ;)

Zawodowo pracuje na dwa baty .

1. jestem szefem działu exportu w dużej firmie farmaceutycznej .Zajmuje się ekspansją zagraniczną firmy czyli tym zeby np w Wietnamie można było kupić nasze preparaty .Dzieki tej pracy zwiedziłem wiele fajnych miejsc na świecie

2. na finansowanie moich hobby zarabiam w moim drugim fachu czyli Technika Dentystyczna .Za wyrwaną z funduszy Unijnych kase wyposazyłem sobie własną pracownie .Pracuje ze stomatologami .Przy czym nei zajmuje sie produkcja protez dla babci ale poszedłem zdecydowanie w kierunku bardziej finezyjnej i bardziej rentownej działki czyli porcelana,szkieletówki czy tez szyny do wybielania,dla brusistów etc etc .Jeśli ktoś ma problemy z zebami to moge pomóc i doradzic zeby nei zostac naciągniętym przez stomatologa .

Ze spraw hobbystycznych mogę z kim pogadać na temat jak przezyć na ulicy ( www.kravmaga.com.pl) jak przeżyć w Górach albo co zrobic aby zimą bawić się na nartach biegowych ,

A mzoe kogos interesuje ASG a konkretnei rekonstrukcja Polskich Oddziałów Antyterorystycznych SPAT ( www.spat.kutno.pl) ?

Jestem tez w stanie skontaktować z ludzmi którzy ściagaja bike z Belgii,znam ich od 25 lat i gwarantuje uczciwość a i przy mojej rekomendacji pewno da rade zrobić coś z ceną ;-)

Na razie jeszcze jestem studentem ale moi rodzice od zawsze mieli zakład krawiecki i sklepy. Zakładu dzięki chinom już nie ma ale sklepy są.

Razem z ojcem zajmuje sie sprzedażą internetową rzeczy które najczęściej możecie znaleźć w sklepie sportowym. Jak coś oczywiście bede walczyl dla was o zniżki.

Wrazie czego

http://allegro.pl/listing.php/user?us_id=10549855 allegro

a tu dodatekowy sklep http://aba-sport.pl

Edytowane przez bladys

hej ho, widze ze nic nowego tu wam nie zaproponuje :P

-grafika, logo, obrobka zdjec, moge tez wiedziec cos na temat technicznej strony mediow ;)

-jezyk angielski- jesli ktos czegos nie rozumie, badz potrzebuje przetlumaczenia czegos, moze jakies info na temat studiow w uk, jak to dziala

-tata ma pomoc drogowa, warsztat i parking strzezony wiec jakby ktos cos potrzebowal to bym szepnela slowko :P

-jak ktos chce porozmawiac o babach zeby sprobowac zrozumiec to moge sprobowac pomoc.. :P tylko ze czesto to i mnie przerasta :P

i to chyba na tyle, nic wiecej do glowy nie przychodzi, choc mam nadzieje ze wiecej zalet mam ;/

pzdr :P

Ogrzewanie domu

Kotły centralnego ogrzewania na paliwa stałe

Instalacje grzewcze

Materiały instalacyjne

Pompy, itd, itp, generalnie wszystko co związane z ogrzewaniem domu :)

B)

Edytowane przez Matis

Zawodowo :

Projektuję + buduję ... hmmm tego nie bylo jeszcze:D MOSTY :D wiadomo ze domki hale tez da rady ale mosty to jest to co chcialbym robic zawsze :D wiadomo ze za tym idzie CAD i MES ... teraz chcialbym naumiec sie Solida i SOFiSTiKa

Po godzinach staram sie sam grzebac przy dziorze no i swiadcze uslugi mycia wszelakich rzeczy glownie gaznikow w wannie ultradzwiekowej.

Kilka lat z rzedu pracowalem jako inspektor kontrolujacy rolnikow ubiegajacych sie o doplaty unijne - tez moge co nieco szepnac o tym lub pomoc

Pije pale i konia wale;)

Edytowane przez Cielak

pracuje jako kucharz :D "specjalistę" od jagnięciny na forum juz mamy wiec nie będę sie wcinał :D jakby ktoś chciał wiedzieć gdzie dobrze zjeść/poimprezować (a gdzie nie) we wrocku i nie tylko postaram sie pomóc

P.S jesli ktos potzebuje dobrego holenderskiego roweru lub pomocy fizjoterapeuty ...mam dobry namiar

- Projektowanie i wykonanie dużych i średnich serwisów internetowych w oparciu o autorski system CMS. Proste strony sporadycznie.

Przykładowe realizacje:

- s24.pl

- uec.ch

- tor-pruszkow2009.pl

- tor-pruszkow2008.pl

- langteamtor.pl

- Kompleksowa i okazjonalna obsługa sieci komputerowych w małych i średnich firmach

- Instalacja i konfiguracja programów firmy Sage (Symfonia) na serwerach i komputerach.

- Konfiguracja i wdrażanie rozwiązań opartych o Windows serwer oraz Linuksa (Samba)

- Instalacja i aktualizacja programów biurowych (MS Office i dziesiątki innych).

- Instalacja i aktualizacja programów firm Sage (Symfonia), Perfekt, Legalis i Lex.

- Konfiguracja drukarek, faxów i innych urządzeń biurowych w sieci.

Zawodowo zajmuję się wykonywaniem konstrukcji ciesielskich dachów, kryciem dachów ( ogólnie dekarstwo - blacharstwo). Jak ktoś będzie miał problemy z dachem może walić śmiało. Jakieś rabaty na materiały na dach też się załatwi.

Ja mogę Wam samolot naprawić, jeżeli takowy ktoś posiada. Tudzież pomóc w sprawach warsztatowych związanych z motocyklami, samochodami itp..

Zawodowo jestem Mechanikiem Lotniczym na warszawskim Okęciu i nie tylko - natomiast po pracy wspólnie z kumplem posiadamy inicjatywę zwaną MotoJama - serwis i sklep motocyklowy. Do tego służę wszelką pomocą związaną z nagłośnieniami i multimediami samochodowymi.

no to dużo was informatyków :) dobrze mieć was na forum :P

a ja ?? hmmm głównie obijanie się :)

- ziołolecznictwo w różnych etapach i skalach

- grafitty

- tatuaże

- kolczyki

- wszystko to czego nie lubią rodzice moich rówieśników

- duża ilość znajomych w polsce w dużej ilości dziedzin :) jeśli ja nie pomogę to mój teściu napewno !! chłop i wygladzie rzeźnika ale do rany przyłóż !!