Skocz do zawartości

Nasze Roczne Przebiegi

waldi11
 Share

Rekomendowane odpowiedzi

a tu Cie zaskoczę! bo tamten licznik działał w zależności od humor bo miał uszkodzoną ścieżkę na płycie i w czasie palnie miał gorszy humor :) dlatego teraz są zegary od gsxr 1000

ja tam nigdy nie zapomnę tego powrotu :D

gallery_2913_1588_82407.jpg

Gdybyś miał więcej plastra to byś rejestracji nie obciął :takaemotka:

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Dzisiaj przekroczone 15kkm

oo doganiasz mnie :p:

Bandit   500km

Xt          4kkm

Aprilia    3kkm(jeszcze rośnie)

ja tam nigdy nie zapomnę tego powrotu :D

gallery_2913_1588_82407.jpg

Lenar jaka trasę zrobiłeś na tej gumie ?

Mój przebieg to około 16kkm. Planowany był 35 do 40 ale po wypadku trochę się zmieniło.

Ponieważ niestety nie uda mi się pokonać Was przebiegiem :takaemotka:

to chociaż pochwalę się progresją przebiegów;

2011- 0 km jeszcze mojego gsx nie kupiłem,czekał cały rok na mnie w salonie Suzuki :takaemotka:

2012-4000km ( bo jeszcze 2000 zaliczyłem Hondą)

2013-6500 km

2014-prawie 12000km i będzie jeszcze przybywać

i aż się boję co będzie w przyszłym roku jak wyjdzie choć część z moich wielkich planów :takaemotka:

A ja sobie nawijam też :-)

Niedawno było niecałe 5 teraz już ponad 6 na wyśnionym B12 :-) i rośnie :-D

N9005 + TapaTalk 4.9.5

Lenar jaka trasę zrobiłeś na tej gumie ?

Mój przebieg to około 16kkm. Planowany był 35 do 40 ale po wypadku trochę się zmieniło.

około 300km :D 

a tak poważnie to złapałem kapcia w lublinie w dniu zlotu i założyli mi kartofla po mistrzu prostej, Tak wiec na zlocie ją dobiłem i ostatkiem sił doturlałem sie do domu

Mi sie udalo nakulac 10000km. :D Teraz moto juz w serwisie stoi wiec kolejne km najwcześniej w styczniu

Nawet nie wiedziałem, że taki dział istnieje, a chciałem porównać się z innymi. Ja skromne 7 tysięcy, ponieważ... nie stać mnie już na olej na dolewki :peace-1:

• 1 month later...

Jest styczen, moge podsumowac w koncu :}

Otoz udalo mi sie zrobic 14k km - szkoda ze tylko 7 miesiecy pojezdzilem ale dobre i to ;}

ps. w Tym juz 150 :D

Ja, jako że od 15 grudnia mam Bandita to zrobiłem dopiero 100 km w 2014 :)

ja w sezonie 2014 jeszcze na v stromie 10200 km. jedna wyprawa czechy słowacja wegry kilka razy wypad na roztocze kilkanaście do okoła mazowsza plus niedzielne małe co nieco

Sezon 2014 skonczyl sie bo rok minal. Kolejny raz ok 20 tys km. Jako ze to byl piaty sezon -swietuje pekniete 100 tys :)

Dla mnie rok 2014 był dosyć krótki. Zakup obecnego moto pod koniec sierpnia. Około 7.5 tys km nawinięte :-) nie jest źle.

Rok 2015 szykuje się jeszcze lepiej :-)

N9005 + TapaTalk 4.10.2

Wszyscy robią po ~7 tyś na sezon a później same 10to letnie motocykle z 30tyś przebiegu :)

Ja zrobiłem w tym sezonie prawie 6 tyś, mimo iż urodziła mi się córka i było w domu co robić! Ale to też dzięki kochanej żonie, która brała wszystko na siebie na czas moich wyjazdów.

Haha, coś w tym jest ;-) chociaż ja kupiłem mój z przebiegiem ok 55 tys. Ale przynajmniej oryginalnym :-) A nie (1)30 ;-)

N9005 + TapaTalk 4.10.2

To i ja dorzucę swoje.

W maju 2014 zrobiłem prawko - motocykl już czekał w garażu :)

Jeżdzone było do połowy grudnia chociaż ze względu na warunki ostatnie tygodnie były już zdecydowanie mniej intensywne.

W sumie nakręciłem 5 tys. z czego 99% po mieście - jak na pierwszy sezon wydaje mi się, że nie jest źle.

Teraz motong odpoczywa w garażu a zimę spożytkuję na wymianę napędu, tylnej opony i ogólne przygotowanie do nowego sezonu.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Share

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony akceptujesz regulamin oraz politykę prywatności.Regulamin Polityka prywatnościUmieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.