Skocz do zawartości

Kończycie Sezon? Czy Jeszcze Nie?

mlac
 Share

Rekomendowane odpowiedzi

Chyba dzisiaj polatam!

Jak powiedziałem, tak zrobiłem.

Odwiedziłem Calanthe w Swarzędzu.

Powiedziałbym, że przed południem było nawet ciepło. Wracając po południu zrobiło się chłodniej. Ale miło się jechało! :D

• 3 weeks later...

Panie i panowie, 20 grudnia zakończyłem już drugi "banditowy" sezon. Akumulator wyciągnięty, motocykl pod prześcieradłem poczeka do wiosny. Nie przypuszczałem, że tak długo pojeżdżę, więc był to bardzo udany rok :)

U mnie już śniegiem zawiało tak więc nie ma szans na jazdę przed wiosną :) Poza tym rodzice by mnie zjedli chyba jakby zobaczyli mnie na moto :D

Jako autor tematu czuję się zobligowany do zamknięcia go :rolleyes:

Czekam na sprzeciw 48 godzin, potem zamykam.

Gratuluje najwytrwalszym, którzy jeździli do samego końca. :beer:

Piździ!!!! Zamykaj :)

Dla najwytrwalszych wielkie :applause: i duże :beer:

Czemu zamykamy? Jutro ma być odwilż a jest trochę wolnego czasu! Ja protestuję!

Też protestuję!!! W poniedziałek jeździłem i nie zamierzam odpuszczać... We Wrocku nawet śnieg nie leży. Dziś jest +8 stopni. Jakby nei było mokro to na pewno bym wyjechał...

Ja niestety mogłem dziś przy wigilii przepalić sprzęt, ale tylko odpalić [bez jazdy] - niestety jest porozbierany... Ale niech też sprzęt poczuje święta :P Chociaż tyle...

We Wro tak jak piszą jest ciepło, ale mokro... :P

Zamykać temat?

Proponuję poczekać do ostatniego jeżdżącego. Przez najbliższe 3 dni to z palcem w dupie można jeździć.

Potem to już podejrzewam lokalne warunki będą miały największe znaczenie i posiadany sprzęt.

A ja dziś śmignąłem sobie po znajomych rozwieźć prezenty ich dzieciakom, oczywiście w stroju św. Mikołaja (nawet czapkę do kasku przymocowałem). Już dawno nie widziałem tylu uśmiechniętych ludzi na widok motocyklisty :)

A ja dziś śmignąłem sobie po znajomych rozwieźć prezenty ich dzieciakom, oczywiście w stroju św. Mikołaja (nawet czapkę do kasku przymocowałem). Już dawno nie widziałem tylu uśmiechniętych ludzi na widok motocyklisty :)

fajny pomysł! Ja jutro tzn dziś montuję podgrzewane manety od gwiazdora, więc teraz tylko śnieg mnie zatrzyma :)

Nic nie zamykajcie. Ja zrobiłem sobie tylko przerwę świąteczną i wracam na moto ;) Chociaż mam nadzieję, że może w tym tyg uda się wreszcie odstawić moto pod dach.

No dobra skoro taki odzew to nie zamykam :rolleyes:

Ale obawiam się, że tym sposobem to za miesiąc niektórzy już będą otwierać nowy sezon a twardziele nie zamkną starego :lol:

W sumie tego Wam życzę :beer:

Ciekawe.... temat zaczął się 10 października... mamy 30 grudnia, a kilka osób jeszcze jeździ. Ładnie:)

A 28 i 29 grudnia wyciágnolem dziorka na runde wokól komina. Bylo 8° i nawet slonce, za to drugiego dnia lekki deszczyk ale generalnie super!

Pozdro

Edytowane przez grzegorz9139

A ja sobie kupiłem kilka dni temu moto (moje pierwsze) no i planowałem poczekać do wiosny z pierwszą jazdą (testowej przed kupnem nie liczę).

Ale nie mogłem się powstrzymać i wczoraj wieczorem pojechałem sobie w miasto - na "nocne" latanie. :)

Uznałem, że to chyba ostatnia okazja, bo było sucho, a temperatura - około 6 stopni.

Zrobiłem kilkanaście kilometrów. Fajnie było. :)

dziś miałem sobie pośmigać po okilicy,ale wczorajszy wirus zbirus wykończył mnie.mam nadzieję,że jutro nie będzie śniegu po kolana i zrobię przynajmniej 100kilosów

• 2 weeks later...

Stanowcze NIE! Właśnie wybrałem się na przejażdżkę, zahaczyłem o Wikinga i tak 100km dziś nawinęło się na opony

Stanowcze NIE! Właśnie wybrałem się na przejażdżkę, zahaczyłem o Wikinga i tak 100km dziś nawinęło się na opony

Uruchomiłeś bandziora, czy skuterem?:P

Pewnie że bandziorem :}

Skuterem to ja już ok 500km zrobiłem w tym miesiącu :P

Edytowane przez obiezyswiat

Jak zloze SUZI to tez pojezdze :P na razie dla dobra motocykla odpuszczam do zakonczenia prac :>

No dla mnie już się sezon kończy...

Sopot ... wstaje sobie o 4:50, patrze na temp. 7C, patrzę przez okno, czarno, księżyc świeci,no ok myśle sobie, to idę dalej spac, w końcu mogę 30minut dłużej spac, skoro już jade moto... wstaje ... jade ... i mnie kurka wodna taka ulewa w Gdyni ...10km .... spotkała, i tak cały dzień leje wieje i masakra, kończe z tym ;/

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Share

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony akceptujesz regulamin oraz politykę prywatności.Regulamin Polityka prywatnościUmieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.