Skocz do zawartości

Żarówka

Gość miki605
 Share

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

mam pytanko potrzebuje takiej zarowki ale pomaranczowej do kierunkow http://allegro.pl/item899800241_zarowka_12v_10w_t13_caloszklana.html

dzwonilem i pytalem jednak pomaranczowych nie maja i tu pytanie do Was czym moge pomalowac taka zarowke zeby tak szybko nie zeszla ta farba macioe jakies patenty?

pozdro

Edytowane przez miki605

to te 3W to słabo widzę.Kierunki w standardzie mają 21W ale nic .Wstaw W5W będzie jaśniej deczko świeciła.

Tu masz na allegro http://www.allegro.pl/item904106029_zarowka_w5w_lub1_2_w_kolor_12v_postoj_kokpit.html

A jak układ jest sterowany elektronicznie to zamontuj taki patent http://www.allegro.pl/item913179890_zarowka_w5w_w3w_12v_1_3_chrom_white_yellow.html lub coś na SMD

ale ja musze miec 10wat zeby smiecily jakotako i musza byc dosc dlugie zeby byly jaknajbardziej wysuniete bo sa z boku i dlatego ta to wszystko pogmatwane:)

nie doczytałem Wydawało mi się że piszesz o W3W a to całkiem co innego.

Zapytj w sklepie ze skuterami często maja takie wynalazki

Przekopałem się przez materiały o żarówkach.Jak potrzebujesz o takim mocowaniu to na 90% podejdzie T15

21W 12V

tu masz link http://www.allegro.p...21w_lub_18.html

tak popatrzylemna taz zarowke i ja potrzebuje zarowke o dlugosci ok 35mm i srednicy 15mm

musze poszperac

dzieki wielkie za zainteresowanie tematem:)

Jak chodzi Ci o taką samą tylko pomarańcz to najprościej byłoby przemalować widziałem takie patenty w Norauto ;p hehe tylko nie wiem jaki efekt końcowy nie próbowałem nigdy, choć kolega twierdzi że kiepsko to wychodzi ale on jest maruda więc może nie byłoby tak źle ;) z tego co pamiętam taki mały pojemnik ok 10ml 18zł w różnych kolorach fiolet zielony i pomarańcz oczywiście

Miki są dwa rodzaje żarówek T15 Duża i średnia bańka Ta średnia z aukcji ma około 30 mm a duża bańka około 40 mm.T15 to szerokość czyli 15 mm

Analogicznie T13 ma 13mm itd.

Napisz do gościa to poda dokładny wymiar tej zarówki i wtedy będziesz wiedział na 100% czy wejdzie.Fakt cena jest 10 zł. szt. a T13 2 zł ale jak bedziesz miał kupiś farbe do pomalowania która i tak się złuszczy to nie wiem czy jest sens cudować.Ale to Toje moto twoja kasa Twoja decyzja.Nic innego nie wymyślę.

Może jeszcze podaj jaką miałeś żarówkę która się spaliła.Czy to była T13 10W żółta czy biała

no wlasnie czyli potrzebuje T15 10 Wat

kurde ale z jednej strony nie rozumiec:) w sklepie w Gnieznie kosztuje ona 3pln najlepsze ja sie pytam kiedy beda a on mowi moze za 3 4 a ja na to dni? a on "nie, tygodni" masakra ale do sezonu jeszcze daleko nie bede sie bawil w malunki pomecze kolesia w sklepie :) tylko dziwota ze nawet na stacjach takich nie maja

ale nic wychodzi na to ze jest to nietypowka damy rade:)