Skocz do zawartości

Promocje, Przeceny, Okazje

skins81
 Share

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Chciałem zaproponować by w tym temacie umieszczać różne promocję, przeceny i okazję w sklepach stacjonarnych i sklepach internetowych.

Może akurat ktoś będzie na kupnie czegoś czy to bucików czy kurtki i będzie miał od razu jakąś szansę by coś znaleźć ciekawego w dobrej cenie.

Jeżeli administratorzy się zgodzą to można temat przykleić by nie zawieruszył się gdzieś pomiędzy tematami.

Przykład : wykukany przeze mnie :D

Inter motors --- Wielka wyprzedaż 2011/2012 ---

Edytowane przez skins81
  • Upvote 1

Jest przyklejony o kuponach, więc można chyba i tam dopisywać. Ale ta promocja co podałeś... kombiki z 4,5kzł na 1,9kz, to pokazuje jaką mają marżę, myślę, że na tych za 1,9 też mają niebanalną prowizję. Ech :unsure:

jak coś konkretnego z IC potrzeba to dawać znać - zadzwonie i zobaczę co da się urwać

jak coś konkretnego z IC potrzeba to dawać znać - zadzwonie i zobaczę co da się urwać

Masz jakieś dodatkowe zniżki???

Cenowo fajnie wypadają niektóre rzeczy , mi te skóry wpadły w oko : IXON skórzana QUARTZ , IXON skórzana FAMOUS.

Pozdrawiam.

Edytowane przez Dural

z ixonem trzeba strasznie uwazac z rozmiarem....kiedyś sprowadzili mi kurtale XXXL a jak zakładałem to wystarczyło tylko na jedno ramie :D

kombiki z 4,5kzł na 1,9kz, to pokazuje jaką mają marżę, myślę, że na tych za 1,9 też mają niebanalną prowizję. Ech :unsure:

norma, mój kosztował ciut ponad 1kE wg.cennika a dałem coś koło 500E u dobrego znajomego :)

Dlatego o rabaty trzeba się targować bo mają z czego zejść

Dokładnie tak jest jak napisaliście powyżej. Ceny są specjalnie zawyżane żeby można było robić "promocje" i "rabaty po znajomości". Niestety tak już jest w dzisiejszym świecie, nie tylko w branży odzieży motocyklowej. Moja kurtka w katalogu kosztowała 1200 zł, na stronie sklepu jest w cenie 980 zł, a ja ją kupiłem za 750 zł. :)

Mam zniżki ze względu na warsztat - jak coś potrzebuję to dzwonię do nich i indywidualnie ustalam na ciuchy - prócz tego mam jeszcze powerbike'a, klase i parę innych też się znajdzie

http://allegro.pl/buty-motocyklowe-sportowe-sidi-stealth-st-46-i1923908946.html

Tutaj sa czasem tanie rzeczy. Te buciki udało mi sie upolować 200-300 mniej niż średnio na allegro. Swoją drogą ktoś coś kiedys kupował przez ten sklep? W poniedziałek-wtorek mam zamiar im przelać kasę więc opinie wskazane

byłem wczoraj w intermotors...........BIEDA maksymalna........w salonie praktycznie tylko KTMy stoją i robia sztuczny tłok....

na pytanie o rekawice SP1 (które na stronie IM są za 250zł) koleś stwierdził,że nie były produkowane czarno-białe (śmiech) i ogólnie nie sa w promocji tylko kosztują 550zł bo to nowy model (2009?!?)......grzecznie wyszedłem bo prawie śmiechem zabiłem....na stronach IM w sklepie też jak za PRL na półkach....tylko ocet :lol: :lol:

Około 2 tygodnie temu kupiłem w InterMotors kask o około 400zł. taniej niż na allegro. A z tej promocji to radzę korzystać przez sklep internetowy tzn. zamówić coś do pobliskiego oddziału lub bezpośrednio do siebie, z kaskiem nie miałem problemu bo wcześniej też śmigałem w kasku tej samej marki, więc nie balem się o rozmiarówkę.

http://allegro.pl/buty-motocyklowe-sportowe-sidi-stealth-st-46-i1923908946.html

Tutaj sa czasem tanie rzeczy. Te buciki udało mi sie upolować 200-300 mniej niż średnio na allegro. Swoją drogą ktoś coś kiedyś kupował przez ten sklep? W poniedziałek-wtorek mam zamiar im przelać kasę więc opinie wskazane

Również zastanawiam się nad kupnem papuczy od nich, sprzedawca ogólnie znajduje się w UK bo nawet nr telefonu angielski, będąc kiedyś w UK widziałem, że ciuszki motocyklowe można u nich w sklepie wyrwać taniej niż u nas w Polsce, a koleś może ma jeszcze dostęp to hurtowni i dlatego ma atrakcyjne ceny.

Obawiam się jedynie reklamacji. Buty do UK wysyłać. Kto wie jak by to było.

od GhostBekes`a kupiłem w tym sezonie kask. Predpłata, przelwe na konto. Wszystko bez najmniejszego problemu, a i dobra komunikacja przez gg/skype oraz mail. Pytajac o reklamacje to tak, trzebaby towar wysyła do UK. To chyba jedyny minus. Jak ja kupowałem kask, to cena nie była duzo mniejsza niż w PL (tylko że oni mieli malowanie czewone :P). Wiec pozostaje kwestia nieco tańszego towaru w zamian za ewentualne wieksze trudności podczas reklamacji.

Cześć, właśnie dostałem w mailu, więc wrzucam

W porównaniu do allegro, niektóre ceny są sporo niższe.

Zapraszamy w sobotnią noc 26.11.2011 do Honda Plaza przy ul. Malowniczej 29a w Warszawie!

W godzinach 14:00-22:00 ceny na kaski, odzież i akcesoria w Honda Plaza będą niższe niż kiedykolwiek! Przeceniamy wszystkie artykuły w naszym salonie, w tym:

* Buty Sidi,

* Buty Falco,

* Bieliznę termoaktywną Brubeck,

* Kaski Arai, HJC, Fox,

* Odzież i akcesoria Alpinestars,

* Odzież tekstylną Modeka,

* Odzież skórzaną, buty i rękawice Arlen Ness i Berik,

* Odzież tekstylną, skórzaną, buty, rękawice i akcesoria Held,

* Chemię S100,

* Oryginalne akcesoria Honda Access,

* Spodnie dżinsowe Mottowear,

* Rękawice i odzież Bering,

* Wiele, wiele innych.

RABATY SIĘGNĄ DO PONAD 70%!!

Tej nocy będzie można zakupić np.:

* Kaski Arai Axces w cenie 1179 zamiast 1649!

* Kask Arai SZ-RAM 3 w cenie 1099 zamiast 2049!

* Buty Shift Combat r. 10 w cenie 339 zamiast 599!

* Kombinezon skórzany Arlen Ness 8312 r. 56 w cenie 1399 zamiast 2399!

* Spodnie tekstylne Bering PRP 180 r. M w cenie 109pln zamiast 339!

* i wiele, wiele innych!

Do każdego zakupu za kwotę większą niż 2000pln prezent! Zbierz znajomych, kupując razem za kwotę większą niż 2000pln każdy z was otrzyma prezent!

Dodatkowo, tylko tej nocy:

* Zamówisz oryginalne akcesoria Honda Access z rabatem 20%!

* Rezerwując wizytę w naszym serwisie uzyskasz 20% rabatu na usługi serwisowe!

TAKA WYPRZEDAŻ JUŻ SIĘ NIE POWTÓRZY!

Nie przegap okazji - zapraszamy od 14:00 do 22:00 w sobotę 26.11.2011!

tel. 22 431 00 00 , moto@hondaplaza.pl

Honda Plaza, ul. Malownicza 29a, Warszawa

Ciekawe po ile buty Sidi będą mieli? Ale do Warszawy raczej z Poznania nie chce mi się jechać.

No właśnie sam się zastanawiam nad Sidi... reszta przecen wygląda zdrowo, może i na Sidi spuszczą przyzwoicie.

W razie czego jednego z kolegów ze stolicy poprosimy o wizytę w sklepie i zrobienie zakupów ;)

Edytowane przez Sulik

No i znów nie ten rejon co trzeba ciągle tylko Warszawa promocja, promocja.

A może by tak Kraków lub okolice, miałbym wtedy nie daleko.

Chętnie bym jakieś buciki SIDI wykukał i kupił :angry:

W Krakowie stary to zapomnij. Co bym nie kupował to było taniej zamówić kurierem z innego miasta niż kupować w Kraku. Tu tylko kilka sklepów zachowuje się fair a reszta to szkoda gadać.

Przykład: oglądałem kufer Kappa za 620 zł sprzedawca mówi że spuści mi na 600zł - kupiłem z motobagaż za 450 +przesyłka.

Ja ostatnio dostałem 150 pln zniżki na kurtałe dla dziewczyny w sklepie w Krakowie, który się znajduje na Kijowskiej i to była najniższa cena tej kurtki jaką widziałem gdziekolwiek (internet, inne sklepy w krk). Teraz mają wyprzedaż różnych marek, ale nie pamiętam jakich dokładnie (nie mam hajsu to nie wnikałem dokładnie ;) ).

Nie żeby jakaś kryptoreklama czy coś, ale chłopaki naprawdę spoko mają ceny, także nie ma co generalizować :)

Nowe AGV Stealth za 380 zł. (przecena z 1080)

http://sklep.motorista.pl/kask-motocyklowy-agv-stealth-grifo.html

tu macie katalog ze wszystkimi wyprzedażami:

http://www.intermotors.pl/pliki/File/MOTOCYKLE/intermotors_gazetka_ok.pdf

W niektóre ceny nie chce się wierzyć...

Pozdrówa

Edytowane przez Sulik

W niektóre ceny nie chce się wierzyć...

ja też sprzedam Haykę w promocji- 99tys PLN tylko teraz rabat aż 75% a cena to jedyne 25 tys PLN

połowa tych ,,promocyjnych" cen jest na fc.moto tańsza o 20% ;)

w intermotors jeszcze ciekawsze są wyprzedaże dla firm - np. zestawy napędowe po 300zeta....

Kupiłem dziś w Honda Plaza (Wa-wa) jeansy MOTTOWEAR CITY NT za 306 zł ... tak więc szału nie ma ( z tymi promocjami do 70%) :lol: ale zawsze parę dych taniej ...

MOTTOWEAR-CITY-NT-BLACK-300.jpg

I rękawice HELD CHILL za 113 zł

c_big10905780.jpg

Edytowane przez Wiking

• Christoph changed the title to Promocje, Przeceny, Okazje
  • Gregu unlocked this temat
  • Christoph pinned this temat