Skocz do zawartości

Zlot 2011 - Lista Miejsc

qnerk
 Share

Rekomendowane odpowiedzi

zapytaj za ile posprzątają Gigantową pizze :lol: :lol:

i tym sposobem

zapytaj za ile posprzątają Gigantową pizze :lol: :lol:

cały misterny plan

Zbędne bajdużenie będę usuwał, bo poprzedni temat jest do polemiki.

poszedł się j... :D :D

Edytowane przez piotrekg

Dobra, to czekamy na info o schronisku - to do jutra popołudniu czekam na daty, potem 2 dni na ankiete i jazda robimy zbiórkę

Martinii. jakby sie banda z naszych okolic zebrała... Dograć ekipa z 3 miasta i moznaby śmignąć.

1.Mentos+1

2.Piotrekg

3.Renowator

Dopisywać się do listy, żeby ktoś kto się weźmie za organizację wiedział na ile osób szukać noclegu. Bez tego ciężko wybrać i dograć miejsce.

Edytowane przez Renowator

Byłem wczoraj w schronisku orzeł.

W lipcu mają wolny tylko jeden Weekend (1-3), z tym że w niedziele do 10:00 trzeba już opuścić pokoje.

Co do kasy to za dwa noclegi trzeba zapłacić 45zł od osoby.

Jeżeli się zdecydujemy i zarezerwujemy odpowiednio wsześniej ok 60 miejsc to schronisko może być tylko dla nas.

Jest stołówka, restauracja z biladrem, miejsce na ognisko i duży odgrodzony parking.

PS Gigantowe pizze sprzątają GRATIS!!!

Byłem wczoraj w schronisku orzeł.

W lipcu mają wolny tylko jeden Weekend (1-3), z tym że w niedziele do 10:00 trzeba już opuścić pokoje.

Co do kasy to za dwa noclegi trzeba zapłacić 45zł od osoby.

Jeżeli się zdecydujemy i zarezerwujemy odpowiednio wsześniej ok 60 miejsc to schronisko może być tylko dla nas.

Jest stołówka, restauracja z biladrem, miejsce na ognisko i duży odgrodzony parking.

PS Gigantowe pizze sprzątają GRATIS!!!

Miejsce spoko, cena również.

Trochę kiepsko, że w niedzielę już o 10 wylot ale ci którzy z daleka to i tak mniej więcej o tej porze będą się zbierać.

Trzeba wynieść się z pokoi ale otworem stoi knajpa, parking i wszelakie stoliki, których tu mnogo wraz z miejscami na ogniska.

Witam.

Panowie nie ma się co p*****lić.. jest miejsce jest wolny termin... nie ma co czekać.

Zarezerwować miejsce i dawaj na imprezę :D

Im wcześniej tym lepiej... można zrobić dwie jednego roku :D

pozdrawiam

nezka

No jasne, nie ma się co czaić bo później to już gorzej będzie z terminem.

Jak już jest osoba, która może ogarnąć organizację to na co czekać?

można zrobić dwie jednego roku :D

Nezka chłopie Ty to masz głowę :)

Witam.

Panowie nie ma się co p*****lić.. jest miejsce jest wolny termin... nie ma co czekać.

Zarezerwować miejsce i dawaj na imprezę :D

Im wcześniej tym lepiej... można zrobić dwie jednego roku :D

pozdrawiam

nezka

Potwierdzam, nie ma co się zastanawiać nocleg nie taki drogi więc w sumie tylko trzeba będzie zapłacić za paliwo i zabawę na miejscu :)

To może zrobimy wstępną listę abyśmy wiedzieli na czym stoimy i na ile osób szukać miejsca i wstępnie coś zarezerwować.

Może wrocławska ekipa pofatyguję się w przyszły weekend na zlot do Ząbkowic Śl. gdzie w końcu się poznamy, dogadamy szczegóły i podjedziemy zrobić wstępna rezerwację!

Powiedzmy że listę zamykamy przed weekendem w piątek o 23:59.

Lista:

1.Mentos+1

2.Piotrekg

3.Renowator

Lista:

1.Mentos+1

2.Piotrekg

3.Renowator

4. Gigant + pizza

Ale dodałem siętylko dlatego, że ciągle mam nadzieję na weekend 8-10 lipca... bo 1-3 mam sesję... No i ciągle mam wrażenie, że termin nieugadany... Pewnie się nawet ten topik rozmyje jak moja pizza po podłodze wiec mam cichą nadzieję, że późniejszy termin będzie pewniejszy choćby w innym schronisku.

Lista:

1.Mentos+1

2.Piotrekg

3.Renowator

4. Gigant + pizza

5. Łukasz600

Panowie, a może by tak bardziej na środku Polski, aby koledzy z pomorza nie musieli jechać cały dzień?:P

Panowie, a może by tak bardziej na środku Polski, aby koledzy z pomorza nie musieli jechać cały dzień?:P

Z miejscem zlotu jest prosta sprawa:

chcesz mieć blisko domu?

Zorganizuj zlot.

Racja Lukasz :D

Z miejscem zlotu jest prosta sprawa:

chcesz mieć blisko domu?

Zorganizuj zlot.

Spoko, w Żywcu byłem, teraz też będę jeśli termin będzie mi pasował :P ..widać, że jednak wolicie kameralne zloty, skoro nie bierzecie wszystkich pod uwagę :P

Raczej większość nie bierze reszty pod uwagę co widać na zlotach, do bicia piany każdy, a żeby się przejechać kawałek to już nie bardzo.

Pojadę nawet do tej Ługiewki, chociaż wiem, że to cicha zemsta Wrocławia.

• Upvote 2

...że to cicha zemsta Wrocławia.

Można im wybaczyć, piją więcej i dłużej trzeźwieją... więc lepiej żeby im blisko było niż żeby nawaleni jechali pół polski do miasta gdzie asfalt leży tylko na przejazdach papieskich :)

Można im wybaczyć, piją więcej i dłużej trzeźwieją... więc lepiej żeby im blisko było niż żeby nawaleni jechali pół polski do miasta gdzie asfalt leży tylko na przejazdach papieskich :)

Giguś! To specjalnie dla Ciebie koło Wrocka - trasę juz znasz to i nie pobłądzisz :D

Kazde miejsce mi pasi , najwazniejsze oby impreza sie odbyła .

Widzę że tamat całkowicie umarł!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Share

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony akceptujesz regulamin oraz politykę prywatności.Regulamin Polityka prywatnościUmieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.