Skocz do zawartości

Kończycie Sezon? Czy Jeszcze Nie?

mlac
 Share

Rekomendowane odpowiedzi

ja dzisiaj miałem trochę roboty jesiennoporządkowej, ale pogoda - bajka!! normalnie, aż wk*rw brał, że nie ma czasu na moto, a tym samym jutro postaram się odbić swoje :P

A mi zimne piwo ;) Ale faktycznie dziś chłód dał się we znaki. Pewnie pojezdziłbym dłużej, ale nie mam podpinki do spodni ani żadnych pieluchomajtów pod spód więc uda i dłonie to mój najsłabszy punkt. Trzeba coś szybko wymyślić, bo jeszcze chcę polatać.

... nie mam podpinki do spodni ani żadnych pieluchomajtów...

Zwykłe kalesony też pomogą ;)

dzisiaj mam nadzieje nakręce ostatnie lub nie ostatnie km

moto stoi ze 2tyg niedotykane...ajaj :krzeslo:

polecam po przejażdżce ciepły koc i whisky :)

Albo lepiej zamiast koca jeszcze jedną whisky ;)

A ja wczoraj prawie 200 nadziabałem ;D Heh... taki koniec sezonu. A pogoda po 18 stopni!!!.

Obstawiamy czy przyszły DŁUUUUUUUGI weekend będzie tak samo ciepły jak mijający?

jeszcze nie czas na koniec sezonu :D . wczoraj wieczorem śmigałem po okolicy

Szkoda że byłem sam jak palec ani jednego mutoru nie widziałem :(

LwG

może w Dębicy i okolic już wszyscy skończyli sezon :( ..

Coś czuję że będę jeździć do pierwszego śniegu. Wczoraj P. pogodyn w tv zapowiadał najbliższe 2 tygodnie takiej aury;)

Panowie... Panie... wczoraj na trasie Pawłowice-Cieszyn (s1)-Ustroń-Wisla-Szczyrk - motocykli mijałem conajmniej 50

Edytowane przez biernus

Sprzętów chyba więcej teraz jeździ niż po zimie ; ) Oby do moto mikołajów nie spadł śnieg : D

Przez sobotę nawinąłem ok 200 , niedziela ok 100 - nieźle jak na listopad :)

W sobotę spotkałem pod siedlcami na CPN dwóch pędziwiatrów na R1 i GSXR 1000 , dopiero co nabyli swoje mustangi je oblatywali.

Po za tym sporo cruiserów po drodze .

Małolaty w bluzach , dżinsach i adidasach już po wymiękali .

Panowie śmigamy puki się da.

może w Dębicy i okolic już wszyscy skończyli sezon :( ..

Witam.

Zartujesz. Dzisiaj 400km w 12 bajkow bekło...

pozdrawiam

nezka

A co powiecie na dziś? 3°C, ale z tak mroźnym wilgotnym powietrzem, że nie da rady ustać w miejscu 30 minut, a co dopiero na moto jechać. Pewnie lepszy strój zimowy i manetki podgrzewane by wiele dały. Niestety jeszcze tego nie mam i obawiam się, że ostatni weekend był ostatnim w sezonie na sensowne jeżdżenie. Teraz pozostaje przetoczyć się na chwilę, ale w moim wypadku to będzie więcej ubierania niż jeżdżenia, a strój na cebulę mało pomaga...

Chyba będzie trzeba moto odstawić, także ze względu na brak czasu w tygodniu - ten cholerny zmrok o 16ej...

Zauażyliście, że o tej porze roku 5C na termometrze to nie to samo 5C (odczuwalnie) co wczesną jesienią?

wlasnie wrocilem z malej przejazdzki 20km ale p**dzi waiatrem nieziemsko. Moze gdybym mial normalne skorzane rekawice bylo by lepiej. Ale jakos nie chce chowac bandziora za dlugo stal w garazu w oczekiwaniu na wskrzeszenie :vroom:

ja mam normalne, skórzane rękawice. Uwierz, że lepiej nie jest. Tu potrzeba jakiś ocieplanych + manetki grzane.

ja mam ogrzewane manetki ale pomaga tylko od wewnętrznej strony dłoni a od zewnetrznej juz niestety nie jest tak idealnie .

u mnie było dziś 4 st, piękny błękit, ale nie wyjechałem, jednak za zimno. Zamiast w aptece na leki, wolę kupić olej z filtrem.

u mnie było dziś 4 st, piękny błękit, ale nie wyjechałem, jednak za zimno. Zamiast w aptece na leki, wolę kupić olej z filtrem.

No dokładnie z tego założenia wyszedłem. Jak zobaczyłem że słońce świeci to heja na moto. Jak już poszedłem do garażu zrobiło się mniej fajnie. A jak wyjechałem szybko zmieniłem plany wycieczki... Jak tak dalej pójdzie to moto na kołki idzie. Tylko jak tu zmienić olej, kiedy klucza w dłoni nie idzie utrzymać :(

MetalBeast juz nie mow ze tak zimno :lol: Powiem wam znowu bylem sie brykac na dziorze i im wieksza predkosc tym zaczelo robic sie cieplej, w okolicach 180-200 juz zimna nie czulem. Nie wiem czy to dlatego ze wsyztskie miesnie pracowaly zeby mnie z moto nie zdmuchnelo, czy adrenalina sie pobudzila czy wszystko naraz...

Czemu w lipcu-sierpniu nie bylo takiej pogody jak teraz :(

Edytowane przez logicsys

Pojeździłem dzisiaj troszeczkę. Tylko tak, po moim mieście, wokół "komina".

Zimno było. Na dalsze trasy za chłodno. Ale i tak "banan" był na buzi, he he.

Muszę stwierdzić, że chyba nadszedł czas kończyć sezon :(

Edytowane przez toooomelo

Czemu w lipcu-sierpniu nie bylo takiej pogody jak teraz :(

No chyba oszalałeś!

Ja bym nie chciał, żeby w lipcu-sierpniu były w ciągu dnia 2 stopnie celsjusza :P

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Share

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony akceptujesz regulamin oraz politykę prywatności.Regulamin Polityka prywatnościUmieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.