Skocz do zawartości

Co Dzisiaj Zrobiłem Przy Swoim Motocyklu...

wolnemiasto
 Share

Rekomendowane odpowiedzi

Ja dzisiej podczas jazdy trafiłem jakiegoś psiaka ( wybiegł mi z jakiegoś podwórka ) i zmokłem  troche

Edytowane przez nitro1

Plan jest przejeździć 2-3 sezony bez większych wkładów - zmienić olej, gumy i śmigać dalej. Ale wiadomo - to jest studnia bez dna...Mógłbym zrobić mniej ale najpierw zamówiłem części a później zacząłem rozkręcać i np napęd, klocki, i tarcze sprzęgła są powiedzmy w połowie zużycia ale jak już mam to wsadzam nowe żeby się nie martwić. Te zostawię na czarną godzinę może kiedyś nie będzie kasy, a trzeba będzie zmienić coś na szybko. W przyszłości jeszcze zmiana przewodów na oplot. Także będzie w co wkładać monety nie mówiąc o tym, że pomału chcę skompletować porządne ciuchy dla mnie i plecaczka, a na to też można wydać 2x więcej niż na ten cały serwis. No ewentualnie za rok będziemy myśleć o jakimś tuningu może wałki, może kąt zapłonu. Polatamy zobaczymy na razie chce mieć moto w którym nie można się do niczego przyczepić :)

3majcie sie! LWG udanego sezonu

walki to tylko do zapierdalania, Na walkach z gixa zabiera dol (opinie uzytkownikow). Do swojego wsadzilem gazniki z gixa 38, owale k&n, wyprzedzenie zaplonu i jest bosko. Mozna jechac w okolicach 2,5-3tys obrotow bez problemowo, a przy 4 zrywa czapki z glow. Kolo 6-7 zaczyna sie kolejne jebn^&%$ :)

Spuscilem sie wczoraj na widok pomalowanej ramy i felg.

:applause:

Spuscilem sie wczoraj na widok pomalowanej ramy i felg.

:applause:

czerwone fele ładne som :D

Widzialem widzialem,ciekawe co bedzie dalej,jakie kolorki?

Nie patrz na błędy, to tylko Sony Solniczka

polki, wahacz, rama - czarne.

felgi, dekle silnika - czerwone.

bak wyciagniety, blotnik - malowanie XR69

polki, wahacz, rama - czarne.

felgi, dekle silnika - czerwone.

bak wyciagniety, blotnik - malowanie XR69

Superrr tylko te dekle hmm no ale napewno to dobrze przemyslales/zaprojektowales wiec spoko,a przypomnij mi to xr69?

chcialem dekle na inny kolor. piec bedzie na czarno odnowiony. poczatkowo caly piec mial byc czerwony...

XR69 TTFI

F1TT010.jpg?222

Dziś chciałem zamontować owiewkę... Hmmm... ale muszę nad tym trochę posiedzieć dłużej....

chcialem dekle na inny kolor. piec bedzie na czarno odnowiony. poczatkowo caly piec mial byc czerwony...

XR69 TTFI

Jesli takie malowanie to zwracam honor z tymi deklami,a zarazem jestem bardziej ciekawy efektu końcowego.Powodzenia

W niedziele uje... więc umylem, nasmarowalem łańcuch i czekam na pogode.

Jeszcze trzy godziny i znow mam weekend. :D

Ja tam mu wstawiłem porządnie, po synchro i ustawieniu mieszanki pięknie idzie i nadupca marchewami, że aż miło na sercu. Rzadszy olej w lagach tez in plus. Chyba czas zabrać się za bak i zbierać dolary na sietafakin kubki zegarów.

Pozbyłem się DBkilera :zeby: Ładnie gra to 1,2 na Leo SBK

No i miałem zaczekać z oplotem ale stwierdziłem, że jak był syf w zaciskach i wypucowałem na błysk to szkoda teraz zakładać brudne przewody. Także wczoraj założyłem oplot. Lintek (opisywany na forum) w układzie F. Do Inazumy spasowały idealnie te od modelu B1250. Koszt 159zł z przesyłką. w czwartek poskładać wahacz, zakucie łańcuchów, zawory, wymienić filtry wkręcić świece, zalać olej i zakręcić rozrusznikiem. Martwię się trochę o aku ale zobaczymy co to będzie 3mam kciuki.

Ja technicznie na sezon ogarnąłem sprzęt na cacy i teraz pozostaje kosmetyka, więc dzisiaj po pracy zakładam zaślepkę na śrubę mocującą wahacz w ramie (nie wiem gdzie się podziała poprzednia), zakręcam ładniutkie nakrętki (pod kolor ramy) na wentylki :usmiech: a po Świętach przy ładnej pogodzie pozostanie porządne mycie moto i woskowanie :oczko: 

Przykręciłem z rana tłumik, bo o godzinie 1 w nocy mi sie odkręcił i jechałem przez Kraków bombowcem :D

Zrobiłem wózkem z Tosią z 20km z buta po parkach!!! .... a nie. To nie forum super-mamusiek :P

...

Poluzowałem śruby w koletorze! :D   Zabieram się za naprawę korka w misce po świętach.

Edytowane przez MetalBeast