Skocz do zawartości

[Motocykl] R1 Vs Bandit 1250 Porównanie I Takie Tam....

Neonkin
 Share

Rekomendowane odpowiedzi

No ,no pięknie ,bravo Ty !!!!!!!!!!!

A kiedy start w kwalifikacjach Moto GP ? :oki:

Dziękuję. Staram się :)

No ,no pięknie ,bravo Ty !!!!!!!!!!!

A kiedy start w kwalifikacjach Moto GP ? :oki:

zasponsorujesz? :)

• Upvote 1
  • Downvote 1

Jak wygram w Lotto ,masz jak w banku  ! :zeby:

a wiesz, że poczyniłem kroki :)
Niestety nadmiar obowiązków forumowego fachowca opóźnia tą sprawę
Obiecał, że w następnym sezonie będę miał logo :)

• Upvote 2

Zbychu, przepraszam! Ja tego tableta chyba przez okno wywale albo poczekaj, ide upierdolic kciuk.

Ps.

W innym wyrownam.

Stawiasz flaszkę i nie musisz przepraszać 
:)

A za co chcesz, mnie przeprosić? 

Poznaje, poznaje tylko jakas "lajza" w kulki sobie zagrywa. Wlepilem w poscie nr. 128 minusa a teraz nie ma.

Ps.

Jak wam sie nie podoba to oddajcie mi ku... moje plusy! ;)

• Upvote 1

Pioter plusiki od Ciebie są najfajniejsze ;) żadnego nie oddam :)

iiiihaaaaaaaa :)

thumb_ihost_1511952659__bez_nazwy-1.jpg

Edytowane przez Neonkin

iiiihaaaaaaaa :)

thumb_ihost_1511952659__bez_nazwy-1.jpg

Nie załapałem ,zgłosiłeś udział w Moto GP!!!!  :zeby:

pokazuję Ci datę kiedy możemy poszaleć na torze.

Podobno chciałeś potrenować :) a Haya tam rozwinie skrzydła.

Sprawdzisz co znaczy Brembo w Hayi :)

Ja już miejsce zaklepałem :)

Edytowane przez Neonkin

• 3 weeks later...
  • 4 weeks later...

pokazuję Ci datę kiedy możemy poszaleć na torze.

Podobno chciałeś potrenować :) a Haya tam rozwinie skrzydła.

Sprawdzisz co znaczy Brembo w Hayi :)

Ja już miejsce zaklepałem :)

Jaki wyglądają koszty tam torowania? Płacisz za sesje? za dzień?

Jaki wyglądają koszty tam torowania? Płacisz za sesje? za dzień?

Płacisz za dzień. Czym więcej tym sumarycznie taniej.

Ważny jest też czas rezerwacji.

Im wcześniej tym taniej

dodatkowe koszty to Box, hotel, albo transport motocykla.

W gratisie obiad ala grill i piwo :)

W wersji podstawowej miejsce na polu namiotowym.

• 6 months later...

Do momentu aż lewą częścią kierownicy przejechał mi po przedramieniu.

Mówię, no kurwa! Co jest! No bez przesady! Ale nie odpuściłem. Zakręciłem tylko głową i dzida do przodu

haha, piękne - przyganiał kocioł... :D

a szczerze, to czytam to z bananołzami na twarzoczaszce :D

zazdroszczę i podziwiam, chyba już nie trzeba moto gp oglądać, u Ciebie dzieję się podobnie :)

może jakaś książka z opisami...? :)

Znaczy przyszło ale nie stać mnie na prowadzenie doświadczeń w czasie gdy mówisz do siebie o ku..a

też kiedyś na jednym łuku (niestety na drodze publicznej, 3pasowej) jadąc nieznacznie szybciej niż potrzeba z panem co prowadził rekina, powiedziałem se w duchu "uj, co ma być to będzie" :D 

A podobno długich tekstów nikt nie czyta:) Jak takie emocje w opisie to w rzeczywistości musiało być na wypasie. Chyba wrócę i cały wątek przewertuję.

hehe niezły z Ciebie herbatnik, oczywiście pozytywnie zazdro :D

Te zaślepki, o których mówisz to pewnie od systemu AIS (wywala się to, podobno mniej strzela z wydechu wtedy, no i pomaga przy strojeniu moto) , który dorzuca powietrze do dopalania spalin - ekologia, komu to potrzebne.

Nie wiem co ty tam masz, ale ja np przy pełnym przelocie i filtrze robiłem synchro przepustnic,możesz pomyśleć o PC i strojeniu, doda to trochę koni i powyrównuje co tam trzeba. (tego nie zakłądałem, bo trzeba robić korekty, no ale ja się nie ścigam)

Jest tu nawet jakiś magik na forum :)

Na shimmy amor skrętu (czasem można znaleźć chińczyka, z tego co mi podpowaidali na zet forum, dają rady, zużywają się ale jest to adekwatne do ceny)

Opony, no tu tylko tak wspomnę że np. na miatachalenge od razu wchodzisz w inną klasę, więc coś w tym musi jednak być

haha, piękne - przyganiał kocioł... :D

a szczerze, to czytam to z bananołzami na twarzoczaszce :D

zazdroszczę i podziwiam, chyba już nie trzeba moto gp oglądać, u Ciebie dzieję się podobnie :)

może jakaś książka z opisami...? :)

no tak sobie trochę myślę że uprawiam hipokryzję z tymi pretensjami do tego kolesia :)

Pozornie ja nie oglądam motoGP, na pewno nie tak często jakbym chciał. Mam swoje motoGP w głowie :)

Książka z opisami? Ten temat to trochę moja książka w której publikuję swoje mądrości. Trochę PBC ma wyłączność bo ja tego nie powielam :)

A podobno długich tekstów nikt nie czyta:) Jak takie emocje w opisie to w rzeczywistości musiało być na wypasie. Chyba wrócę i cały wątek przewertuję.

Staram się by w miarę się ciekawie czytało. Było i polecam każdemu :)

hehe niezły z Ciebie herbatnik, oczywiście pozytywnie zazdro 

Na shimmy amor skrętu (czasem można znaleźć chińczyka, z tego co mi podpowaidali na zet forum, dają rady, zużywają się ale jest to adekwatne do ceny)

Opony, no tu tylko tak wspomnę że np. na miatachalenge od razu wchodzisz w inną klasę, więc coś w tym musi jednak być

a dziękuję :)

wszystko się rozchodzi o kasę. Wszystkie modyfikacje są tak drogie że głowa mała. Czy taka inwestycja się zwraca w samych emocjach bo na pewno nie zwróci się. Sam wyjazd to już spore pieniądze.

tu są foty modyfikacji tego Niemca:

thumb_ihost_1533722952__20180703_174432.  thumb_ihost_1533722971__20180703_174436. thumb_ihost_1533722992__20180703_174440.  thumb_ihost_1533723010__20180703_174442.thumb_ihost_1533723028__20180703_174446.  thumb_ihost_1533723048__20180703_174454.

thumb_ihost_1533723065__20180703_174459.  thumb_ihost_1533723082__20180703_174506.

Jak widzicie jego motocykl ciężko trenował.

Tam jest bardzo dużo takich maszyn. W serii one wszystkie wyglądają fajnie i ładnie. Natomiast na torze widać że te motocykle są przerobione na wściekłe. Wszystko po to by napieprzały a nie wyglądały.

Tam cały czas masz takie wrażenie że czy bardziej obdrapany jesteś i Twój motocykl tym większy jesteś kozak. Dużą wagę przywiązują do sprawności technicznych. Jeśli moto jest nie do końca w porządku nie dopuszczą do wyścigu.

Na przeciwko mnie była ekipa 4 motocykli.

Jeden z nich wywrócił się i odrobinę skasował motocykl w drugiej lub trzeciej sesji pierwszego dnia. To koleś cały dzień, pół nocy i jeszcze rano naprawiał motocykl by zaliczyć sesję kwalifikacyjną i wystartować w wyścigu.

Ja to bym pozbierał złom i pojechał w żalu do domu. Tam była ekipa i pomagała mu.

Drugi koleś w tej ekipie jeździł białą CBRką. Cały dzień po każdej sesji czyścił ten motocykl w sposób pedantyczny.

Miał różowe wiaderko i strój na każdą okazję. W jednym stroju się ścigał. Jak jechał sprawdzać wyniki rowerkiem miał inny strój. I jak czyścił swój motocykl też inny strój. Czyścił też maszyny swoich towarzyszy.

Było widać że straszny czyścioszek. ;) . W pierwszej sesji drugiego dnia skasował CBR. Rozebrał się i porzucił ciuchy i motocykl. Wszystko tak stało jak mu to przywieźli. Po 3 lub 4 godzinach podszedł do motocykla i zaczął myć i czyścić to co zostało z niego.

Znów w sposób dokładny. Był w grupie B więc czasy musiał kręcić spore,  

Inny który skasował motocykl. Podprowadził motocykl pod kran. Spłukał go obficie wodą. Wywalił połamane owiewki i sru BMW1000rr w wersji naked śmiagało po torze

Edytowane przez Neonkin

Niesamowity opis. Zbychu szacun!

Miałem zająć się pracą ale przeczytałem całość z zapartym tchem.

• Christoph changed the title to [Motocykl] R1 Vs Bandit 1250 Porównanie I Takie Tam....