Skocz do zawartości

Szyba Turystyczna Do Bandita S-Ki - Jaka?

Gość Christos
 Share

Rekomendowane odpowiedzi

https://polishbanditcrew.pl/topic/28578-s-deflektor-moto-adv-t2/

Tu masz link do tematu, w którym sprzedać chcę swój deflektor. W moim przypadku, jeśli tylko się o parę centymetrów pochylę, to jest idealnie. Masz tam zdjęcia, zobacz sobie.

Mój jest T2, nie premium. Na szybę mi pasuje, tylko gdyby był jeszcze o jakieś 3 cm wyższy, byłoby idealnie.

Deflektor założony, zobaczymy jaka różnica będzie...tylko na razie leeeejeeeeeeeeeeeee

A homo to cos posiada?

Moze w Pl to olewaja a gdzie indziej mozesz zaplacic. :(

Na razie testuje ustawienia, leciałem teraz tak do 110 i jest duuuuużo lepiej, zobaczymy co dalej.Zdam potem relacje ba zaraz jade z plecaczkiem

https://lh3.googleusercontent.com/zLGDOx9ofS0vuZkiqFrGGuMswFdk6A3gQvlenCOyRiSAdt_53HlgkqXNuk-rkfCxWr-3INnd_v4Ctn49Q5_0M-yzHnvo8DsfbNdwFrIznoJGljZdoSmWCaEHywswxU96mhJ0h0RaXkiYGKerD9w3K3YL9P50Me09bFpkbXsBuE3fUSmDskagjYfQMYCYQmvONNxjTfJySWhDM1ApgbtHtPYLyv2G7bhhHIj-dAdS13jJtnXiR6ySmw1h6wMJ5pS3l0jkc52nAeT-ZSC_fV_h9af6h6um6W2N97ffv2j-vYlIxk_T-nxKzJonPqbLVel1hAo0nc-81gF6YjKL83Uy9uS56ZMOcz8FT2fG0eVDxp1bT9aw6w04mbhHMLLxtObF51_5lDtYzuxDYq8QeE2MabVTLGvxhUK5b0SUpZA3jis1XFddwF0XQIS17q7OsbL3GKe3VSjY2eYbhJ2gRk5LrjskDssqPx7EyCf_4_W4mKl9axRpgpDPY7TgkQwL-Ht-JVPKrYNW63qXA4UBtaBGcfYgUBShj8kv0B8C3s0fzKDoT2k0IOSdWykfd4Ckwdkd5mUnYPqKXpt_eBo-rF92VnoZh_UH1K_-J1q6S5uhRKZbtRwl=w524-h698-no

więc tak, w takim ustawieniu deflektora 130 z pasażerem latałem i powiem że jest lepiej nawet dużo lepiej, wcześniej przy 130 wydawało mi się że wyrwie mi głowę bo podmuch z owiewki wpadał mi dokładnie pod kask, było to nieprzyjemne.Teraz wieje ale zupełnie inaczej ten wiatr jest jakby rozbity i nie stanowi problemu.Jeśli chodzi o głośność to nie wydaje mi się żeby coś się zmieniło przy 70 80 jest lekki świst potem już szum

Edytowane przez luckat

Zapodaj jakieś fotki z zamontowanym deflektorem, bo ten link, co wstawiłeś, coś nie działa.

• 5 months later...

Mam nadzieję, że nie odgrzebuje bardzo starego kotleta ale chyba lepiej napisać tutaj, moto mam z seryjną szybą jak wiadomo jest tak sobie. Na dzień dzisiejszy ktoś poleci coś względnie lepszego od serii? Wyższa szyba / deflektor ? Ewentualnie może ktoś ma albo widział coś fajnego na zbyciu? b1200s (05r)

Mam nadzieję, że nie odgrzebuje bardzo starego kotleta ale chyba lepiej napisać tutaj, moto mam z seryjną szybą jak wiadomo jest tak sobie. Na dzień dzisiejszy ktoś poleci coś względnie lepszego od serii? Wyższa szyba / deflektor ? Ewentualnie może ktoś ma albo widział coś fajnego na zbyciu? b1200s (05r)

Widziałem kiedyś do Twojego modelu zajebistą szybę, była wysoka i dodatkowo wygięta, spróbuję poszukać. W moim modelu testuję teraz kappę akcesoryjną, no ale przy moim wzroście to rewelacji nie ma, dołożę teraz jeszcze deflektor do niej zobaczymy jak będzie.Myślę jednak że szyba plus deflektor lepsza sprawa, bo w gorące dni można sam deflektor ściągnąć i poczuć przyjemny wiaterek, niż wielka szyba która wszystko odbiera ;)

Loster wygląda fajnie, cena jest przystępna a przed wiatrem chroni bardzo dobrze. Miałem jeszcze doczynienia z szybą mgg w tym modelu i też jest ok ale ochrona przed wiatrem jest gorsza.

Fotki lostera są w mojej galerii.

Loster wygląda fajnie, cena jest przystępna a przed wiatrem chroni bardzo dobrze. Miałem jeszcze doczynienia z szybą mgg w tym modelu i też jest ok ale ochrona przed wiatrem jest gorsza.

Fotki lostera są w mojej galerii.

Gdzie można nabyć takiego lostera?

Obie napisane do bandita 00-04 a ja mam 05r.. podejdzie?

To są szyby do 2gen więc podejdzie :)

Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka

U mnie w kartonie jeszcze mgg. Moze za jakis tydzien sprawdze jak dziala :)

No to teraz pytanie, LOSTER CZY MGG ? loster widze wyższa chyba, MGG jakaś bardziej w szerz niż dłuż idzie ;)

Wieczorem moge Ci wrzucic zdjecie moto z losterem i mgg.

Wieczorem moge Ci wrzucic zdjecie moto z losterem i mgg.

I super, czekam i dzięki :)

I super, czekam i dzięki :)

ihost_1488494014__20150811_111647_1.jpg

Czerwony ma mgg a niebieski lostera :)

Dzięki za zdjęcie, tak jak myślałem, mgg bardziej ścięta a loster jednak trochę bardziej wyprostowana, czy orientujesz się o ile cm są wyższe te szyby od seryjnej ? oraz którą byś polecił? Na pierwszy rzut oka stawiam chyba na lostera :)