Skocz do zawartości

Winkle Trójmiasto I Okolice....

konkl
 Share

Rekomendowane odpowiedzi

Ma ktoś namiary na jakieś sprawdzone winkle gdzie można się pouczyć slajdery pozdzierać? Na helu są zakręty jednak stan nawierzchni i drzewa blisko jezdni troche mnie odstraszają.

Ma ktoś namiary na jakieś sprawdzone winkle gdzie można się pouczyć slajdery pozdzierać? Na helu są zakręty jednak stan nawierzchni i drzewa blisko jezdni troche mnie odstraszają.

Droga z Pustek Cisowskich w Gdyni do Koleczkowa i dalej do Kielna. Dwa odcinki po około 1 km, gdzie masz super serpentyny :D, kilka szybkich zakrętów i 2-3 zakręty które za szybko się zacieśniają. Minus taki, że droga praktycznie przez cały czas prowadzi przez las, a od Koleczkowa do Kielna polami. Niestety, z tego co pamiętam, stan nawierzchni na drogach za Kielnem zniechęca do szybkiej jazdy.

Trochę można tam pośmigać ale później zakręty znasz już prawie na pamięć.

Pozdro

Droga z Pustek Cisowskich w Gdyni do Koleczkowa i dalej do Kielna. Dwa odcinki po około 1 km, gdzie masz super serpentyny :D, kilka szybkich zakrętów i 2-3 zakręty które za szybko się zacieśniają. Minus taki, że droga praktycznie przez cały czas prowadzi przez las, a od Koleczkowa do Kielna polami. Niestety, z tego co pamiętam, stan nawierzchni na drogach za Kielnem zniechęca do szybkiej jazdy.

Trochę można tam pośmigać ale później zakręty znasz już prawie na pamięć.

Pozdro

potwierdzam, fajne latanie

jest też kilka spoczko winkli w drugą stronę, przez Nowy Dwór Wejcherowski do samego Wejcherowa

można się też przejechać w stronę Krzywego Koła (hehe) przez Wiślinę, ale tam również w razie wypadku nie ma gdzie lecieć

gdzieś jeszcze na Kaszuby jeździłem, okolice Chmielonka, ale nie pamiętam teraz trasy

tak czy siak, brakuje toru!

noo brakuje:)we wrześniu chciałbym się wybrać,ale do września daleko...myślę ,że prędzej czy póxniej pojeżdzę sobie podanymi trasami.proszę o więcej info:)

jest też kilka spoczko winkli w drugą stronę, przez Nowy Dwór Wejcherowski do samego Wejcherowa

w zeszłym roku z tego co pamiętam drogowcy robili poważny remont tej trasy, więc jeśli skończyli to też bardzo spoko trasa, jutro jak nie będzie burzy to wyskoczę popołudniem przetestować ten OS :D

jutro jak nie będzie burzy to wyskoczę popołudniem przetestować ten OS

daj znać.

Proszę się tu rozpisywać a ja idę zgrać ucho z poduszką , przed 3cią pobudka.

Droga z Pustek Cisowskich w Gdyni do Koleczkowa

wracam tamtędy z pracy - lód miód i orzeszki, o ile sucho. jeśli było mokro, to nawet dłuższy czas po deszczy srodkiem drogi płynie strumień.... i jak jedziesz z pustek w kierunku koleczkowa i wyjedziesz na polanę z domkiem (nadleśnictwo) w marszewie, to masz winkiel w prawo i zaraz za nim w lewo. pomiędzy nimi na pół lewego pasa jest wyrwa - i jej nie widać, więc puszki lubią zjechać na przeciwny pas. jak mi jutro poza magisterką starczy czasu to powoli z kamerą sie przejadę i pokażę te winkle.

Na drodze z żukowa do gdyni odbijasz na kartuzy i tam do samego bytowa masz super winkle, droga dobrej jakości.

daj znać.

Proszę się tu rozpisywać a ja idę zgrać ucho z poduszką , przed 3cią pobudka.

no i tak stestowałem, że się w****ałem.... k**wa mać, szczęście w nieszczęściu, że na drzewa mnie nie wyniosło.

przynajmniej tydzień bez moto...

btw. na tej trasie trzeba uważać na golfy z rejstracją GWE.... s******yn się nawet nie zatrzymał

No to k***a ch**e na tych GWE...!!! Juz kiedys miałem przygodę i jak widze auto wyżej wymienione na tych blacach to 3mam się z daleka. Gorzej jak pojeb taki wyjedzie zza winkla.

DOBRZE,ŻE CAŁY JESTES.A maszynkę szybko ogarynaj

No to k***a ch**e na tych GWE...!!! Juz kiedys miałem przygodę i jak widze auto wyżej wymienione na tych blacach to 3mam się z daleka. Gorzej jak pojeb taki wyjedzie zza winkla.

DOBRZE,ŻE CAŁY JESTES.A maszynkę szybko ogarynaj

z drugiej strony nie ma co generalizować bo jako jedyna osoba, która się zatrzymała był gościu z paska z GWE, który sam lata nam moto, także jest gwe i GWE :D

a maszyna musi być w przyszłym tygodniu gotowa, co bym zdążył na doszkalanie techniki jazdy :D

jasne są kierowcy i kierowcy. Ale te trzy litery na puszcze która 3ma się ledwo kupy jakoś mnie odstrasza <_<

w rzęchu GWE i GKA mają podobne efekty.

miałem zrobić zdjęcia dziury, ale nie wyrobiłem się. wczoraj z rana ekipa zajęła się naprawą tej wyrwy.