Skocz do zawartości

Zlot 2011 - Lista Miejsc

qnerk
 Share

Rekomendowane odpowiedzi

Jako że poprzedni temat nic konkretnego nie przyniósł to w tym temacie oczekuję listy miejsc wraz z organizatorami tak byśmy mogli wybrać miejscówkę.

Zbędne bajdużenie będę usuwał, bo poprzedni temat jest do polemiki.

Jako że nikt inny prócz saka się nie pofatygował to postanowione, zlot jest w Jugowie k. Nowej Rudy

To teraz oficjalnie tylko termin podać i lista i jedziem z koksem.

Jako że nikt inny prócz saka się nie pofatygował to postanowione, zlot jest w Jugowie k. Nowej Rudy

I bardzo dobrze :) Jak ktoś będzie chciał narzekać, że ma daleko albo coś nie odpowiada to niech się gryzie w język lepiej bo sam nie chciał zorganizować.

Moje oko nawigatora dostrzega ciekawą trasę w okolicach Sokolca. Są tam jakieś fajne techniczne trasy czy mnie instynkt zawodzi?

To teraz oficjalnie tylko termin podać

To może 1-3 lipiec, jako że jestem z Dzierżoniowa to mogę pomóc co nieco przy organizacji :rolleyes: .

lista i jedziem z koksem.

1.Mentos+1

Proszę tylko nie 1-3 mam egzaminy wtedy :/ każdy inny termin ok.

To może 1-3 lipiec, jako że jestem z Dzierżoniowa to mogę pomóc co nieco przy organizacji :rolleyes: .

do terminu to ten temat jest

tak tylko, żeby burdelu tutaj nie robić mówię:)

1.Mentos+1

2.Piotrekg

Edytowane przez piotrekg

Proszę tylko nie 1-3 mam egzaminy wtedy :/ każdy inny termin ok.

Jak ja studiowałem to były 2 a nawet i 3 terminy,a pierwszy z reguły się odpuszczało :rolleyes:

po primo Saku dał miejsce ale o organizacji raczej nie wspominal wiec w piątek Walne Chapteru Wrocław u Qnerka celem obgadania co kto może

po drugie primo jeżeli wszystko by wypalilo myślę ,że listę należy zamknąć w niedziele a następny tydzień zbierać datki aby jakoś wypalilo ( + niedobitki , którzy nie dopisali sie do listy)

Ja p*****lę. Dalej nie można było :P?! Qnerk możesz mój post wywalić :D.

No to połowa sukcesu.

A co do samego miejsca i noclegu to może orzeł, jest to schronisko do którego można dojechać i często dojeżdzam motocyklem (jakieś 500 metrów stromą utwardzaną półasfaltową drogą), z dużym leśnym parkingiem, miejscem na ognisko i do tego w samych górach (jakies 30 minut z buta na Wielką Sowę). Mogę jutro zadzwonić i spytać czy przyjmą zgraję motocylkistów na weekend i za ile co i jak.

A co do samego miejsca i noclegu to może orzeł, jest to schronisko do którego można dojechać i często dojeżdzam motocyklem (jakieś 500 metrów stromą utwardzaną półasfaltową drogą), z dużym leśnym parkingiem, miejscem na ognisko i do tego w samych górach (jakies 30 minut z buta na Wielką Sowę). Mogę jutro zadzwonić i spytać czy przyjmą zgraję motocylkistów na weekend i za ile co i jak.

Doskonały pomysł!

Robimy w Orle! I na Sowią Górę 45 minut pieszo...

schronisko ? pamiętajcie ,że to zlot motocyklowy więc "różne rzeczy" moga się dziać.... :lol:

miejsce musi być wyalienowane z dala od tubylców itp

To schronisko w jest dostatecznie wyalienowane, do najbliższej chaty tubylców jest jakieś 30min pieszo.

Tutaj fotka bandita przy schronisku z widokiem na Jugów: dd1eef30410b2cd3.jpg

A gdzie ten Jurgów jest ?? Google mówi, że koło Bukowiny Tatrzańskiej . Dobrze wie ? :P

Jugów a nie Jurgów, okolice Dzierżoniowa, Bielawy i Nowej Rudy.

Poniżej wycinek z mapką:

2a9b248672d6a0b2.jpg

A gdzie ten Jurgów jest ?? Google mówi, że koło Bukowiny Tatrzańskiej . Dobrze wie ? :P

Google wskazuje dobrze jeśli o Jurgów pytasz, ale chłopacy piszą o JUGOWIE :) /bez R w środku/ :)

JUGÓW :)

edit: tośmy się w trójkę dobrali :D

Edytowane przez piotrekg

Dobra już dobra, doczytałem :P

analfabeci ;D

w tym schronisku trza dopytac czy towarzystwo z 40 bajków w tym 20 na pełnym przelocie jest mile widziane :lol:

i koszta bo tu gdzie Saku proponowal to za 170zl jest lux malina

Edytowane przez dzichad1 - �ysy

Koszty można łatwo przeliczyć, wszystkie ceny są na stronie: Schronisko ORZEŁ

Jest tam również interesująca propozycja na którą też moglibyśmy się złożyć - baran z ognia /na ok 35 - 40 osób/ - 999,00zł :lol:

warunek- lokal tylko dla nas .......wieczorami różnie bywa :vroom: ........ albo właściciele by musieli poinformować pozostałych gości o "głośnym" towarzystwie przez dwa dni aby nie było kwasu ,że o 22 cisza nocna :D ( aby nie było akcji typy "zgaś ten motor" :D :D :D )

Podjadę :vroom: jeszcze w tym tygodniu do tego schroniska i pogadam z zarządcą.

Napiszcie o co jeszcze można by go było spytać żeby nie było później niedomówień. B)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Share

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony akceptujesz regulamin oraz politykę prywatności.Regulamin Polityka prywatnościUmieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.