Skocz do zawartości

Nasze Maszyny I Ich Przebiegi (50K+)

JackRM
 Share

Rekomendowane odpowiedzi

Bandyta_b6 -2001 - 91 054 - najwiekszy złom na forum !!

jako przyszły aktualny leader muszę Cię prosić o fotkę licznika

będzie do Hall of Fame :)

nie ma sprawy !, ale mam tylko fotke jak ma 90 054 , ale obecnie ma coś ok 92 tyś , napewno wrzuce fotki jak zrobie 100 000

nie ma sprawy !, ale mam tylko fotke jak ma 90 054 , ale obecnie ma coś ok 92 tyś , napewno wrzuce fotki jak zrobie 100 000

idź zrób fotkę tymczasem do garażu to Cię wrzucę na leadera.

A na 100k to poczekamy do wiosny.

• 2 months later...

B6 97` ponad 70k :)

Wyglada jak z salonu czy jakies wymiany elementow wystepowaly?

Ludzie piszcie czy cos w nich robiliscie bo takie suche b6 -milion km to malo daje obeznania, moze to totalny wrak ktory ledwo chodzi ale ma na liczniku duzo to warto sie pochwalic.

Zreszta Jack napisal w pierwszym poscie: przebiegu ORAZ co wiekszego przy nich robiliscie.

""Oraz '' jest spojnikiem i oznacza niejako koniunkcje zdanie ktore jest prawdziwe tylko wtedy jezeli jedno zdanie( tutaj : przebieg) i drugie ( jakas wieksza robota) jest prawdziwe.

Jezeli nic przy nim nie robiliscie albo nie wiecie co bylo robione to tez prosilbym napisac .To tez jest jakas informacja.

Edytowane przez jacekrysiek

Bandzior 600S, 2001r, 63tyś km. Kupiłem go niedawno, ale nie widziałem żeby była jakaś większa ingerencja w cokolwiek.

Ja robiłem lagi przód i standardową obsługę.

B6S 2001r - 56tys. Niedawno zakupiony :applause: - jestem na etapie "odgrzybiania" sprzęta po poprzednim właścicielu. Oby do wiosny.:vroom:

B6 97` ponad 70k :)

ok, kupiłem go w sierpniu, z forum, od Soli`ego, wiekszych robót puki co sam nie robiłem, bo i nie było potrzeby. moto serwisowane było przez qnerka i jemu tez zaufałem gdy mówił że motong dobry.

Jesli chodzi o sprawnosc to do końca sezonu odpalał codzień bez najmniejszych problemów, miałem małe usterki ale to naprawde pierdółki raczej kosmetyczne. Puki co jestem zadowolony:)

• 4 weeks later...

Jak to jest, że ponad 10-cio letnie maszyny maja takie małe przebiegi. Osobiście jak nie wykręcę w sezonie przynajmniej 18kkm to mnie normalnie nosi smile.gif

Powiem Ci tak. Widziałem wiele drynd. Naprawdę. Ale dziś oglądałem Fazera ze stycznia 1999 i miał 22900km. Zbadałem go organoleptycznie i stwierdzam, że to jego prawdziwy przebieg. http://foto.motocykleroma.com/Fazer99/

Jednak wyjątki się zdarzają.

2002r co w prawdzie poprzednik ale miałem na nim w czerwcu ubiegłego roku i mił 63.500km :)

Nie będę się tu chwalił obecnym B12 bo ma raptem niecałe 40000km - przynajmniej na liczniku a w rzeczywistości nie wiem.

B6 sprzedawałem z przebiegiem około 62500 km i klient (co prawda znajomy) się znalazł.

Ale nie o tym chciałem napisać.

Mianowicie podczas ostatniego przeglądu na który pojechałem 25 stycznia pan diagnosta wprowadził do komputera przebieg który spisał z zegarów. :zdziwiony:

Przegląd odbywał się w PZM-ocie.

Wiem, że nie ukróci to procederu cofania liczników w pojazdach sprowadzanych, ale wśród zarejestrowanych w PL raczej tak (chyba że był to indywidualny przypadek).

Co do postu Mors Stefan to mam znajomego z którym byłem po jego B12 (zadbany cukiereczek) - przez 3 lata zrobił nieco ponad 6000 km - głównie z braku czasu. Rocznik 98 i ledwie przekręcone 30 tysięcy.

Calanthe Bandit 600 N 1998 r 31518 mil = 50428 km nie sugerowac sie tarcza została zmieniona z mil na km\h :usmiech:

dffscf0002.th.jpg

• 4 weeks later...

Jako, że zmieniałem tarcze to dodam info, że po 78 tys przód miał 3.7mm a tył 3.8mm :/ (min. odpowiednio 4 i 4.5mm)

• 2 weeks later...

Jako, że zmieniałem tarcze to dodam info, że po 78 tys przód miał 3.7mm a tył 3.8mm :/ (min. odpowiednio 4 i 4.5mm)

to jeszcze zalerzy od stylu jazdy i użwyanych klocków hamulcowych

to jeszcze zalerzy od stylu jazdy i użwyanych klocków hamulcowych

Oczywiście masz rację, ale chyba taki jest zamysł tego tematu, żeby zbierać info co ile wytrzymuje:). U mnie jest tak jak napisałem.

Lista odświeżona.

Każde następne zgłoszenie tylko z fotką WŁASNYCH zegarów.

Może być zrobiona nawet żelazkiem byle byłoby widać przebieg.

• 3 weeks later...
  • 3 weeks later...

marcindg - Bandit 600S - 2001 - 54 700km

B6 N, 97' - na zegarach 68 300 km

tyle że zegary były przekładane z innego moto więc ki h*j wie ile to moje dziewczę ma przeganiane właściwie :driving_moto:

fotkę dorzucę! obiecuję!

Edytowane przez radzior

B6 N, 97' - na zegarach 68 300 km

:driving_moto:

super :rock:

Lista odświeżona.

czytamy ze zrozumieniem a co :D