Skocz do zawartości

Przyśpieszenie Bandit A Fazer

alien2004
 Share

Rekomendowane odpowiedzi

racja, racja, racja. Fazer jest szybszy i juz.

Witam ponownie. Aby uściślić bo dzisiaj dopytałem. Jest to Fazer FZ6 S2 z 2005r. o mocy 98KM, czarny silnik. Korzystając dzisiaj z ładnej pogody polecieliśmy w trasę ponad 300 km nad morze i z powrotem. Przedtem jednak dzięki Wam wytłumaczyłem koledze jak ma zmieniać biegi aby wykorzystać potencjał jego silnika. Co się okazało? Niestety odchodził mi, nie była to duża przewaga ale jednak nie miałem już szans aby go objechać. :zniesmaczony:

W takim razie chyba nie będę bratu tłumaczył jak ma zmieniać biegi w swoim fazerze bo jeszcze mnie objedzie :D

piszesz ze fz6 z pierwszych lat produkcji (2004-2006) miały 78km. jednak zostanę przy swoim i napiszę że miały one 98km. ujeżdzałem ten sprzęt przez ostatnie 3 lata.

wracając do pierwszego postu musiał to być fazer z roku produkcji od 2007 wzwyż.

Wskaż mi proszę gdzie ja napisałem, że Fz6 z pierwszych lat produkcji mał 78KM??

Napisałem wyraźnie: "Jest jeszcze jedno ale czy miał Fazera FZ6 czy FZ6 S2 :) Ten pierwszy ma zaledwie okolo 78 KM a S2 ma 98 KM."

Mowa była o rocznikach 2006 lub 2007 (patrz pierwszy post). Dlatego mogło się zdarzyć, że był to nie S2 z rocznika 2007 i wtedy miałby tylko 78 KM.

Niektórzy sobie coś ubzdurają i trzymają się swego uparcie.

Edytowane przez mlac

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Share

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony akceptujesz regulamin oraz politykę prywatności.Regulamin Polityka prywatnościUmieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.