Skocz do zawartości

Wydech - Tłumik Akcesoryjny - Jaki?

VooR
 Share

Rekomendowane odpowiedzi

Jest, średnicy. Natomiast w zestawie powinni być wszystko do montażu. Dziwne że musiałeś coś dokupowac

wysłane z mojego HJC przy użyciu wizjera

Dokupić musiałem tylko obejmę bo nie było a uszczelnienie przełożyłem ze starej rury choć było trochę zabawy żeby jego nie uszkodzić :/

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Miał ktoś doczynienia z tą firmą ?http://www.dewils.eu

Myślę nad zamówieniem tłumika, w sumie podoba mi się takie rzemiosło i te surowe spawy itd. gdzieś widziałem zdjęcie Inazumy z tym wydechem i się zainteresowałem cena w sumie nie duża i wygląda solidnie.

Edytowane przez jachu354

ale będzie nakurwiał jak dziki, powodzenia w trasie :D

• 2 weeks later...

Miał ktoś doczynienia z tą firmą ?http://www.dewils.eu

Myślę nad zamówieniem tłumika, w sumie podoba mi się takie rzemiosło i te surowe spawy itd. gdzieś widziałem zdjęcie Inazumy z tym wydechem i się zainteresowałem cena w sumie nie duża i wygląda solidnie.

jak zamówisz to sie pochwal i pisz co o tym sądzisz. bo widzę że ceny mają rozsądne, a raczej ciekawe(ok 400-500zł? dobrze widzę?)

a tak brzmi ich tłumik na bandycie 

https://www.youtube.com/watch?v=RV1cM12aL4w

Mam już go u siebie zmontowany i na żywo mogę odsłuchać;) bez porównania na filmiku a na żywo,i bez db killera jest naprawdę w CH.. głośny

ImeNs  : ak zamówisz to sie pochwal i pisz co o tym sądzisz. bo widzę że ceny mają rozsądne, a raczej ciekawe(ok 400-500zł? dobrze widzę?)

Raczej zobacz w ten dział , tam jeszcze nie byłeś 

https://polishbanditcrew.pl/topic/6899-zanim-si%C4%99-przywitasz-i-rozpoczniesz-pisanie-nowego-tematu-na-forum/

Edytowane przez kwinto59

A czy ktoś bawił się w chinole?

Chodzi mi o podrabiane Akrapy itp, coś jak z tego filmu:

https://www.youtube.com/watch?v=1vbUT9fem_Y

jak kolega z pracy kupi do skuterka, obejrzę i napiszę, pozostaje tylko kwestia ceny dorobienia dolotów

ale jak ma mi wyjść ok 7-9paczek za wszystko, to jednak zrobię w pl na zamówienie całość (jakoś bardziej mnie to przekonuje )

aczkolwiek jak z cabsem jechałem ostatnio, to się zastanawiam czy jednak nie wolę tego swojego seryjnego powarkiwania :P

• 4 weeks later...

Nie będę zakładał osobnego tematu a mam pytanko. Czy tłumik IXILa z wodniaka dedykowany od 07r (GSF 650) usadowi się również w olejaku 06? Chodzi mi dokładnie o tę sztukę - http://motoakcesoria.com/koncowki-slip-one/tlumik-ixil-suzuki-gsf-650-n-bandit-/-gsf-650-s-bandit-07-15-/-gsx-650-f-08-15-typ-l2x.html?gclid=Cj0KEQjwmcTJBRCYirao6oWPyMsBEiQA9hQPbkIRkdUB4EhgQrcywXhHMWbQVrZscAR5WPEJQbpGimYaAmFT8P8HAQ

Tłumik w końcu wymieniony na Leovince SBk, niżej zostawiam efekty mojej pracy. Później jeszcze wrzucę video nagrywane Gopro, to poniżej jest nagrywane telefonem, youtube strasznie psuje jakość...

Zacny wydech. Podobały mi się.

Gratka :)

Za uboga mieszanka i zbyt wysoka temperatura spalin :P 
A tak serio to reklamuj i dawaj znać jak podchodzą do klienta ;)

jak polski dystrybutor to reklamuj nie bedzie problemu no chyba ze to polski dystrybutor tlumikow z chin ,sam mam ixila pare lat i wyglada o niebo lepiej  i niech mi teraz powie jakis zwolennik produktow z aliexpres ze robia je na tej samej lini co oryginaly ;)

A zobaczcie co zrobiło się z nowym IXIL-em po przejechaniu 350km :/ dc58aa55e932deddc4dae28abc5b4f08.jpg

41e4a64b2f4ba38a288357aa55b80d61.jpg0ce6d58a5fdfbde8b21875931e2fc3ba.jpg

Powiedziałem co wiedziałem. O!

może to był egzemplarz kolekcjonerski tylko do oglądania a nie do użytku :D 

Za uboga mieszanka i zbyt wysoka temperatura spalin :P

A tak serio to reklamuj i dawaj znać jak podchodzą do klienta ;)

Odezwałem się do sklepu który mi go sprzedał... już działa w mojej sprawie, oczywiście wszystko fajnie i z zaangażowaniem... napisałem też na FB do IXIL Polska czy spotkali się z taką sytuacją... również szybko otrzymałem odpowiedź.

"Cześć

Mieliśmy dosłownie parę podobnych przypadków, prawdopodobnie wystąpiła wada materiału. jesteśmy w kontakcie z producentem i z Twoim sprzedawcą więc proszę cierpliwie oczekiwać na odpowiedź od niego "

Więc chwilowo czekam :/ chciałem trochę polatać po mieście ale niestety wada się pogłębia także jestem trochę uziemiony z moto :/

Narazie mimo wszystko jestem dobrej myśli :)

jak polski dystrybutor to reklamuj nie bedzie problemu no chyba ze to polski dystrybutor tlumikow z chin ,sam mam ixila pare lat i wyglada o niebo lepiej i niech mi teraz powie jakis zwolennik produktow z aliexpres ze robia je na tej samej lini co oryginaly ;)

Na bank jest to oryginał... potwierdzone w IXIL Polska... wydech posiada indywidualne ocechowanie :)

Nie ma lipy...

A chińczyk siedzi i zawija w sreberka ...

Po raz kolejny powiem - TYLKO YOSHIMURA  :o: 1989 złotych, ale wydech pierwsza klasa - brzmi należycie, wygląda dobrze i nic złego z nim się nie dzieje - zaliczył kilka szlifów w gymkhanie i nie tylko i poza lekkim otarciem nic :P

leovince gp pro, forumowa legenda. jak się nie sprzeda to na zlot go założę.

Edytowane przez krynio

Jest odpowiedź i stanowisko IXIL Polska oraz mojego dostawcy wydechu...

Otwórz zdażyło się że kilka końcówek miało wadę materiałową i IXIL to reklamuje bez oporów. Mają wysłać do mnie końcówkę z innych materiałów z Hiszpanii także temat będzie rozwiązany.

Wymiana to 4 nity także może powinienem marudzić że czemu mam to robić, ale wole wymienić końcówkę sam jak wysyłać w świat wydech i czekać bez moto ;)