Skocz do zawartości

Pop-art w wykonaniu Zuzy :D

ZuZa
 Share

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć i czołem, dawno się nie widzieliśmy i nie słyszeliśmy :lol:

Chciałabym zaprosić Was 11 marca (piątek) na wernisaż mojej wystawy (poniżej fejsowe wydarzonko)

https://www.facebook.com/events/614955029945661?ref=newsfeed

Wernisaż odbędzie się o godzinie 18:00 w MAG Modern Art Gallery w Hali Koszyki (Koszykowa 63, Warszawa).
Jest to dla mnie wyjątkowa wystawa, z wielu względów. Przede wszystkim, jest to jedna z moich ostatnich wystaw, ponieważ niedługo pogrąży mnie macierzyństwo xD I chciałabym przed "rozpakowaniem" móc się zobaczyć z jak największą ilością osób. Nie wiem czy nie będę przymusowo leżakowała w szpitalu w trakcie zlotu, dlatego może to być jedna z ostatnich szans w tym roku na zobaczenie się (może dramatyzuję, wybaczcie mi, nie wiem po prostu ile zmieni się w moim życiu :lol: ).

Dlatego mam ogromną nadzieję, że komuś zechce się mnie odwiedzić, obejrzeć obrazy, napić się kieliszka wina i poklepać mnie po brzuszku :D
W ramach małej zajaweczki, wrzucam fotkę prac, które będą do obejrzenia ❤️

IMG_20220125_090248_edit_179518347265314.jpg

Kurde. Niby niedaleko, ale o 18:00 punkt z roboty bym wyjeżdżał.

Chyba że bym się dogadał i pół godziny wcześniej z pracy wyszedł, to pewnie na 18:00 bym dojechał.

Nie obiecuje, ale może przyjadę.

Tylko pytanie małe. Jest tam gdzieś w okolicy jakiś parking? Czy trzeba krążyć i polować?

Niestety trzeba polować, tam jeat bardzo słabo z parkowaniem. Ew. parking podziemny płatny. Myślę, że wernisaż potrwa minimum do jakiejś 21, także spokojnie możesz sie spóźnić :) każdy spóźnialski mile widziany 🤗

17 minut temu, ZuZa napisał:

Niestety trzeba polować, tam jeat bardzo słabo z parkowaniem. Ew. parking podziemny płatny. Myślę, że wernisaż potrwa minimum do jakiejś 21, także spokojnie możesz sie spóźnić :) każdy spóźnialski mile widziany 🤗

Jak nie będzie miejsca, to i z płatnego skorzystam. Więc na 99% przyjadę.

Spotkanie z artystką klasy światowej jest warte każdego grosza.🙂

Wziąć garnitur, czy wystarczą czarne spodnie i czerwony polar? he he.

Dzięki za info !

Planujemy przybyć z moją piękniejszą połowicą :)

Mam nadzieję że wypali 

5 godzin temu, ZuZa napisał:

Cześć i czołem, dawno się nie widzieliśmy i nie słyszeliśmy :lol:

Chciałabym zaprosić Was 11 marca (piątek) na wernisaż mojej wystawy (poniżej fejsowe wydarzonko)

https://www.facebook.com/events/614955029945661?ref=newsfeed

Wernisaż odbędzie się o godzinie 18:00 w MAG Modern Art Gallery w Hali Koszyki (Koszykowa 63, Warszawa).
Jest to dla mnie wyjątkowa wystawa, z wielu względów. Przede wszystkim, jest to jedna z moich ostatnich wystaw, ponieważ niedługo pogrąży mnie macierzyństwo xD I chciałabym przed "rozpakowaniem" móc się zobaczyć z jak największą ilością osób. Nie wiem czy nie będę przymusowo leżakowała w szpitalu w trakcie zlotu, dlatego może to być jedna z ostatnich szans w tym roku na zobaczenie się (może dramatyzuję, wybaczcie mi, nie wiem po prostu ile zmieni się w moim życiu :lol: ).

Dlatego mam ogromną nadzieję, że komuś zechce się mnie odwiedzić, obejrzeć obrazy, napić się kieliszka wina i poklepać mnie po brzuszku :D
W ramach małej zajaweczki, wrzucam fotkę prac, które będą do obejrzenia ❤️

IMG_20220125_090248_edit_179518347265314.jpg

O, moja lodówka!! 😅🤣

ps. Tylko Zuz zrozumie, przewijać dalej..

Zapraszam, także w polarach! :D

Radzior, Ty ew. też możesz przyjść 🤣

• 2 weeks later...

Tak mi się przypomniało jak gdzieś była rozmowa, że dzieci to nieee ta bajka, a ja stwierdziłem, że to tylko kwestia czasu 😉 Super, będzie fajnie, to jedna z najlepszych i najbardziej wymagających przygód w życiu. Żebym to ja był takim wróżem w innych sprawach.. :)

Wszystkiego najlepszego z okazji Dnia Kobiet i wszelkiej pomyślności 💐:)

• 2 weeks later...

A widzisz @BANa tydzień wcześniej dzwoniłeś i się dopytywałes o termin 😁