Skocz do zawartości

Oto Jak Pracuje Straż Miejska W Wejherowie.

nieaktywny1
 Share

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 90
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

• jab2

7

• nieaktywny1

23

• obieżyświat

5

Top Posters In This Topic

Posted Images

Nie lubic straży miejskiej <_< moim zdaniem to powinni ich w ogóle zlikwidować, barany jedne. Trafiają tam sami zakompleksieni idioci, których ze względu na ich imbecylizm nie przyjęli do policji <_< więcej przeszkadzają niż pomagają, aż mnie złość ogarnęła :angry:

Edytowane przez dziki_bill

Z niecierpliwością czekam na stanowisko straży miejskiej :)

zmartwię Cię - nie będzie na bank żadnej odp...

Nie lubic straży miejskiej <_< moim zdaniem to powinni ich w ogóle zlikwidować, barany jedne. Trafiają tam sami zakompleksieni idioci, których ze względu na ich imbecylizm nie przyjęli do policji <_< więcej przeszkadzają niż pomagają, aż mnie złość ogarnęła :angry:

no wiesz tu różnie bywa (jak zawsze) w małych miejscowościach to przeważnie trudnią się fotoradarami. w miastach są pomocni.

słuchajcie odpowiedź musi być pisemna bo im poleconym wysłałem a więc mają 30 dni by mi odpowiedzieć, napisałem do uwaga na tvn ale się nie odzywają

Odpowiedź do Ciebie pisemna - 30dni. Jak media do nich piszą to nagle dostają wiatraki w dupach i odpowiedź jest niemal natychmiastowa ale to tylko informacja od rzecznika, wiec nie do koćna oficjalnie

mogą też nie odpisać interii, jestem ciekawy czy coś odpiszą

Mogą, zobaczymy. Historia i tak jak dla mnie ciekawa, więc chętnie usłyszę ich skomlenie zwane wypocinami :)

@ester odpisali Ci te nieroby? ja mam podobną sytuację...

Edytowane przez jatomoto

Mam wstępna odpowiedz na maila jakiego Tomek wymyślił. W piątek jeszcze wysłałem polecony gdzie zażądałem odszkodowania i zagroziłem że pójdę na policję bo mnie nakłaniają do fałszywych zeznań, oraz zażądałem certyfikatów przeszkolenia strażników bo radar jest przenośny, pozwolenia od policji i takie tam inne - ciekawe co odpiszą.

d3ca8c5cc6af4f2am.jpg

Edytowane przez esterboy

Nie ciągnij już dalej.Przeprosili i już.Po co się wyłuszczać i tracić nerwy.

Najważniejsze że się wyjaśniło. Jesteś czysty :}

@ester,nie wiem czy widziałeś, ale tam na dole jest podany chyba Twój adres. Weź sobie to lepiej wymarz, bo jeszcze fota poleci gdzieś głębiej w sieć, a tam się roi od żartownisiów i innych parapetów.

Edytowane przez jatomoto

poprawiłem, zapomniałem zamazać :)

Nie ciągnij już dalej.Przeprosili i już.Po co się wyłuszczać i tracić nerwy.

tym bardziej że i tak więcej "nie ugra"

W piątek jeszcze wysłałem polecony gdzie zażądałem odszkodowania i zagroziłem że pójdę na policję bo mnie nakłaniają do fałszywych zeznań, oraz zażądałem certyfikatów przeszkolenia strażników bo radar jest przenośny, pozwolenia od policji i takie tam inne - ciekawe co odpiszą.

Przeprosili. Wygrałeś. Nie bądź pieniaczem.

Przeprosili. Wygrałeś. Nie bądź pieniaczem.

Pieniactwo pieniactwem, ale zwrot kosztów za listy, zmarnowany czas i straty moralne się nalezy jak psu buda, tym bardziej, że w poprzednim liscie wezwaleś ich do tego (albo każda ionna forma rekompensaty). Bez jaj, dokonam próby kradzieży, zostanę ujęty i co przepraszam może wystarczy???

A minimum list do mediów z właściwym komentarzem.

Edytowane przez Saku

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Share

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony akceptujesz regulamin oraz politykę prywatności.Regulamin Polityka prywatnościUmieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.