Skocz do zawartości

Kupuję auto do 12 tys. zł

seebst
 Share

Rekomendowane odpowiedzi

Szukam auta dla kobiety z trójką dzieci więc musi być nieco większe od zwykłego mieszczucha. Obecnie jeździ kombi i gabaryty jej odpowiadają, ale auto już się sypie i czas na zmianę. Oczywiście coś w moich okolicach, czyli lubuskie + dolnośląskie lub wielkopolska, ale nie że gdzieś pod Toruniem :D

Kwota, na jaką może sobie pozwolić na razie to tak do 12.000 zł. 

Mam saaba 9-3 1.9TiD za 8 tyś.

Tylko trochę daleko mamy do siebie...

No raczej... no i diesel raczej też odpada, bo auto jeździć będzie głównie w mieście - praca, szkoła, przedszkole, ewentualnie jakiś wyjazd w promieniu 50 km i to tyle. 

Ale opowiedz coś o nim, może akurat...? 

6 godzin temu, radzior napisał:

@seebstpożycz 12 koła 😁😁

Życzę Ci z całego serca 🤗

11 godzin temu, seebst napisał:

Ale opowiedz coś o nim, może akurat...? 

Auto mojej siostry ciotecznej. Od nowości w jednej rodzinie. Mechanicznie sprawne, trochę na nadkolach zaczyna wyłazić korozyja. Silnik fabrycznie 120 kuni, obecnie coś koło 170. Rocznik chyba 2007 albo 8, teraz nie pamiętam. Dokładnego przebiegu też nie, ale coś koło 300 tys. Sedan, granatowy. 

To 2007 czy 2008 bo w Saabie w tym roczniku był lift, więc odróżnić łatwo.

56 minut temu, jacek1 napisał:

Toć to "lymuzyna" jest... :)

Jakby nie była w dizlu, sam bym brał.

Tylko jak do tego spojler przykręcić?😆

1 godzinę temu, maniomen napisał:

Jakby nie była w dizlu, sam bym brał.

Tylko jak do tego spojler przykręcić?😆

Do szyby 

Poważnie rzecz ujmując  fajne auto tylko te obecne "konie" mnie przerażają...  😇

W dniu 13.10.2023 o 18:55, jacek1 napisał:

Poważnie rzecz ujmując  fajne auto tylko te obecne "konie" mnie przerażają...  😇

Nie jestem pewien na 100% ale 2008 rok to już współpraca z GM była Saaba,a jeżeli tak to duże prawdopodobieństwo że silnik będzie Fiata 8V,a jeżeli tak,to na pewno można polecić.

• Like 1

4 godziny temu, klimek napisał:

Nie jestem pewien na 100% ale 2008 rok to już współpraca z GM była Saaba,a jeżeli tak to duże prawdopodobieństwo że silnik będzie Fiata 8V,a jeżeli tak,to na pewno można polecić.

Trochę wcześniej bo od 1989 :)

silnik Fiata, jednostka udana a reszta z opla vectry, więc części tanie jak barszcz wigilijny

• Like 1

Share

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony akceptujesz regulamin oraz politykę prywatności.Regulamin Polityka prywatnościUmieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.