Skocz do zawartości

Oto Jak Pracuje Straż Miejska W Wejherowie.

nieaktywny1
 Share

Rekomendowane odpowiedzi

Oto co mi dziś przyszło pocztą, nigdy nie byłem w wejherowie motocyklem. zasrane nieroby, teraz powiedzieli że może rzeczywiście źle odczytali numer rejestracyjny i będą wyjaśniać czytaj szukać frajera który się przyzna. Ped.. jedne skoro mają cepik to mogli sobie zadać trud i zobaczyć że to nie bandit 600 N. A ta cała baba strażniczka blok anna idzie w zaparte że na foto jest mój numer rejestracyjny a na maila nie chcą wysłać w pełnej rozdzielczosci.

adf054582055f670m.jpg

Edytowane przez esterboy

• Odpowiedzi 90
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

• jab2

7

• nieaktywny1

23

• obieżyświat

5

Top Posters In This Topic

Posted Images

Podpisuje sie,p*******ne nieroby!!!

ej a co tam się odbija przy asfalcie pod tablicą rejestracyjną taki kwadracik jak by

nie wiesz po czym przejechałeś:)jak dostaniesz orginalną rozdzielczość dowiesz się:) Może słonce na obiektywie się odbijało

a tam data jest na tym foto z radaru ? 05-08-2822 na oponie też coś białego widać może to fotomontaż

Edytowane przez esterboy

Raz, że witać inny motocykl (nawet bandziora nie przypomina) a dwa, że data się nie zgadza i już samo to jest podstawą do anulowania. Gnoje tylko potrafią z radarem w krzakach stać, a żwirku z ulic zbierać nie ma komu <_<

Ja tam grafologiem nie jestem ale tam jest chyba NE albo GWE

Data jest 23.04.2011 te cyfry obok to coś innego

Edytowane przez Digitmen

fakt, data jest ok.

Ale chcecie powiedzieć, że to powiekszone pikselowe coś, to jest tablica i ester sam jej nie zamazał tylko tak przyszło ??? :blink: Tak to można wiele rzeczy wyczytać :)

hehe ale kwach

ester oni Ci wysłali na zapas bo wiedzą , że jak przyjedziesz to na pewno przepisowo nie będziesz jeździł - to tak zapobiegawczo ;)

a teraz pomyśl co by było gdyby tam było przedszkole Twoja matka z Twoim synkiem przechodziła by przez jezdnie - tylko mi nie mów , że matka siedzi w samochodzie hahaha

olej ich albo wpłać datek do rady miasta Wejherowa , radni wypiją Twoje zdrowie ;)

straż miejska ciężko pracuje żeby domknąć budżet powiatu ;) oczywiście dbają o bezpieczeństwo przede wszystkim haha a ludzie to łykają lepiej jak propagandę za komuny

no takie przyszło to skan tego co dostałem, ostatnia cyfra równie dobrze może być 8 a nie 0. nic nie będę nierobom płacił bo to nie ja, ale wpłacę na ćwiartkę dla komendanta hinca :D

Edytowane przez esterboy

"i nie mówcie mi,ze nie macie dzieci::)

:lol: ale numer... współczuję... Daj znać jak się sprawa zakończy.. :) Powodzenia :)

Ja tam widzę Hondę VFR!

a od kiedy w Polsce służby mogą robić zdjęcia od tyłu???!!! z tego co mi wiadomo, to musi być widać twarz kierowcy, żeby można było mówić o jakimkolwiek postępowaniu mandatowym :blink:

Ester, Ty to masz przygody ;P

a od kiedy w Polsce służby mogą robić zdjęcia od tyłu???!!! z tego co mi wiadomo, to musi być widać twarz kierowcy, żeby można było mówić o jakimkolwiek postępowaniu mandatowym :blink:

nie musi. Jak nie widać twarzy to właściciel musi wskazać kto jechał. Jeśli nie wie to dostaje 500 zł za tą niewiedze ale bez punktów. Przynajmniej w zeszłym roku tak było.

Napiszę im tak

Bardzo mi przykro że nie udało wam sie podreperować budżetu gminy, mimo to dziękuję za zdjęcie. Zawsze byłem ciekawy jak wygląda mój bandit w ruchu. Niestety nie jest to GSF 600 N jaki posiadam dlatego nie potrafię wskazać kierowcy. Najprawdopodniej na zdjęciu jest Honda VFR to tak dla ułatwienia pracy.

Edytowane przez esterboy

Nie pisz tego nieroby, bo wystawią ci mandat za obrazę albo oddadzą do sądu za zniesławienie.

jakie zniesławienie przecież to z czystego nieróbstwa jeśli w cepiku jest info że pojazd o takich numerach to bandit to oni tego nie sprawdzili. Ktoś sie orientuje czyc epik posiada dane na temat pojazdu - ze to bandit anie np. romet.

Edytowane przez esterboy

nie musi. Jak nie widać twarzy to właściciel musi wskazać kto jechał. Jeśli nie wie to dostaje 500 zł za tą niewiedze ale bez punktów. Przynajmniej w zeszłym roku tak było.

Normalna kara za takie przekroczenie wynosci od 300-400 i 8pkt (wiem bo sam dostałem:P ) więc nie wiem co lepsze. Z tym, że tu jest nietypowa sytuacja, bo nierobom się poj***ało i w dodatku są debilami żeby coś takich kształtów nazwać Banditem! :lol: Ja bym im odesłał znak (s)pokoju :fuckyou: w słabej rozdzielczości.

No nie sprawdzili, jednak ja bym nie ryzykował obrazy. Nie wiadomo kto to będzie czytał.

No nie sprawdzili, jednak ja bym nie ryzykował obrazy. Nie wiadomo kto to będzie czytał.

jak wyżej napisałem "w słabej rozdzielczości"

no dobra nie będę ryzykował obrazy znając mojego pecha.

najlepiej poczekaj, aż Tomek ułoży ci tekst. On ma do tego zdolności :D

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Share

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony akceptujesz regulamin oraz politykę prywatności.Regulamin Polityka prywatnościUmieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.