Skocz do zawartości

Leo Vince

Gość morfe1987
 Share

Rekomendowane odpowiedzi

KOledzy mam dylemacik , mam okazje zakupic do swojego dziora wydech Leo Vince ale używke . Dzwoniłem do gościa to mowi ze nie jest w stanie powiedziec ile ma wylatane bo sciaga cześci do motorów od anglików . Nie ma dbklill ale chyba jest mozliwosc zamontowania bo jest otowr na srube na samej koncówce. Homologacje niby ma ale na tej opasce jak na zdjeciach a nie na pod końcówka jak widziałem na innych aukcjach . Boje sie , że po wyjechaniu na miasto strace dowód :( co wy o tym myslicie ?? dodaje fotki

post-2628-0-68045300-1307394769_thumb.jpg

post-2628-0-33454400-1307394797_thumb.jpg

post-2628-0-03173800-1307394815_thumb.jpg

post-2628-0-02043300-1307395309_thumb.jpg

Edytowane przez morfe1987

kpisz czy o droge pytasz? ;DD dawaj pełny przelot a nie tam jakieś kanapeczki w stylu dbkiller :D :D

ja mam dbkilera wyjętego i dowodu jeszcze żaden milicjant mi nie zabrał , kupuj zakładaj i ciesz się efektem akustycznym :lol:

Ja nie mam dbkillera ani homologacji w moim leo i nikt nie czepiał się o to za bardzo - chyba, że sąsiadka dewotka... Także nie bądź mientki tylko twardki i spraw by Twoja maszyna ryczała jak szatan przykazał.

Można wiedzieć ile dałeś bo sam szukam czegoś lub myślę też nad przerobieniem oryginału.

jak z dolotem do bandziego to tanio - nawet bardzo ;P

Jeszcze się nim nacieszysz... ale Świat sie zmienia, to znaczy Polska się zmienia i już zaczynają (mają wytyczne) aby dokładnie sprawdzać motocykle o pochodzeniu z wysp. Chodzi o reflektory. To samo pewnie będzie z tłumikami....

Tak jak pisałem wczoraj założyłem , troche sie pomeczyłem wyciagnąc stary ale jakoś poszło :) po odpaleniu silnik normalnie zbaraniałem jak uslyszałem ten zajebusty basior leo vinca :D Tłumik klasa choc uzywany , ale zrobiłem mu polerke i wygląda jak nowy :) dzis oczywiscie trzeba było wyprobowac go na miescie :):D wszystko Super tylko sie jakos tak ludzie dziwnie na mnie patrza :P Musze sie przyzwyczaic , ogolnie polecam lepiej kupic uzywke orginał bo przynajmniej wszystko pasuje a nie jakas hu...ą podróbke

Fotki po spolerowaniu i zainstalowaniu na moto :D

post-2628-0-31935300-1308170846_thumb.jpg

post-2628-0-23671700-1308170854_thumb.jpg

Rewelacja! Zapodaj jakiś filmik, mp3! Też mi się taki marzy!

Mam ten sam i jeżeli ktoś lubi naprawde mocny bas to polecam! Tak do ok. 6k obrotów jest niepozorny ale od 7 daje po uszach. Niestety nie mam za bardzo czym filmiku zrobić :(

Dźwięk może i piękny, ale chyba regulacji to kolega nie zrobił, prawda? Trzeba by chyba paliwa więcej zapodać, żeby potem zaworki nie płakały...albo właściciel;)

pozdrawiam

trzeba wzbogacić mieszankę , śruba do regulacji mieszanki znajduje sie pod gażnikami jest ich cztery , najlepiej to zaprowadz do jakiegoś mechanika to ci równiutko ustawi !

Po pierwsze to rozgrzej maszynkę, przejedź jakieś 10km i sprawdź świece jak trochę ostygnie. W sumie jak masz silnik w dobrym stanie to może nie będzie trzeba dużo podkręcać. Zobacz sobie tutaj: http://www.akwajaro.w8w.pl/konnekthostfile/SWIECE_ZAPLONOWE.pdf

jak powinny świece wyglądać. Jak nie będzie ok to możesz powykręcać w każdym gaźniku o pół obrotu, tylko dorób sobie taki śrubokręcik, żebyś widział, gdzie będzie te "pół". Po tym kręceniu powinno się też synchronizację zrobić, bo chyba trochę się rozjadą gaźniki jak pokręcisz tymi śrubkami. Dla jasności, pod każdym gaźnikiem od strony silnika masz śrubkę, sprawdź dokładnie w serwisówce. Pozdrawiam

a czy to jest konieczne ?? bo bandzior chodzi tak samo jak wcześniej , moc ma taką samą (nie czuje różnicy) nie ma żadnych dziur w gazie itp.