Skocz do zawartości

[S] Sprzątanie Piwnicy - Banditowa Wyprzedaż Garażowa :d

Cielak
 Share

Rekomendowane odpowiedzi

Siemka

Niestety żona chce mnie wy-ten-tego z piwnicy :D Muszę zrobić porządki – a mam banditowych rzeczy masę do oddania w sumie za pół darmo albo nawet ćwierć darmo;)

Lista poniżej – wg mnie większość będzie pasować do IIgen ale pewnie i do pierwszej też część będzie pasować.

- golenie
- alternator
- cewka zapłonowa
- napinacze łańcucha (montowane w wahaczu)

- raczka pasażera tył
- wałki rozrządu
- pompa hamulcowa przód
- smok
- ślizgi łańcuszka rozrządu
- plastik (trójkąt ) montowany z przodu atrapa kabli prawy
- atrapa osłona gaźników prawa
- stopka boczna - kosa
- pompa oleju

-ślizg łańcucha (z wahacza)
- oś przód, oś tył
- zaciski przednie

- kanapa (wydaje mi się że jej stan to bdb - musiałbym sprawdzić – z mojego moto)
- lagi rozebrane na części bez rur (tulejki i takie tam inne)
- sprężyny kosza sprzęgłowego

-instalacja pair

- przewody olejowe do głowicy
- linka sprzęgła + powrotna gazu, linka ssania

- wieżyczki trzymające walki rozrządu - mostki
- czujnik stopki bocznej kosy
- Vka pod szybę po lekkim bum
- podnóżek (zgięty) po tym samym lekkim bum

-płyta GIVI pod kufer centralny (patrząc po kształcie to już jakaś wiekowa chybaJ )

Za to wszystko w kupie co powyżej chciałbym 300-350zł – wysyłka raczej nie będzie bardzo tania bo to wszystko zajmuje ze 2duże skrzynki i trochę waży.  Oferta nie dla purystów :D czegoś może nie być, coś może być więcej itp. W rozsądnych kwestiach można pisać o stan itp.  Cena do rozsądnego dogadania – zależy mi żeby się tego pozbyć – a akurat może komuś się przydaJ

Dodatkowo mam komplet 2przetwornice + 2palniki xenon HB3 za 40zł za całość (mega stare –ale w zasadzie chyba jeden komplet nowy a drugi używany dosłownie chwile  - przed przeglądem ściągnięte  i już nie założone powrotem) wszystko w komplecie z kartonikiem. Wtedy co je kupowałem kosztowały dość sporo mi się pamięta;)

WINGRACK to chyba 1gen

Bez fittingu – dla formowych VIPów ze starej ekipy mogę oddać za 250zł + browar , dla reszty 300zł

Dysponuje zdjęciami ( takie sprzed 8lat) – bo od tamtej pory wszystko pozawijane w folie leży w piwnicy i strasznie denerwuje moją żonę :D Świeże zdjęcia mam wingracka, płyty givi , zenona.

Jak się ktoś szarpnie  na całość to pogonię za 525zł :D

Z racji ze mieszkam na stałe za granicą – akcja nie jest dla napaleńców pt że na jutro to musi mieć. No chyba że się ktoś zdecyduje na cokolwiek do 02.10.2018 z rana to mogę zabrać do PL bo będę jechał – dalszy sposób dostawy do uzgodnienia

Admina proszę o nie usuwanie ze względu na brak fotek  - ale wstawienie 100fotek jest bezsensowne – zainteresowanemu mogę podesłać bez problemu.

LWG

• 3 weeks later...

I nikt nic ? :D to czekam na propozycje bo może moje ceny są z kosmosu?:D 

• 4 months later...

W dalszym ciągu aktualne 

• 1 month later...

Aktualne zaciski przednie ? Szukam do Bandita N 2gen 2004r ?

Edytowane przez cziko

dobrze ze nie mam.juz zony🤭🙃

Od jakiego bandziora? Miabyś zaślepke wachacza?

Edytowane przez BadBoy

Share

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony akceptujesz regulamin oraz politykę prywatności.Regulamin Polityka prywatnościUmieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.