Skocz do zawartości

Mieszkam W Rumunii! Dlaczego?

Yummy
 Share

Rekomendowane odpowiedzi

Chyba istnieje jakiś zewnętrzny blog na którym Yummy będzie udostępniała swoje przygody. Przynajmniej ja tak zrozumiałem :D Ja też chcę dostęp :-P

Wysłane z mojego Nexus 6 przy użyciu Tapatalka

Mysle nad zakupem nieruchomosci w Rumunii... ale to taka luzna koncepcja.

No coz, moja przygoda z Rumunia, pojechalem bialym samochodem, wjechalem czarnym, malo co wszystkie cztery kola nie urwalem, zerwalo mi tlumik, nie brakowalo wiele a moglem stracic zycie a policja skarzy sie, ze w bialy dzien na swiatlach jade. Czy w ostatnich latach sie cos zmienilo? No, zabaczymy. :D

Edytowane przez pioter

Chyba istnieje jakiś zewnętrzny blog na którym Yummy będzie udostępniała swoje przygody. Przynajmniej ja tak zrozumiałem :D Ja też chcę dostęp :-P

Wysłane z mojego Nexus 6 przy użyciu Tapatalka

Blog, wiadomo ogolno dostępny, nie trzeba się logować na forum i można zostać sławnym blogerem :P

Choć trochę szkoda że to nie będzie pisane na forum... :( bo nie będzie prawda?

Ja chętnie poogladam zdjecia i powiedz czy mają tam dobre pastrami :D

Chętnie poczytam i może też jebnę tym wszystkim i wyjadę na...Rumunię...  :kamikaze:

Drodzy! Dziękuję za tak duży odzew. Idea jest taka, że nie będzie to typowy blog. Blog to za dużo treści pisanych, w dzisiejszym zabieganym świecie i tak nikt by tego nie czytał. Jest to album ze zdjęciami google z obszernymi podpisami nie zawsze na temat, które mam nadzieję, że was zaciekawią, poruszą i zainspirują. Żeby komentować pod zdjęciami, wystarczy będzie dołączyć logując się swoim kontem google. Jeżeli jednak ktoś nie będzie chciał się tam logować, dyskusja będzie mogła przenieść się na dowolny publiczny bądź prywatny kanał. Nie chciałabym zaśmiecać forum prywatą niezwiązaną nawet z motocyklami.

Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka

Oczywiscie tez sie pisze :) SPedzilem w Rumunii juz jakies 4 tygodnie lacznie ;)

Tak mnie zainteresowałaś tym postem ze już się nie mogę doczekać dalszego opisu

I ja jestem tym wszystkim zainteresowany :) Tak myślałem już, że za dwa lata, kolejną wyprawą po Bałkanach będzie właśnie Rumunia.

I nikt z modów nie reaguje? :)

Kiedyś odziedziczyłem kopalnię diamentów...

Edytowane przez subsd

Drodzy! Dziękuję za tak duży odzew. Idea jest taka, że nie będzie to typowy blog. Blog to za dużo treści pisanych, w dzisiejszym zabieganym świecie i tak nikt by tego nie czytał. Jest to album ze zdjęciami google z obszernymi podpisami nie zawsze na temat, które mam nadzieję, że was zaciekawią, poruszą i zainspirują. Żeby komentować pod zdjęciami, wystarczy będzie dołączyć logując się swoim kontem google. Jeżeli jednak ktoś nie będzie chciał się tam logować, dyskusja będzie mogła przenieść się na dowolny publiczny bądź prywatny kanał. Nie chciałabym zaśmiecać forum prywatą niezwiązaną nawet z motocyklami.

Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka

dla mnie osobiście to byłaby "wartość dodana" dla forum a nie zaśmiecanie prywatną nie związaną nawet z motocyklami treścią :)

ale zrobisz jak chcesz :)

btw. coś na zasadzie "twój wkład" w google? jesteś lokalnym przewodnikiem? czy to inna forma przekazu?

(google kiedyś przestanie istnieć a na PBC by to zostało :P )

Ciekawie zaczęłaś, a Rumunie to nie jeden chętnie by odwiedził. Zwłaszcza na motocyklu :)

Kochani, naprawdę jestem zszokowana i onieśmielona tym, jakie zainteresowanie wykazaliście.

Za chwilę będę wysyłać na PW link do każdego, kto go chciał. 

Jeślibym jednak dostała za zbyt dużą ilość wysłanych PW jakiegoś automatycznego bana, to od razu was przepraszam. 

Strasznie się stresuję, że wam się nie spodoba, bo zdjęcia robię tylko telefonem, bo strona nie jest odpowiednio do tego przygotowana.. No ale ja nie jestem grafikiem ani informatykiem. 

Jeśli nie będzie Wam się podobało, to trudno :( Ale obiecuję starać się, żebyście nigdy nie żałowali klika, którego we mnie zainwestowaliście. 

Yummy Ty to jednak jesteś  niezła artystka, wspominałaś o tej przeprowadzce ale nie sądziłem że się zdecydujesz szacun za odwagę i powodzenia życzę.

A nie możesz po prostu tutaj wkleić jeden link i po sprawie? Dla wszystkich by było przecież :)

I ja :)
Ja moge napisac do czego sluzy chodnik w Wietnamie :lol:

Pisz, proszę! Chętnie się wszyscy dowiemy :) 

Oryginalny pomysł,faktycznie jedziesz pod prąd !

Tym bardziej czekam na ciekawą relację !

Strach przed tymi, którzy nic nie mają do stracenia ;) 

Gratuluje odwagi, i z chęcią zaglądnę tu

To nie odwaga, to zaufanie do tego, co przyniesie jutro. 

W Rumunii podobno najszybszego neta maja to relacja powinna byc na bierząco...czekam

Tak, podobno drugi co do prędkości na świecie, ten temat też poruszę na stronie :) 

Mysle nad zakupem nieruchomosci w Rumunii... ale to taka luzna koncepcja.

Jeśli tylko będę mogła, postaram się pomóc.

No coz, moja przygoda z Rumunia, pojechalem bialym samochodem, wjechalem czarnym, malo co wszystkie cztery kola nie urwalem, zerwalo mi tlumik, nie brakowalo wiele a moglem stracic zycie a policja skarzy sie, ze w bialy dzien na swiatlach jade. Czy w ostatnich latach sie cos zmienilo? No, zabaczymy. 

Zmieniło :) 

Ja chętnie poogladam zdjecia i powiedz czy mają tam dobre pastrami 

Prawie nie jadam mięsa, ale się poświęcę :P 

Oczywiscie tez sie pisze. SPedzilem w Rumunii juz jakies 4 tygodnie lacznie 

Czyli spędziłeś tu łącznie więcej czasu niż ja do tej pory :) 

nastepny zlot robimy w Rumunii? :D

Chętnie pomogę! 

Tak mnie zainteresowałaś tym postem ze już się nie mogę doczekać dalszego opisu

Dziękuję! 

Yummy Ty to jednak jesteś  niezła artystka, wspominałaś o tej przeprowadzce ale nie sądziłem że się zdecydujesz szacun za odwagę i powodzenia życzę.

Ja zawsze jak już powiem - to robię. Dlatego mało mówię. 

to ja też staje w tej kolejce :)

:tuptup: :tuptup: