Skocz do zawartości

Stelaż Na Kufry Boczne Givi

Gość woj
 Share

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

mam na oku stelaż GIVI na kufry boczne do mojego Bandita 1200N 2001.

Sprzedawca w opisie podaje, że stelaż jest dedykowany do Suzuki Bandit 1200 produkowanego w latach '96-00.

Czy ktoś z Was orientuje się, czy sposób montażu zmienił się w nowych modelach >2001?

z góry dzięki za ewentualną pomoc,

pozdrawiam

WOj

Witam,

mam na oku stelaż GIVI na kufry boczne do mojego Bandita 1200N 2001.

Sprzedawca w opisie podaje, że stelaż jest dedykowany do Suzuki Bandit 1200 produkowanego w latach '96-00.

Czy ktoś z Was orientuje się, czy sposób montażu zmienił się w nowych modelach >2001?

z góry dzięki za ewentualną pomoc,

pozdrawiam

WOj

Zmienił się, od 00 kufer jest mocowany przy rączce pasażera. Więcej podpowiedzą nasi trawelerzy

Nie wiem jak był wcześniej mocowany ale mój jest do rązki pasażera do podnóżka pasażera i do jednej ze zwykłych śrub w zadupku.

Jeżeli chodzi wingracki Kappy lub Givi GSF 600, 1200 (96r-2000r) to mocuje się je cztero-punktowo, tak jak fotografii czyli:

-pod rączki pasażera

-obejmami na rury zadupka.

-dodatkowo można podczepić płyty opcjonalnymi prętami, pod sety pasażera.

• 1 month later...

Panowie do którego rocznika pasuje ten stelaż?

945138886.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Share

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony akceptujesz regulamin oraz politykę prywatności.Regulamin Polityka prywatnościUmieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.