Skocz do zawartości

Najlepsze winkle na Słowacji.

Emilian
 Share

Rekomendowane odpowiedzi

Fajny filmik i fajna ta 14 !

Chociaż przejazd nie wyglądał na tak dynamiczny jak był naprawdę .

A może nam się tylko tak wydawało ,ha,ha

Zobaczymy jak to będzie wyglądało ,jak ja swój filmik zmontuję !

Edytowane przez mariuszn2

14 godzin temu, mariuszn2 napisał:

Fajny filmik i fajna ta 14 !

Chociaż przejazd nie wyglądał na tak dynamiczny jak był naprawdę .

A może nam się tylko tak wydawało ,ha,ha

Zobaczymy jak to będzie wyglądało ,jak ja swój filmik zmontuję !

No ja tak szybko nie śmigałem jak Ty, zatem twój będzie dynamiczniejszy :) Ja tak jestem bardziej turystyczny niż kolankowy ;)
Czekam na Twój film.
p.s.
na moim filmie widac w pewnym momencie jak mnie wyprzedzasz i odjeżdżasz ;)

Też to zauważyłem ,ha,ha 😉

Nie narzekaj ,w końcu opony też pozamykałeś !

Edytowane przez mariuszn2

3 godziny temu, mariuszn2 napisał:

Też to zauważyłem ,ha,ha 😉

Nie narzekaj ,w końcu opony też pozamykałeś !

To nie narzekanie ;) Po prostu jestem z tych co bardziej od prędkości rajcuje turystyczna jazda :) Ale fajnie spotkać innych motocyklistów co lubią szybciej pośmigać i widząc jak Ty gnałeś do przodu uśmiechałem się, że ten odcinek bardzo Ci się spodobał. Zreszta i Pawłowi i Sebastianowi również przypadł do gustu :)
A co do zamykania opon to to minimalnie mi brakowało, ale i tak fajne uczucie widząc pierwszy raz oponę w takim stanie Inazumie :) [ w Bandziorze zamknąłem całkowicie oponę na Transfogarasan, ale miałem miękką gumę i było to łatwiejsze - Michelin Pilot Road 4 ].

Trochę monotonnie, jedno ujęcie z kasku, nie widać motocykla, trochę słabo to wygląda ale żaden z mnie krytyk filmowy ;)

Masz fajny kanał, spore chęci, dokup jakieś mocowania do motocykla żeby były inne ujęcia, inne kadry i  montuj:)

Masz też nowego subskrybenta ;)

1 godzinę temu, lelon napisał:

Trochę monotonnie, jedno ujęcie z kasku, nie widać motocykla, trochę słabo to wygląda ale żaden z mnie krytyk filmowy ;)

Masz fajny kanał, spore chęci, dokup jakieś mocowania do motocykla żeby były inne ujęcia, inne kadry i  montuj:)

Masz też nowego subskrybenta ;)

Serwus :)
Monotonne bo to rodzaj z serii 'Pokręcone'. Na moim kanale jest 5 rodzajów filmów. Ten tutaj [ w opisie mojego kanału jest to wyjaśnione ] ma całkowicie zobrazować bez cięć najciekawsze moim zdaniem część trasy, by każdy mógł sobie odpowiedzieć na pytanie czy zechce nią się przejechać. Mniej 'monotonne' filmy są z serii 'Motowycieczki'. A co do urozmaicenia ujęć to mam w planie zakupić inny rodzaj kamery by urozmaicić ujęcia. Ale to zapewne za rok albo i dwa, bo finansowo nie mogę sobie na to w najblizszym czasie pozwolić.
Fajnie, że mój kanał Ci się na tyle spodobał, że go zasubskrybowałeś. Mam nadzieję, że jakieś filmy na nim zainspirują Cię do pośmigania 'moimi' trasami :)
3maj się!!

Czym teraz kręcisz?

18 minut temu, lelon napisał:

Czym teraz kręcisz?

GoPro 2018 z wgranym softem od GoPro 5 Black, a czemu pytasz??

15 minut temu, Emilian napisał:

GoPro 2018 z wgranym softem od GoPro 5 Black, a czemu pytasz??

A tak pytam, bo jak dobrze ogarnia stabilizację a ogarnia przwoicie to polecam

https://allegro.pl/oferta/uchwyt-statyw-imadlo-rower-mocowanie-do-gopro-hero-6218643526

Jeden uchwyt który zastępuje cały zestaw, tylko żeby mniej trzęsło trzeba jedną oś skleić na stałe

Chyba że już taki masz, muszę poprzeglądać na twoim kanale inne produkcję ;)

Godzinę temu, lelon napisał:

A tak pytam, bo jak dobrze ogarnia stabilizację a ogarnia przwoicie to polecam

https://allegro.pl/oferta/uchwyt-statyw-imadlo-rower-mocowanie-do-gopro-hero-6218643526

Jeden uchwyt który zastępuje cały zestaw, tylko żeby mniej trzęsło trzeba jedną oś skleić na stałe

Chyba że już taki masz, muszę poprzeglądać na twoim kanale inne produkcję ;)

Dzięki za polecenie, może się przyda taka opcja ja zechcę zmienić ustawienie kamery.
Co do przegladania mojego kanału jak najbardziej zapraszam :)

• 3 weeks later...

Emilian, czapki z głów za tą trasę 😁 świetnie się na niej bawiliśmy 

Dorzucam swoje nagrania 😉

@Zakrześ super, żeście się tam wybrali i pośmigali :) Oto chodzi, by dzielić się takimi trasami :) Ostatnio byłem znów na Słowacji, tym razem bardziej na wschód ] i poznałem nowe trasy, którymi podzielę się na swoim kanale i tutaj też coś zarzucę jak tylko uda mi się ukończyć sklejanie materiałów ;)
3maj się i oby więcej takich okazji na jazdę!! :)

• 2 weeks later...

Byłem i ja 🙂.

Potwierdzam, warto się wybrać. Ciekawa traska, fajne widoki..., i na koniec pyszny deserek w Harrachovie😉😃.

Dzięki @Emilian.

13 godzin temu, Tomula napisał:

Byłem i ja 🙂.

Potwierdzam, warto się wybrać. Ciekawa traska, fajne widoki..., i na koniec pyszny deserek w Harrachovie😉😃.

Dzięki @Emilian.

Super, że byłeś!! I oto chodzi by dzielić się fajnymi trasami :)
Poznałem kilka kolejnych na Słowacji i jak już zmontuje filmy to się podzielę.
3majsię!!