Skocz do zawartości

Wiosna Idzie?

Gość Marqs
 Share

Rekomendowane odpowiedzi

Ja też wyciągnąłem sprząta z garażu - narazie Wieśkę bo Bandit za bardzo wypucowany żeby brudzić . Nawinąłem z 40 km to uczucie gdy wsiada się po zimie bezcenne :) A co do tematu to znowu zapowiadają minusowe temp w dzień ! :( Oby się nie sprawdziło :)

8d8ef1842b.jpeg

Edytowane przez boszat

• Odpowiedzi 55
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

• diabelok

4

• Pitbull

5

• Denzel

3

Ciężko powiedzieć czy rozpocząłem ale na stówę rozdziewiczyłem... sezon offcorse ;)

Wczoraj poskładałem dziorka do końca, rano sprawdziłem pogodę.. lekkie zachmurzenie, słońce plus delikatne opady okolo południa..

..poczekałem do południa na opad ale słonko grzało miejscami więc go..

Rzeczywiście trza przejechać kawałek delikatnie, po przerwie, aby ponownie poczuć sprzęta, ale banan miałem nieziemski.

Przeleciałem kilka km, przerwa na fajka .. i słychać dziwne ..ssssss..

Nowa opona, nie przejechałem nawet 100 kilometrów i złapałem gumę, w oponie znalazłem kawałek miedzianego przewodu (?!?) ..

..na szczęście serwis znalazłem w Markach w Szklarni a byłem na Toruńskiej więc bez kłopotu dojechałem..

Czekam aż pokleją Panowie oponkę, patrzę w okno a tam... opad.. qurwa śnieżyca...

Rzeczywiście zgodnie z prognozą padało i to nie padało długo ale 30 kilo wracałem do domu w strugach brei po śniegowej...

... motocykl, jak polerowałem zimowymi nocami, tak teraz u*** na max...

I tak sezon rozdziewiczyłem...

Ja maszyne odpalilem bez problemu, tylko troche dluzej musialem zakrecic niz normalnie. Jak pieknie mruczal... muzyka dla moich uszu :D

Ale nie jezdzilem bo przez rostopy mam mini blotny poligon przed garazem. Szkoda brudzic.

W tym czasie zajmuje sie przygotowaniem do sezonu wiec regularnie moto odwiedzam.

Oboje czekamy na lepsze warunki do jazdy i doczekac sie nie mozemy :)

no to ładnie, ja wczoraj zrobiłem malutką (bardzo małą) rundkę po okolicy, dlatego małą, że z tyłu mam kompletnie łysą gumę i woziło na boki, więc wymiękłem, nie miałem już siły na wymianę opon i sobie darowałem dalsze jazdy, ale w ciągu kilku minut w Raszynie spotkałem - Hondę Hornet i Kawę ER5

coś się dzieje

wiosna to idzie na bank, bo w d***e piep****ne krety tak mi zryły podwórko że na wiosnę czeka mnie przekopywanie działki i sianie trawy (szkoda że nie tej do palenia to i parę złoty by wpadło - albo lat :D )

pogoda robi sie coraz lepsza i w Uk juz ropczela sie kampania reklamowa

szkoda że w polskiej tv nie goszcza takie spoty reklamowe.

pozdr. 

Też jestem juz po inicjacji sezonu :)

Wstaję sobie rano w niedziele i myślę - jak zobacze choć jednego motonite to i ja ruszam !

Pojechałem do sklepu z rodzinką i już po dwóch minutach zobaczyłem pierwszego gościa na moto

Potem było jeszcze kilku ,więc myśląc że nie będę jedynym durniem w mieście , jak tylko wróciłem z zakupów

to pomknąłem do garażu i w miasto.

Patrząc przez pryzmat dzisiejszej pogody(śnieg i 0 sopni) warunki były przecudowne choś był jeszcze luty.

10 stopni, suchutko,słoneczko pięknie choć jeszcze nisko świeciło ,po prostu bajka :)

Nawet nie wiem kiedy 80 km stukneło tak sie fajnie śmigało

Akumlatorki podładowałem ...i mój i bandita :D

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Share

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony akceptujesz regulamin oraz politykę prywatności.Regulamin Polityka prywatnościUmieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.