Skocz do zawartości

Bandziory na tory!

Milosz
 Share

Rekomendowane odpowiedzi

11 minut temu, Ragor napisał:

No. Ładne. Szkoda że fotograf nie robił zdjęć w czasie ulewy, byłby lepszy efekt.😆

Przejrzałem zdjęcia, to powiem wam, ja to jestem leszcz. @Tomek to albo go fotograf z dobrej perspektywy strzelił, albo dobrze się składał na zakrętach wariat.😁

• 3 weeks later...

Ragor melduje połowiczną gotowość do drogi, motocykle spakowane, namiot żeby mieć trochę cienia spakowany, zostało spakować graty do auta i rano dzida na Słomczyn b980777cf76296dd5d3f72e8c05b2727.jpg

Wysłane z mojego Realme GT2 przy użyciu Srapatapatalka

• 3 weeks later...

Ktoś gdzieś planuje torować we Wrześniu? Chętnie dołączę...

Jak poskładam moto po kolizji do kupy będę coś myślał i dam znać

Wysłane z mojego Realme GT2 przy użyciu Srapatapatalka

ja w sumie też chętnie wyskoczę :D

Ja wątpię, że zdążę, ale 15 macie Track Day na Łodzi 3.5h.

Tanie torowanie też ma coś pod koniec miesiąca na Łodzi. 

Dzięki!

Całkiem podoba mi się opcja w Łodzi tego 15-go popołudniu.

Nigdy jeszcze nie byłem na tym torze i chętnie spróbuję bo ponoć fajne miejsce.

To kto jedzie? Hirad - zabieramy się razem? Daleko nie ma więc na kołach spokojnie można podjechać...

11 godzin temu, xuled napisał:

Dzięki!

Całkiem podoba mi się opcja w Łodzi tego 15-go popołudniu.

Nigdy jeszcze nie byłem na tym torze i chętnie spróbuję bo ponoć fajne miejsce.

To kto jedzie? Hirad - zabieramy się razem? Daleko nie ma więc na kołach spokojnie można podjechać...

Ja to mam dojście do taniej przyczepki jak coś. Nawet pasy mają etc ;)

Ale rozważam mocno! Dam znać soon

Już tak mocno nie myślcie, 15 wyprzedany :( 

https://tor-lodz.pl/kalendarz

17, 18, 19 są miejsca ale to w tygodniu :( 
Ewentualnie zostaje Wam Tanie Torowanie 28.09 https://trackacademysklep.pl/pl/p/28-wrzesnia-Tor-Lodz/65

Niestety ja już raczej z Wami nie polatam w tym sezonie. Przy dobrych wiatrach odwiedzę Jastrząb na Suzuki Moto Szkole, o ile zdążę moto ogarnąć, bo dostępność części jest porażająca do GSXR...

No widziałem, ale ten track day z Tanie Torowanie też wygląda dobrze.

Może się uda. Akurat mam wolny weekend...

• 3 weeks later...

W moim przypadku sezon 2024 można uznać za zakończony :( 

Jestem zadowolony, choć początek był średni (jakoś zapomniałem co to dobre tempo) 

Finalnie 8 dni spędzone na torze, co dla mnie jest życiowym rekordem! :D 

Cel, a raczej marzenie na 2025... Pobić swoje czasy i zaliczyć Elbowdown (łokietek) ;) 

@Hirad, @kaniosz, @xuled i być może pozostali,  widzimy się w 2025 :D 

@Tomek @maniomen  jeśli szare moto na Słomczynie które wyglebiło to GS500 w owiewce, to okazuje się, że znam właścicielkę :P 

Edytowane przez Ragor

Ja, mimo że specjalnie jakoś tego nie planowałem, w zeszłym roku na torze byłem raz, w tym roku również.

W przyszłym roku na razie niczego nie planuję, bo znowu będzie padać deszcz, no i zobaczymy, jak bandzior przeżyje nadchodzącą zimę, bo jak co roku, nie zamierzam mu odpuszczać i będzie jeździć cały czas.

Jakbym Intrudera nie sprzedał, to w przyszłym roku pewnie bym się zebrał do kupy i dla jaj na tor nim pojechał, ale wyszło jak wyszło, odzyskałem trochę kasy i będę mógł wydawać na kolejne głupoty. A pomysłów mam dużo, ale na szczęście moja żydowska smykałka powstrzymuje mnie przed niepotrzebnymi zakupami.🤣

Mnie niestety ogranicza czas i fundusz. Czasu nie ma pojechać, ciężko ogarnąć wolne w środku tygodnia, a i dojazd +bilet też swoje kosztują, jednocześnie przy moich połamanych gnatach, pogłebianie swoich umiejętności nie ma sensu, bo zamiast skupić się na nauce, będę walczyć z bólem stawów. A że w ciepłe dni też już zaczynają boleć, to znaczy że robie się już stary.😆

Może sobie kupię kiedyś torówkę i będzie tylko do torowania. Ale to tam. Odległy plan na liście niezrealizowanych marzeń.

Miałem kupić sobie 300cc typowo na tor, bo Bandita mi szkoda. Jednak życie szybko weryfikuje takie działanie i muszę znowu odpuścić zakupy. 

Czy odwiedzę tor ? Pewnie jak co roku tak. Choćby dla poprawy swojej jazdy na 2oo.

• 1 month later...

Czy ktoś z tu obecnych planuje jakieś halowanie (pitbike na hali) gdzieś kiedyś? Kupiłem MRF i chętnie pojeżdżę w okolicach Krakowa i Opola 😜