Skocz do zawartości

Nasze Filmy z Jazdy

Pitbull
 Share

Rekomendowane odpowiedzi

Krótki filmik z dzisiejszego szutrowania. Tylko nie wiem, dlaczego player odpala go w środku, zamiast od początku - o, chyba naprawiłem.

Nawet se jakoś radzą te nowe oponki, mimo że są typowo szosowe.

Edytowane przez maniomen

14 godzin temu, maniomen napisał:

Krótki filmik z dzisiejszego szutrowania. Tylko nie wiem, dlaczego player odpala go w środku, zamiast od początku - o, chyba naprawiłem.

Nawet se jakoś radzą te nowe oponki, mimo że są typowo szosowe.

Byś się musiał skumać z naszym offroadowym kolega @Emilian on też uwielbia takie klimaty 😁

W dniu 27.10.2023 o 16:44, Conorian napisał:

Trochę to trwało ale jakoś udało się skończyć :P

14 letni laptop nie radzi sobie już z programami do filmów :D

Dopiero teraz obejrzałem. Bo tak po prawdzie teraz dopiero zauważyłem.

Fajnie się ogląda. Fajnie skomponowana treść i dialogi. Ogladałem z zainteresowaniem.

I fajna wyprawa. Też bym się wybrał. Mam cichą nadzieję że przyjdzie taki czas. Póki co szczerze zazdroszczę.

Szacun za ogarynanie tej opony. Wiem że masz smykałkę do takich rzeczy ale znalezienie gdzieś tam dentki to niezłe wspomnienie.

Świetny :)

2 godziny temu, Neonkin napisał:

Dopiero teraz obejrzałem. Bo tak po prawdzie teraz dopiero zauważyłem.

Fajnie się ogląda. Fajnie skomponowana treść i dialogi. Ogladałem z zainteresowaniem.

I fajna wyprawa. Też bym się wybrał. Mam cichą nadzieję że przyjdzie taki czas. Póki co szczerze zazdroszczę.

Szacun za ogarynanie tej opony. Wiem że masz smykałkę do takich rzeczy ale znalezienie gdzieś tam dentki to niezłe wspomnienie.

Świetny :)

Dziękuję :)

4 godziny temu, Conorian napisał:

Dziękuję :)

Bardzo proszę :), nie długo usiąde do tej produkcji z NordKappu bo też zauważyłem :)

57 minut temu, Neonkin napisał:

Bardzo proszę :), nie długo usiąde do tej produkcji z NordKappu bo też zauważyłem :)

Zapraszam.

Niedługo pojawi się jeszcze druga część TET Polska (składa się) i TET Bałkany (wyjeżdżam w ten weekend) :P

powoli bo nie wiem czy zdąże oglądać :)

W dniu 1.03.2024 o 01:03, Conorian napisał:

Przed chwilą udało mi się skończyć. Zapraszam do oglądania ale uprzedzam, że nie będzie krótko :P

Obejrzałem. I to nie sam. :)

Zostałeś obkomentowany :)

Ciekawe. Bardzo. Film trochę trwa choć jak na taki wypad nie jest jakoś długi. Jest treściwy i czas mija przyjemnie. No wlewa ciekawość w tym co będzie w dalszej części.

Warto było poświęcić czas :) 

Fajna przygoda. Chyba jeszcze tam wrócisz co?

Podziwiam Twoją umiejętność planowania i oceny sytuacji.

Dwa pytania?

Nie boisz się sam? Jakby tak nie do końca pytam o ten trip raczej o TET. Wiesz jakiś wypadek i wezwanie pomocy?

Czy używasz mikrofonu zewnętrznego?

W dniu 9.06.2024 o 11:52, seebst napisał:

Byś się musiał skumać z naszym offroadowym kolega @Emilian on też uwielbia takie klimaty 😁

@seebst wiesz co lubię ;) @maniomen fajnie się śmiga po leśnych trasach co :)
Ja ostatnio nakręciłem 661 km jednego dnia w tym ok. 420 km po Słowacji, gdzie były odcinki poza asfaltem ;)
łagodniejszy klimat, bo nie jechałem sam, ale im trudniej tym ciekawiej jak dla mnie :D 

• 2 weeks later...

Specjalnie dla @Havana Bob :)

• Upvote 2

W dniu 23.06.2024 o 13:57, Emilian napisał:

@seebst wiesz co lubię ;) @maniomen fajnie się śmiga po leśnych trasach co :)
Ja ostatnio nakręciłem 661 km jednego dnia w tym ok. 420 km po Słowacji, gdzie były odcinki poza asfaltem ;)
łagodniejszy klimat, bo nie jechałem sam, ale im trudniej tym ciekawiej jak dla mnie :D 

Twoje i @Conorian relacje pokazują mi, że jednak nie do końca jestem dziwakiem. Też uwielbiam boczne drogi ;) Co prawda, nie aż tak ekstremalne jak wy, ale ... :)

@Tomekkażdy z nas ma swoje dziwactwa i najważniejsze by one były dla nas czystą przyjemnością :)
Jeździjmy ile się da i gdzie lubimy :D [ w miarę legalny sposób nie niszcząc natury ;) ]

• 2 weeks later...
Teraz, Conorian napisał:

Druga część (ostatnia) moich zmagań z TET Polska. Zapraszam do oglądnięcia :)

• Upvote 1

• 4 weeks later...

Tutaj macie urywek z niedzielnej przejażdżki, gdzie sprawdzałem sprawność układu hamulcowego w Intruderze. Policja zmotywowała mnie do mocniejszego wciśnięcia klamek.🙃

Tak. Zdecydowanie ten motocykl ma nieadekwatne hamulce do masy, zwłaszcza jakby się jechało w 2 osoby.

• Upvote 1

Niezły spowalniacz 😉

• 3 weeks later...

• Like 1
  • Upvote 1