Skocz do zawartości

Kończycie Sezon? Czy Jeszcze Nie?

mlac
 Share

Rekomendowane odpowiedzi

W moim garażu, ja nim jeżdżę, to moje :P:lol:

czy jak do Ciebie pojade z duzym JB to dasz mi nagrac potem filmik z tym motocyklem?

Nie wiem, o co chodzi, ale niech będzie :D

nagramy sobie filmik i wrzucimy na YT jak zieje ogniem ;)

edit.

zartuje sobie oczywiscie. cudzych kobiet oraz rzeczy sie nie tyka bez pozwolenia.

Edytowane przez krynio

Haha :lol:

A to moje-niemoje moto to olejak jest, to Ci się spodoba ;):P

cudzych kobiet oraz rzeczy sie nie tyka bez pozwolenia.

To jest motocykl kobiety, to już w ogóle lepiej się nie zbliżać nawet :lol:

Edytowane przez Kukuryku

To jest motocykl kobiety, to już w ogóle lepiej się nie zbliżać nawet :lol:

od sameog patrzenia moze sie przewrócić

ale ale ja planuje po Moto MIkołajach juz siaść na dupie

może diablo III w końcu wyjdzie

:mario:

Sezon się nie kończy. Może mieć przerwę :P

pozdrowionka dla innych winter riderow :]

Papryczka już słodko śpi, będę do niej zaglądał z browarkiem przez zimę.

Październik i listopad są zajebiste do jazdy, bo żadne robactwo nie przytula się do szybki ;) ale bandzior już inaczej gada, jakby był zmęczony po zesonie.

W każdym bądź razie chciałem jemu oficjalnie podziękować za bezpieczny i mile spędzony sezon 2011! Będę tęsknić :smutek:

Aaaa w połowie grudnia zapowiadają u nas (na śląsku) 10 a nawet wiecej stopni ;D

Ja dzisiaj 30km zrobiłem średnio 90-100km/h i mimo rękawiczek pod domem nie mogłem ruszać palcami :D :D

A poza tym to już mam wyjeżdżone pół baku który zatankowałem do pełna na sen zimowy :D

Edytowane przez lukid93

W ogóle co dzisiaj teksta słyszałem- podobno ma być 13 stopni w mikołaja :blink: Ja chcę już śnieg, bałwana lepić, sanki, na piwo do parku, grila na śniegu zrobić, poupalać fiaciorem, a później pstryk i szybko wiosna :vroom: a nie 15 stopni w grudniu... Później znów w maju będzie z 10 stopni :mellow:

Edytowane przez Tybek

ja dzisiaj niestety odwiozlem do garazu swojego bandziora. na pocieszenie owej rozlaki wymienilem mu filtr paliwa i olej silnikowy, ba nawet nowa podkladke dostal pod korek i uszczelke pod filtr :). na szczescie bedziemy sie widywac w zimie bo mamy duzo do roboty razem wiec nie bedzie az takie tragiczne to zimowe rozstanie..

Ja myślałem z miesiąc temu, że nie musze się spieszyć z wymiana oleju... polatam jeszcze i na zimę wymienię... a tu klops. Trzeba jeździć :) Ciekawe czy w grudniu się będzie dało :D

Wczoraj pośmigałem trochę, 2-3 stopnie już trochę zimno nawet w zimowych. Podobno początek grudnia będzie 10-15 :D

Edytowane przez Macieksoko

Wczoraj pośmigałem trochę, 2-3 stopnie już trochę zimno nawet w zimowych. Podobno początek grudnia będzie 10-15 :D

Dzisiaj jak wyjeżdżałem z domu było 4,5 stopnia i czułem się jakby było lato;P A to dlatego, że przez ostatnie dni temperatura oscylowała w okolicach 0 i zdążyłem się do niej przyzwyczaić:)

Dzisiaj jak wyjeżdżałem z domu było 4,5 stopnia i czułem się jakby było lato;P A to dlatego, że przez ostatnie dni temperatura oscylowała w okolicach 0 i zdążyłem się do niej przyzwyczaić:)

Jeszcze jest ciepło to fakt, dzisiaj było nawet ~8 stopni tylko ten wiatr... wracając do domu zarobiłem jakimś kijem w głowę więc trzeba trochę bardziej uważać.

Ale sezon zakończę dopiero jak spadnie pierwszy śnieg albo temperatura zejdzie poniżej zera ;)

Motocykliści jeszcze nie zamknęli sezonu do jazdy na moto, a narciarze już otwarli sezon do jazdy na nartach :lol:

W sobotę raptem 70km. W niedzielę 150km. Temperatura jeszcze znośna (jak się jedzie w słońcu). Jak tylko słońce znika to piź..i.

Ale wrażenia z jazdy .... bezcenne.

Nie wzrasta Wam spalanie przy niższych temperaturach? Mój teraz połknął prawie 7l/100km przy spokojnej jeździe.

Mi spala nawet mniej, bo wolniej jeżdżę trochę :P Znów 300km na zbiorniku można zrobić , jak na początku sezonu :D

Motocykl naprawiony, silnik poskładany, olej wlany i do tego piękna pogoda.

Chyba dzisiaj polatam!

:vroom:

Nie wzrasta Wam spalanie przy niższych temperaturach? Mój teraz połknął prawie 7l/100km przy spokojnej jeździe.

Spala więcej, spala, to normalne.

Mimo, że laczki mi nie osiągnęły odpowiedniej temperatury i czasami na winklach czułem uślizg to w ostatni listopadowy piątek polatałem :vroom:

Jakbym dzisiaj był w domu rodzinnym to bym pośmigał.

Do 13:00 w robocie a później jakiś komin :) trzeba korzystać z pogody... może jeszcze kogoś spotkam na trasie :vroom:

kuźwa to i ja polatam chyba :P, tylko na spodnie do moto jeszcze mnie nie stać xD, więc może być trochę zimno :). Ale co tam ;], dla chcącego nic trudnego :)

jednak dupa, zapomniałem że mam gwoździa w oponie ;/...więc czekam do wiosny :(

Edytowane przez Lukers

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Share

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony akceptujesz regulamin oraz politykę prywatności.Regulamin Polityka prywatnościUmieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.