Skocz do zawartości

Zlot 2011 - Lista Miejsc

qnerk
 Share

Rekomendowane odpowiedzi

Widzę że tamat całkowicie umarł!

no raczej:/

Lista:

1.Mentos+1

2.Piotrekg

3.Renowator

4. Gigant + pizza

5. Łukasz600

6. MŁODY

Ale jaja 6 osób :))))

Ja pier****le czyli jak zwykle Zlot ma byc, chyba są organizatorzy ale nie mogą się jakoś spotkac i cokolwiek ustalic, chyba wiadomo gdzie ale do konca nie wiadomo kiedy no i oczywiscie kompltnie nie wiadomo za jaką kase o atrakcjach czy jakiejkolwiek organizacji wopgóle nie ma mowy. I co to za poje**ny pomysł z jakimś baranem z grila.

Panowie czy w tych waszych górskich okolicach nie ma jakiegos pola namiotowego z jakąś rzeka w pobliżu gdzie można omyć ryja z rana i miejsca na ognicho gdzie jakiekolwiek żarcie się przyrządzi ??

Doświadczenie mówi, że nawet jak są prysznice (np w Żywcu) to i tak marzeniem większości jest wykąpanie się w jakimś jeziorku chyba że komuś pasuje wrzątek albo lód z kranu.

Prośba do organizatorów dajcie jakieś konkrety jeśli jest problem znajdźcie jakiekolwiek pole namiotowe ew z kampingami dla wygodnych i problem z bani.

Dla maruderów z daleka - Jak wam nie pasuje odległość zapakujcie się w pociągi mniej wydacie na bilet niż na benzynę jest wygodnie i obiecuje ze na miejscu ktoś was odbierze żebyście z buta nie musieli walić.

Jak co roku kupa niewiadomych i jeszcze więcej maruderów i ciot co wiecznie im coś nie pasuje, pierdo***ć studia, egzaminy, kłotnie z żoną i brak kasy wszyscy wiedzieli ze miał być zlot i trzeba było nie jeździć na zimowisko albo kupować nowego dysku do kompa tylko odłożyć 300 zł na zajebisty weekend z ekipą PBC.

Edytowane przez M�ODY

Spoko majonez. Ja spokojnie czekam na miejscówke i termin. Mi raczej każdy weekend będzie pasowac, wiec jak juz bezdie konkret to sie dopisze lub nie. nie chce sie teraz wpisywac i potem wypisywac coby lipy nie było ;).

spokojnie, kombinujemy

ja dzisiaj tutaj zadzwonię dowiem się co i jak. kiedyś byłem w tych okolicach i było naprawdę zajebiście. jeziorka, ognicho namioty/domki.

zadzwonię popytam co i jak oraz jak się zapatrują na grzanie moto do odciny o 1 w nocy :)

EEEE, za daleko, a poza tym, już lepiej Wąchock, przynajmniej wszyscy o nim słyszeli :509:

Jeśli ktoś reflektuje na Wąchock mogę ogarnąć temat centrum polski nikt nie będzie narzekał że daleko, jest pare fajnych jeziorek w okolicy a i winkle w Górach Świętokrzyskich się znajdą.

Jeśli ktoś reflektuje na Wąchock mogę ogarnąć temat centrum polski nikt nie będzie narzekał że daleko, jest pare fajnych jeziorek w okolicy a i winkle w Górach Świętokrzyskich się znajdą.

dzwoń Panie zawsze jakaś opcja będzie. :)

co do ośrodka Mistal jak pisałem zadzwoniłem tam i wygląda to ok.

Ośrodek w lesie z dala od wioch więc akcje typy ZGAŚ TEN MOTÓR!! raczej nie będzie pod warunkiem, że całość wynajmiemy:P a z tym raczej nie trudno bo ośrodek ma 19 miejsc noclegowych (czyt. 15 w domku, 3-4 w przyczepie) - dzichad vel "francuski piesek" ;) na ziemi nie będzie musiał spać.

reszta się upchnie w namiotach przed każdym domkiem można z 2-3 w zależności od wielkości namiotów.

Pani powiedziała, że motocykle jej nie przeszkadzają i kręcenie do odciny w nocy też nie :D mówiła, że miała w ośrodku już dziwne akcje więc raczej my jej nie zaskoczymy

challenge-accepted.png

:D :D :D

co do ceny to oczywiście kwestia do dogadania, tym bardziej jeśli nas będzie z 30os (zakładam, że plus/minus tyle osób się pojawi)

w lipcu już są jakieś domki wynajęte ale kiedy i jak to zadzwonię wieczorkiem mi powie

chętnie wysłucham jakiś opinii, żali, sugestii?

Edytowane przez piotrekg

dzichad vel "francuski piesek" ;)

dzichad vel "a chcesz piąchą w nochala? " ................ :D

bez jacuzzi ani rusz.......

dzichad vel "a chcesz piąchą w nochala? " ................ :D

bez jacuzzi ani rusz.......

:D

co do jacuzzi

jezioro jest... to możemy grupowo w kole się plecami ustawić. Ty do środeczka i masz jacuzzi takiej mocy, że ryby padną z podziwu...

Edytowane przez piotrekg

Domki pamiętają jeszcze malowanie z czasów PRL ale ma to swój urok, nigdzie nie widzę opisu gdzie można wyprodukować pizze a'la GIGUŚ tzn WC czy pryszniców, ale jest przynajmniej solidne molo położone nie 30m poniżej działki więc Wojteckiego chyba już nic nie powstrzyma.

Dla mnie bomba kilka namiotów 3 domki i impreza jak talala tylko chętnych potrzeba.

Ja się rozejrzę za tym Wąchockiem i wylosujemy które województwo w tym roku zlot zorganizuje.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Share

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony akceptujesz regulamin oraz politykę prywatności.Regulamin Polityka prywatnościUmieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.