Skocz do zawartości

Kończycie Sezon? Czy Jeszcze Nie?

mlac
 Share

Rekomendowane odpowiedzi

Forum się ożywiło :rolleyes: a to najważniejsze.

Byle nie lało i nie sypało :D

egh u mnie niestety w nl jak to w nl na okrągło pada i wieje że łba mało nie urwie ale szczerze mam nadzieje ze to jeszcze nie koniec przez ostatnie 4 tygodnie zrobiłem około 3000km w tym sezonie mam nadzieje zrobić minimum 5tys ze względu na ubiegłe lata opony nowe napęd nowy trzeba korzystać w ubrankach trochę zimno ale trudno bieliznę trzeba kupić

jaki koniec sezonu?

taka pogoda:

cam50.jpg

a Wy tu koniec sezonu jakiś wymyślacie.. ;)

diabelok u nas jest podobnie jak u ciebie ale aura nie dopisuje nam do latania

niestety, lato w tym roku nie dopisało, a i czasu do latania było mało :(

Dopóki temperatura nie spadnie poniżej 5C to będę jeździł, aczkolwiek rozglądam się za miejscem na zimowanie mojego niebieskiego. Ktoś może dysponuje garażem albo czymś podobnym we Wrocławiu? ;)

Mi nie będzie dane zakończyć sezon. Wstawiłem swoją Kawkę do serwisu (autoryzowanego !!) 2 miesiące temu i nie potrafią sobie poradzić z brakiem iskry. :) Chociaz darmowe zimowisko się szykuje.

A tak na poważnie to zazdroszcze Wam zakończenia...chyba ich pozabijam i zjem!

Bandzior stoi w garażu zniesmaczony, bo nie dość że ostatnio oponę dostał, to jeszcze kufer i parę innych gadżetów, których nie ma jak nawet w podróż zabrać. Liczyłem na słoneczne dni w październiku i cholera chyba przez to że na zakończenie sezonu pojechałem do Wolsztyna, teraz mam prawdziwe zakończenie :angry:

A nowa opona czeka na dotarcie... jaki żal :blink:

egh ja czasu miałem wystarczająco ostatnimi czasy ale pogoda, a wcześniej maszyna nie byłą do końca sprawna

Ja w tamtym roku trasy robiłem pamiętam 20 listopada :) Dopóki śniegu nie ma jeżdżę cały czas.

20110109077.jpg

hehe skąd ja to znam? ;)

med_gallery_253_102_568919.jpg

u mnie już noce na minusie są, w każdej chwili spodziewamy się śniegu..

Chyba wyjadę wraz z motocyklem trochę bliżej poziomu morza ;)

A sezon skończę ostatniego grudnia ;)

Aaarhahah :D Najezdziłem dzisiaj 120km !! Opona rozdziewiczona, banan na gębie i jest mega. Ciepło się ubierać i heja! ZIMO W...iesz co masz robić :lol:

Ja na razie zarezerwowałem miejsce do zimowania w wawie. Ale myślę o końcu sezonu przy pierwszych mrozach, bo tak źle mi bedzie dziore na dworzu trzymać.

Dzisiaj spadł pierwszy w tym roku śnieg w Wielkopolsce. I nie dość, że śnieg to jeszcze grad... Że też mi się chciało akurat wtedy jechać...........

Ja wczoraj jeździłem "w koło komina" ale mimo, że byłem dobrze ubrany, nie było zimno i nie zmarzłem to dzisiaj coś mnie w okolicach lewej nerki napierdziela. Dlatego na razie daje luz na kilka dni :unsure:

Jest szansa że po 20-tym wrócą temperatury około 15 st :rolleyes:

Jeszcze musi być coś ciepło :angry:

Dziś w wawie też grad popadał aż miejscami biało przez chwilę było. Ale chłopaki! to jeszcze nie powód do zamykania sezonu ;)

Przecież nie zamykam :D

Kierowcy puszek się litowali nade mną i wszyscy ładnie zjeżdżali na bok.

Sezon jeszcze trwa choć dziś w wawie po południu lało jak z cebra (chwila pod daszkiem na CPN) , a najgorsze to te podmuchy wiatru jak się mostem przejeżdżało

kierowcy dzisiaj bardzo uważni jak już zauważył jab2.

przyszły weekend ma być słoneczny więc panowie na kuce (te mechaniczne oczywiście ) i patataj :vroom:

Lewa w górę ...

ZZZiimno kurcze.

weekend ma być ladniejszy mówicie ?

kurcze, chyba ostatnie juz wyprawy .. :(

Obierzy, widzialem Twoją galerię, bylem ostatnio na przejadzce w lomzy i szkoda, ze nie wiedzialem o tych fortach.

A dajcie spokój. Wczoraj docierałem oponę w ładnym słoneczku i skuszony prognozami (że niby dziś ma być cieplej) wyruszyłem w trasę na moto (zamiast ciepłym autem) i już po 50km żałowałem. Deszcz wisiał w powietrzu, wilgoć wszędzie, porażka na całego a to dopiero 13 października... szkoda gadać. Jak tak dalej pójdzie to faktycznie przyjdzie czekać X miesięcy na nastepną jazdę (tfu tfu). Po dzisiejszym do tej pory zagrzać się nie mogę i mimo dobrego ubioru coś pod łopatę wlazło i ruszać się nie mogę, szlag!

Cholerny klimat mamy. Nie może to być normalnie cały rok?

Sezon jeszcze trwa choć dziś w wawie po południu lało jak z cebra (chwila pod daszkiem na CPN) , a najgorsze to te podmuchy wiatru jak się mostem przejeżdżało

kierowcy dzisiaj bardzo uważni jak już zauważył jab2.

No to ja wczoraj akurat trafiłem na ulewę popołudniową (na szczęście grad mnie ominął) i muszę powiedzieć, że wyjątkowo dużo ludzi... NIE zjeżdżało mi z drogi, więc wyjątkowo ciężko mi się jechało w korku.

No ale poza tym, jak pisałem wcześniej, dalej jeździ się bardzo przyjemnie przy odpowiedniej warstwie ubrań. Zacznę się martwić przy -5:)

U nas w sobotę motocykliści już chcą zamykać sezon wspólną przejażdżką..

W nocy jest na minusie.. a dziś rano padał śnieg.. :(

Ja zacieszam, że mam podgrzewane manetki, jednak stawy odmawiają posłuszeństwa.. Chciałam jeszcze w tym roku odwiedzić oddział Wrocław.. ale jak tak dalej pójdzie to chyba pojadę puszką..... :(

buuuuuuu

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Share

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony akceptujesz regulamin oraz politykę prywatności.Regulamin Polityka prywatnościUmieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.