Skocz do zawartości

Suzuki Shell Moto Szkoła 2016

nieaktywny3
 Share

Rekomendowane odpowiedzi

Nie widzę, czy nie ma tam ceny?

Syku, cena taka sama jak w ubiegłym roku?

zakładam że niespecjalnie dżwigną

wysłałem zgłoszenie bo zawsze mogę zrezygnować, zanim zapłacę, a potem problem z miejscem być może

wiadomo tyle ile napisali - czyli nie wiadomo

w zeszłym roku było to chyba 150zł z I stopień i 250 za II stopień - ale mogę się mylić

Za I stopień płaciłem 150 zł.

jebs, zgłosiłem się na razie do Opola

Syku, chętnie, chętnie, ale nie wiem jak to będzie z czasem, a poza tym nie wiem czy będę miał jeszcze Zuzę

Ja tez do Opola sie zapisałem, ale to wypada w weekend majowy i nie wiem czy nie zaplanuje jakiegoś wyjazdu.

czy u Was zniknęła informacja o szkole 2016 na stronie suzukowej?

czy to "kesz" mojej przeglądarki trzyma?

Na głównej nie widać, a pod linkiem jest inna zawartość - nie ma tabeli z terminami ;)

dzieki za info syku. rano było widoczne, później znikło. DOS TOROS w Tychach karze czekać aż pojawi się na stałe tabela. ja chciałem wybrać się do Jaworzna, chyba 9 kwiecień był opublikowany.

Czyli organizacyjnie jak zawsze:-) ale i tak warto

Tychy były

09.04.16 Tychy ODTJ Cargo Jaworzno DOS TOROS (Tychy) Klaudia Cofała 32 22 79 000 finanse@dostoros.pl

Poza tym Jaworzno było także:

28.05.16 Bielsko-Biała ODTJ Cargo Jaworzno Suzi Moto (Bielsko-Biała) Dawid Dendys  334 971 051 sprzedaz@suzimoto.suzuki.pl

29.05.16 Kraków ODTJ Cargo Jaworzno C.M. Rider (Kraków) Małorzata Czapka (12) 655 42 00 pojazdy@rider.com.pl

;)

edyta: trochę się formatowanie popsuło

Edytowane przez mumin

Nic nie wiem, poza tym co było na stronie - zauważyłem tylko że było wczoraj, a dzisiaj zniknęło.

Dałem info na forum, bo wiem że z biegiem czasu zapełniają się terminy tych szkoleń.

Trzeba będzie pilnować.

Napisałem wczoraj wieczorem maila do Janusz Czaji - ale nie mam informacji zwrotnej, być może to był falstart organizacyjny i ktoś za szybko stronę zaktualizował.

przydalby sie termin II etapu w ulezu, zapewne bedzie duzo zainteresowanych to i by sie przydalo dobrym refleksem wykazac przy zapisach

Pytałem Czaji czy nie robi tych własnych szkoleń na ułężu - cena była porównywalna

dostałem info zwrotne:

>> Dzień dobry,

>> poproszę o dokonanie przelewu w kwocie 250 zł na niżej podane konto oraz odesłanie dowodu wpłaty. (...)

>> Od tego sezonu nie szkolę w Ułężu przechodzę szkolić na Torze Jastrząb.

Cena więc chyba taka jak za motoszkołe w zeszłym roku.

Ja więc zaczynam od motoszkoły, będzie mało to umówię się na firmę Janusza Czaji

Edytowane przez syku

A swoją drogą...

Ciekawe czy terminy szybko zniknęły, żeby w pierwszej kolejności mogły osoby uprzywilejowane się zapisać.

A ochłapy dla ludu zostaną rzucone jak już się koledzy pozapisują.

Myśle QQ - że ktoś za wcześnie rzucił to na stronę, być może załapałem sie przez zbieg okoliczności tzn

było na stronie, napisałem maila, skapnęli się że nie powinno być, zdjęli ze strony, ale nie wypadało na maila nie odpisać - więc ja już mam zaklepane, kasę wysłałem

Na zdjęciu googlowym ten tor pod radomiem wygląda ciekawie.

edit:

powód dla którego tak uważam - link jest do motoszkoły 2015 (zawiera w nazwie linku 2015).

i patrzyłem kilka dni wcześniej - nic nie było na stronie

Edytowane przez syku

No fajnie wygląda ten tor jastrząb, napewno lepiej niż gocardowy w Radomiu. Przede wszystkim większy.

No i ta cena z Suzuki szkoły to bajka, najtańsze szkolenie organizowane na jastrzębiu to 480 plnów.

W zeszłym roku zapisywałem sie w kwietniu i z info w salonie bylem pierwszy :) moze wycofali bo im sie terminy zmienily lub miejsca i chca zamieszania robić.

jak pisałem organizacyjnie to jakaś masakra jest, pamiętam 2 lata temu:

nic nie wiadomo, ktoś zbierał listę potem kto inny organizował - ostatecznie wyszło ok

będę na wymianie bulbulatora napięcia to dopytam

jak mówicie, że ten jastrząb ok, to rozważę - czy zaklejenie kawasaki naklejką suzuki myślicie że przejdzie :P

Myśle QQ - że ktoś za wcześnie rzucił to na stronę, być może załapałem sie przez zbieg okoliczności tzn

było na stronie, napisałem maila, skapnęli się że nie powinno być, zdjęli ze strony, ale nie wypadało na maila nie odpisać - więc ja już mam zaklepane, kasę wysłałem

Pewnie jak zwykle masz rację :) 

Ja to wszędzie spiski węszę :lol: 

Dwa razy próbowałem się dostać , byłem na liście zgłoszonych, lista zaginęła , brak powiadomień z ich strony , dla mnie porażka. Tłumaczenia że są dwie listy potem byłem na liście rezerwowej do kolejnego szkolenia i dalej lipa. Teraz też napisałem maila i lipa brak odzewu telefon milczy.